18.02.2018 Etkinlikler ve Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
hayvan eğitmenliği ayrı bir hava kattı bard karekterlmize ama süreli işler can sıkıcı oluyor pink rabbit olayı yada ona benzer olaylar varsa görevlerden kalkması lazım gereksiz bir yarış içerisine giriyoruz. Onu tameleme şansızım gerçekten çok zor. Zorluk olayı zamanla alakalı malum çalışıyoruz gecede o saatlerde uyuyoruz :) Uyumasak bile bu kadar insana yetmiyor bir hayvan.
hackzalot yazmış:
Şanslısın sanırım :) tam zamanında gittim biri daha geldi o tameledi sonra yaratık kayboldu bencil biriydi ozaman :) çokta önemli değil deng gelirsem yaparım sitem etekte yersiz sanırım. İlgin ve alakan için teşekkürler..
Ya bu fire wyrm mi nasıl yapıyorsunuz? Ben oyunu bireysel oynuyorum ve kaç gündür uğraşmama rağmen halledemedim. Yaratık öyle bir yerde ki, onu bulunduğu yerde kesmek mümkün değil. 15-20 denemeden sadece birinde zorla kuytuya çekip verdim küsküyü .. Yumurtayı aldım, reskill yiyerek zor bela alt kattaki shadow wyrm ye verdim. O samutta aldı kırdı yumurtayı, heba etti.
Yaratığı tek kişi kesmek çok zor ama imkansız değil. Benim oyunda çevrem, arkadaşım da yok. Tek tabanca takılıyorum. Varmıdır bunun tek kişilik kolay bir yolu yordamı?
Yaratığı tek kişi kesmek çok zor ama imkansız değil. Benim oyunda çevrem, arkadaşım da yok. Tek tabanca takılıyorum. Varmıdır bunun tek kişilik kolay bir yolu yordamı?
Azeroth yazmış:
Tek kişi yapmak ne yazık ki pek mümkün değil, belki multi char ile dragonu heallıyarak mümkün olabilir ama onun için de dediğin gibi yer çok uygun değil. Bir de üstüne %50 şans ile görev tamamlanabildiği için tek yumurta alıp gitmemek gerekiyor.
Bi yandan da tek tabanca olan playerları da diğerleriyle bir araya getirme işlevi görüyor aslında. Saat 01.00 gibi evde olacağım hala online olursan yardımcı olurum görev için ^^
Azeroth yazmış:
dostum bende 2 kere kırdırttım yumurtayı.. resistli bi set giy uyuta uyuta fire wriym a kadar git o zaten hızlı takip ediyo kapıya kadar cektin mi gerisi cok basit baktın yetişemiyosun heallemeye dışarı cıkar tekrar girersin.. poi field atmayı ihmal etme.. kolay gelsin.. oyunda yazarsan bende yardımcı olurum..
7. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 75 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |