11.02.2018 Olympus Özel Turnuvası Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Ne takiliyosunuz sacma sapan islere yaw bakin actionunza amma uzzatiniz su anda oynayan butun guildler basarili su ortamin tani cikarin ya bizim gibi tek oynadaydiniz ne olackti acaba yaw arkadaslar yapmayin yeter ortam guzel hos bozmayin sidik yarisini oyunda yapin zira 2018 de bole bi ortam yakalanmis kendi capimda su oyuna eski bi kac arkadadimi baslaticam ama foruma bakan zaten cayiyo wenusde hatasiz olomaz herkeside memnun edemez sikintilari ozelden cozun konulari uzatmayalim
nasıl bırbırıne bok atıyor herkez :)
gecen bara baskınında 50 kişinin içinde aynı anda sanıyesınde hatta, 10 kişiden target yedım :) bunu 2 guıldde gördüm :) 5 6 defa başıma geldi. Bu arkadaslar üstün zakanında üstü. Sanırım telepatik yoldan iletişime gecıyorlarki o şekılde target atabılmek ıcın soylemeden almaları gerek targetı onca kişinin içinde :) Birbirlerine bok atmaktan kendı yedıklerı haltın haberınde degıller :).
Onlar kullanıyor bende kullanırım kımsede kanıtlayamaz düşüncesindeler :) Gülünç.
gecen bara baskınında 50 kişinin içinde aynı anda sanıyesınde hatta, 10 kişiden target yedım :) bunu 2 guıldde gördüm :) 5 6 defa başıma geldi. Bu arkadaslar üstün zakanında üstü. Sanırım telepatik yoldan iletişime gecıyorlarki o şekılde target atabılmek ıcın soylemeden almaları gerek targetı onca kişinin içinde :) Birbirlerine bok atmaktan kendı yedıklerı haltın haberınde degıller :).
Onlar kullanıyor bende kullanırım kımsede kanıtlayamaz düşüncesindeler :) Gülünç.
nekha yazmış:
Artık herkeste skype ve discord var.
1990'lı yılların teknolojisiyle oyun içinden yapılmış party sisteminin yazmışmak için hiçbir önemi kalmadı. Oyun içinde tanışmış iki playerın konuşması için de mesajlaşma sistemi var zaten.
Party atıp yazmamak daha iyi olur. Party özelliklerinden yine faydalanılabilir.
Herkes guildine aldığı adamı discord ya da skype'a da alsın. Konu tamamen çözülür.
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 54 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |