Abyss1
Sponsor
Teşekkür: 34
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 12.03.2018 Güncellemeler
Venus yazmış:
Merhabalar değerli oyuncularımız,
Bugün saat 21.30'dan itibaren geçerli olmak üzere;
[b]Şampiyonların Zaman Sınırlaması Kaldırıldı
Gerekçeler;
- Bazı guildler aynı guild içinde birleşerek sayıca aşırı üstünlük kurmakta, bu da oyundaki dengeleri bozmaktadır.
- PS elde edebilen sınıf elde ettiği PS'leri genellikle tokene satmaktadır. Bu da gold piyasasına olumsuz bir etki bırakmaktadır.
- Son günlerde bu sistemin aksiyona fazla bir katkısı olmadığı görüldü.
Bu sunucu yetkililerinin oy birliği ile alınmış bir karar olup ankete gerek duyulmamıştır.
[/b]
Okudukça gülme tutuyor ya vay arkadaş :)
JesterRainbow
Bilge
nasıl başladıysa öle gidiyor çok şükür, allah bozmasın :))
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Theodore Rushwell
Marishka
Deneyimli Oyuncu
Teşekkür: 5
Uyarı: 2
Marishka
Deneyimli Oyuncu
assist
Sponsor
Teşekkür: 59
Uyarı: 1
Robeci yazmış:
2 AY UĞRAŞIP BASTIĞIM 120 RS Yİ ADAM 2 3 GÜNDE BASAR BRAVO NE DİYİM Kİ KOLAY GELSİN
Ben 3 ay uğraştım 105 ps bile basamadım. Şimdi ben söz hakkı daha fazla olan bir player mı oldum?
korcanmeral
Deneyimli Oyuncu
Teşekkür: 7
korcanmeral
Deneyimli Oyuncu
WORLDOF EVİMİZ VENÜS BABAMIZ
POKERDE İSTERİZ VENÜS BABA
Abyss1
Sponsor
assist yazmış:
Robeci yazmış:
2 AY UĞRAŞIP BASTIĞIM 120 RS Yİ ADAM 2 3 GÜNDE BASAR BRAVO NE DİYİM Kİ KOLAY GELSİN
Ben 3 ay uğraştım 105 ps bile basamadım. Şimdi ben söz hakkı daha fazla olan bir player mı oldum?
sekiyüzkırkdokuz'u az biraz örnek alsaydın şuan adam tek başına aldığı ps nin sayısı belli değil sadece boş muhalefetsin şuan K.K'dan gram farkın yok. Çözüm üretmek yerine sadece algı yarat boş bir algı.
Lynn Risus
Oyuncu
Teşekkür: 5
Robeci
Usta
Teşekkür: 14
Uyarı: 3
assist yazmış:
Robeci yazmış:
ne kadar konuşursan konuş boş
20 kişi geceledik sabahladık bi kaç ps basabilmek için yapmadığımız şeyler kalmadı dakikalarla savaştık yeri geldi hem koruduk hem wariorlarla bile kastık oturduğum yerden bi champ için 6 saat kalmadığımı bilirim 105 bile bulamadıysan bu sadece senin emek vermemen ve beceriksiz olaman bu kadar basit
Antetokounmpo
Yasaklı
Teşekkür: 13
Abyss1 yazmış:
assist yazmış:
Robeci yazmış:
sekiyüzkırkdokuz'u az biraz örnek alsaydın şuan adam tek başına aldığı ps nin sayısı belli değil sadece boş muhalefetsin şuan K.K'dan gram farkın yok. Çözüm üretmek yerine sadece algı yarat boş bir algı.
Çözüm buydu zaten bunu önermişti arkadaş siyasete girmenin mantığı yok. Senin siyasi düşünceni merak eden olduğunu sanmıyorum. Seni de bahçeliye benzetebiliriz sanırım tek başına varlık gösteremeyip güçlünün kollarına kendini atan olarak
korcanmeral
Deneyimli Oyuncu
Teşekkür: 7
korcanmeral
Deneyimli Oyuncu
Robeci yazmış:
assist yazmış:
Robeci yazmış:
ne kadar konuşursan konuş boş
20 kişi geceledik sabahladık bi kaç ps basabilmek için yapmadığımız şeyler kalmadı dakikalarla savaştık yeri geldi hem koruduk hem wariorlarla bile kastık oturduğum yerden bi champ için 6 saat kalmadığımı bilirim 105 bile bulamadıysan bu sadece senin emek vermemen ve beceriksiz olaman bu kadar basit
BURAKKKKKKKKKKK AĞLAMA LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 120 RESİST İÇİN 2 AY KASTIN 5X OLMAK İÇİN 10 AYMI KASACAN
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|