isaac
Yasaklı

Teşekkür: 8
Uyarı: 3
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 11.02.2018 Olympus Özel Turnuvası
EdwardNewgate yazmış:
Venus yazmış:
Bugün turnuva akşamı!
22.30 Olympus Özel PVP Turnuvası
!UYARI: Turnuva nedeniyle 22.00 - 00.00 arasında
tüm şampiyonlar kapatılacaktır. Saat 00.00'da restart süresine bakılmaksızın açılacaktır.
* * *
Güncellemeler;
- Hayvan Tüccarı ile ilgili sorunlar giderildi.
- Hedef paylaşımı ile ilgili tedbirler geri çekilmiştir. Tüm ekipler isterlerse diğer oyuncularla hedeflerini paylaşabilirler. (Bu kararı almamızdaki neden; %100 engellemeyi henüz gerçekleştirememiş olmamızdır)
* * *
Sur Sisteminin Aktif Edilmesi Planlandı : Bir sonraki güncelleme ile oyuncular güvenli olarak kalabilecekleri toprak sahibi olabilecekler. Bununla ilgili henüz sistem gelmemişken sizi dinlemek istiyoruz. Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.
* * *
İyi oyunlar.
Target scriptini açmak nedir şimdi ? 3 gün önce bana atarlı giderli size ceza vermek zorunda kalırız diye tehdit ediyordunuz ve benim şikayet ettiğimse ftg'ydi açık ve net. Şunuda biliyoruz ki kullanmıyorlar kullanıyorlarsa da kanıtlamamız söz konusu değil pekte problem değil.
ATack scriptini önleyemiyorsunuz ama kusura bakmayında koca serverda şunu yapabilecek 2 adam varsa biri Pyromancer. Pyro ise açmayalım gerek yok dediği andan beri ne uğraştık ne didindik. ATack scripti olmadan 1250 kill alan bu guildin önüne geçecek olan nedir peki ? bu seferde diyecekler ki atack yapmak olmasın. Lütfen artık ciddileşin ve saçma sapan kararlarınızı dayatmaktan vazgeçin. 2 gün sonra tekrar ağlama konuları açacaklar ve bu sefer yine sorumlusu olacaksınız. Düzgün kararlar alın.
Target scriptimiz mevcut kendi yazdığımız kullanmak istesek kullanırız şikayet etmenize gerek yok Emre filan biliyor kendi yazdığımız scriptin nasıl çalıştığını açtığımızda anlar zaten kaldı ki bu serverda açmayada gerek yok actiondaki adamların %80 ni çok kötü gerek kalmıyor.
Venüs'e çözümünü söyledik biz ne say engelliyecek ne party nede guild chati bir gün açıp bir gün kapamak çok komik ya serbest olsun yada yasak bir anket açın sonucuna göre hareket edin bari millet neyin ne olduğunu bilsin.

Theodore Rushwell
Dragonlance

Teşekkür: 14
Uyarı: 1
Theodore Rushwell
Dragonlance
EdwardNewgate yazmış:
Target scriptini açmak nedir şimdi ? 3 gün önce bana atarlı giderli size ceza vermek zorunda kalırız diye tehdit ediyordunuz ve benim şikayet ettiğimse ftg'ydi açık ve net. Şunuda biliyoruz ki kullanmıyorlar kullanıyorlarsa da kanıtlamamız söz konusu değil pekte problem değil.
maşallah tayyep i geçmişsin bu cümlede

Rafis
Yasaklı

Teşekkür: 16
Uyarı: 3
Theodore Rushwell yazmış:
EdwardNewgate yazmış:
lol gel boş ver uoyu

Theodore Rushwell
Dragonlance

Theodore Rushwell
Dragonlance
Rafis yazmış:
EdwardNewgate yazmış:
lol gel boş ver uoyu
hadi akşam lol
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Rafis
followarcane
Efsane

Teşekkür: 62
mfake yazmış:
Rafis yazmış:
actionda kendini kaptırıp guildinden uzaklaşan ve 15kişinin içine tek başına giren adamlar 10kişiden birden target yiyorum diyorum :thinkingg:
Aslında @Otturgunahıyoktur adlı arkadaşın hakkı var. Geçen bende target yedim ve 3 guildin ortasında bir anda sayamadığım kadar attack gördüm :D
Bir ekrana 70 kişinin girdiğini gördüm ben bu serverda. Aynı anda 10 kişiden attack almak mı tuhafınıza gidiyor?
Bir guild birbirine yakın oynuyorsa çoğunun nearest targetı haliyle sen oluyorsun.
------------------
Ayrıca target scripti kullanmadan aynı targetı yakalama ihtimalini yükseltebilirsiniz. Bunun için çok basit razor veya uosteam bilmeniz yeterli. Arkadaşlar kod yazamayabilirsiniz ama herkes düşünebilir :) Çözüm ararsanız çok çözüm var.

Abyss1
Sponsor

Teşekkür: 34
EdwardNewgate yazmış:
Abyss1 yazmış:
Anex atmaktan başka bir şey bilmeyen kalkmış millete suç atıyor.. Nice !
Biz senin gibi bireysel oynamıyoruz abisi. 2010'da da tek yiyordun hala tek yiyorsun yapacak bir şey yok.
Abisi ? Aslında senin gibi insanlar yüzünden bu ortam bu duruma geliyor. Kalkmışsın ihtamlar da bulunuyorsun sonra tükürdüğünü yalıyorsun kalkmış 2010 da tek yiyorsun vs ben senin gibi değilde daha insancıl konuşmayı seçiyorum ama senin anlaman için önce anex'i yere bırakıp 25 tane adamın ile anex atmadan kimseyi kesemi yorsan kalkıp bana taktik maktik deme yemezler.. Target Master Anex UNHOLLLOWWWOD ;)

Abyss1
Sponsor

Teşekkür: 34
EdwardNewgate yazmış:
Bunuda mı kandırmışlar :=))
Theodore Rushwell
Dragonlance

Theodore Rushwell
Dragonlance
Bence anex atmasında bi problem yok. Atmayacaksa neden ps kastı, üstünlüğü tabiki avantaja çevirmek en büyük hakkı. Olay o değil zaten.
muslumbaba
Oyuncu

Teşekkür: 1
Uyarı: 2
O tek yiyor buna tek atarım diye şekil yapan varsa üçe tek monglow atalım.Anexte serbest
Venus
World of UO

Teşekkür: 625
Hedef paylaşımı ile ilgili kısıtlama bu akşam 21.30'da (restartsız) tekrar başlayacaktır. Hem log kontrolü hem de guild-ally-party yazılarınıza filtre uygulaması devam edecektir. Kurala uymayanlara da hapis cezası getirilecektir.
%100 engellemesek de hedef paylaşımını %90 engelleyebiliyoruz. Ve eğer bunu yapabiliyorsak devam etmeliyiz.
Sur sistemi ile ilgili düzenlemeler hafta içinde duyurulacaktır.
Saygılar.
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|