19.12.2017 Etkinlik Programı |
Yazar
Öyle güzel aksiyon yapıyordunuz ki bugünki restartı biraz geciktirdik. Ama 22.30 itibariyle attık. Bu güncelleme ile aşağıdaki değişiklikleri yaptık:
- Arenada müsabakaları seyreden oyuncuların eşyalarını hareket ettirebilmesini engelledik.
- Boya Silici adlı eşyanın Orcish Visage'ın orjinal rengini vermesi sağlandı.
- Sponsor'a Reagent Kit eklenmiştir. Bununla büyü malzemesi ihtiyacınız karşılayabilirsiniz. PVP Kit'e Arrow eklenmiştir. Ayrıca bu eşyaların aksiyon sırasında kullanılması engellenmiştir.
* * *
Etkinlik Programı:
23.00 - Dragon Turnuvası II
23.00 - 00.00 : Savaş Sanatları
23.15 : Hazine Sandıkları
00.00 - 00.10 : Hydra Baskını
* * *
Saygılarımızla...
Öyle güzel aksiyon yapıyordunuz ki bugünki restartı biraz geciktirdik. Ama 22.30 itibariyle attık. Bu güncelleme ile aşağıdaki değişiklikleri yaptık:
- Arenada müsabakaları seyreden oyuncuların eşyalarını hareket ettirebilmesini engelledik.
- Boya Silici adlı eşyanın Orcish Visage'ın orjinal rengini vermesi sağlandı.
- Sponsor'a Reagent Kit eklenmiştir. Bununla büyü malzemesi ihtiyacınız karşılayabilirsiniz. PVP Kit'e Arrow eklenmiştir. Ayrıca bu eşyaların aksiyon sırasında kullanılması engellenmiştir.
* * *
Etkinlik Programı:
23.00 - Dragon Turnuvası II
23.00 - 00.00 : Savaş Sanatları
23.15 : Hazine Sandıkları
00.00 - 00.10 : Hydra Baskını
* * *
Saygılarımızla...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): XesLordoglu

Venus yazmış:
-Yeni yapılan dungeonda 4 kere unicornum kayboldu forumda konu açtım size page attım bu restarla duzeltılıcek dendi düzeldi mi ?
-İlk nm cıkmadan 1 yada 2 gün önce sponsor nmlerin gücünün düşürülmesi lazım nm tameleyenlere haksızlık olur diye page attım. Haklısınız düşürmemiz gerekiyo dendi yapıldı mı ?
Farkındayım herkesten cok fazla ayrı ayrı istekler geliyo fakat bence kendinize bi önem sırası belirlemeniz gerekiyo.Yukarıda belirttiğim şeyler "Boya Silici adlı eşyanın Orcish Visage'ın orjinal rengini vermesi sağlandı. " bu gibi şeylerden bence daha önemli.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |