18.03.2018 Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bugün saat 21.30'dan itibaren geçerli olmak üzere;
Tüm Şampiyonlara Valor Basılabilecek
Ayrıca normalde 1 gün olan valor basma aralığı orjinali olan 6 saate düşürülmüştür.
Daha Fazla Etkinlik
Otomatik olarak düzenlenen katılımlı ve baskın türü etkinliklerin sayısı epey arttırıldı.
Baskın yaratıkları sahip olduğunuz lucka bakmadan %50-100 arası eşya verecektir.
Ayrıca eğer kestiğiniz baskın yaratığı paragon ise 2 katı fazla eşya verecektir.
Her baskın yaratığından %3 ihtimalle 3 kullanımlık pırıltı tozu çıkabilecektir.
Her akşam 23.00'da PVP Turnuvası ya da PVP Ligi düzenlenecektir.
* * *
İyi Oyunlar
Bugün saat 21.30'dan itibaren geçerli olmak üzere;
Tüm Şampiyonlara Valor Basılabilecek
Ayrıca normalde 1 gün olan valor basma aralığı orjinali olan 6 saate düşürülmüştür.
Daha Fazla Etkinlik
Otomatik olarak düzenlenen katılımlı ve baskın türü etkinliklerin sayısı epey arttırıldı.
Baskın yaratıkları sahip olduğunuz lucka bakmadan %50-100 arası eşya verecektir.
Ayrıca eğer kestiğiniz baskın yaratığı paragon ise 2 katı fazla eşya verecektir.
Her baskın yaratığından %3 ihtimalle 3 kullanımlık pırıltı tozu çıkabilecektir.
Her akşam 23.00'da PVP Turnuvası ya da PVP Ligi düzenlenecektir.
* * *
İyi Oyunlar
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Zuzu Gozalishvili
Etkinlik takvimi yapsanız da ana sayfaya koysanız sayın venüs?
Sürekli giremeyenler oluyor. En azından onlar açısından olumlu olacaktır. Bir de yaratık keserek seviye alma olayını tekrar değerlendirseniz. Ben tek hesap oynuyorum oyunda pek tanıdığım insan yok, ister istemez set silah bulmakta zorlanıyorum. Fresh blood element keserek altın biriktirebiliyorum sadece. Tekli playerler açısından biraz oyunu kolaylaştırırsanız hiç fena olmaz.
Bu arada herkese selamlar.
Sürekli giremeyenler oluyor. En azından onlar açısından olumlu olacaktır. Bir de yaratık keserek seviye alma olayını tekrar değerlendirseniz. Ben tek hesap oynuyorum oyunda pek tanıdığım insan yok, ister istemez set silah bulmakta zorlanıyorum. Fresh blood element keserek altın biriktirebiliyorum sadece. Tekli playerler açısından biraz oyunu kolaylaştırırsanız hiç fena olmaz.
Bu arada herkese selamlar.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Robeci
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 17 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |