Rinmaru
Uzman
Teşekkür: 4
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 15.02.2018 Etkinlikler
bir ay sonra yapılsın nm görevi artık aldım atı ben tokenle :D
leanow
Uzman
Teşekkür: 7
Uyarı: 2
Konu: Yanıt: 15.02.2018 Etkinlikler
Venus yazmış:
Ezaquel yazmış:
Binekler hakkında hala bir açıklama yok galiba insanları saf yerine koymayı çok seviyosunuz 1 hafta oldu anket sonuçlanalı ancak hiç bir hareket yok.
Page atarsanız bir açıklama görürsünüz:
Alıntı:
15.2.2018 21:51:01 [Xaycna] tamer charıma nightmare kitabı almalımıyım görevi gelecekmi? [Venus] Bir görev gelecek, alıp almama kararını görevden sonra verin istiyorsanız
15.2.2018 21:51:21 [Parthenios Risus] Merhabalar görev Fire Steedi ve Nightmaresi için duyuru ne zaman geliecek acaba? Hala bekliyoruz eğer eklemeyecekseniz token ile alacağız boşuna vermek istemiyorum token [Venus] Pazar güncellemesi, bence görevi bekleyin, geldikten sonra alıp almamaya karar verin
15.2.2018 01:16:04 [Charlize] Nm görevi gelecek mi? [Venus] Hafta sonu Pazar filan duyuru yapılır (nasıl elde edileceği hakkında)
Saygılar.
Pazar günü geldi bitti sayılır. Akşam restartda geldi güncellemede yapıldı. Hala bir açıklama gelecek diye bekliyorum sabırla haydi hayırlısı.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Avanier
matahari
Deneyimli Oyuncu
Teşekkür: 2
matahari
Deneyimli Oyuncu
Konu: görev
|
Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|