1 Aralık 2017 Cuma saat 21.00'da Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15, Sonraki |
Yazar

ilayda yazmış:
Bu mantıkla oynamaktan kusura bakma da keyif alabiliyorsan onu senin istikrarsızlığına veriyorum.
Ultima dışında oynadığım tüm oyunlar için para kazanıyorum ve malesef 6 ay sonra da ömrü bitmiyor. Çöpe atacaksa 6 ay zamanım yok. Şu anlayışınızı değiştirmediğiniz sürece ilerleme kat edemememizi doğal olarak görüyorum.

EdwardNewgate yazmış:
Ultima dışında oynadığın bütün oyunların arkadasında büyük bir ekip ve güncelleme desteği ile yeni contentler var ayrıca her daim yapılabilicek bir pvp veya daily questler ile hayat canlı , oyuncu kitlesi fazla , burda ise yazdıklarımın hiç biri yok malesefki, kendimizi kandırmaya gerek yok, yaz ayları insanlar evlerinden çıkıyor kalan kısımda yalnız başına oyundan sıkılıyor, 250 tekil player ile başlamadan yaz alarını atlatmak çok zor, keşke devam etse sonbaharda geri gelenler ile tekrar serverlar dolsa ama olmuyor bir türlü

Bence biz bu oyunu kışı geçirmelik olarak gördüğümüz için yazın yüzüne bakılmıyor.Bütün olay bizde bitiyor kısaca her konuda hızlı tüketmeyi seven kişiler olduğumuz için yüzüne bakmıyoruz işimiz bittiğinde o yüzden işimiz bitmezse server o kadar uzun soluklu olur düşüncesindeyim.Yazın tabiki çok az kişi dışında kışın gibi kasan olmaz o yüzden yazın az süre girip takılıp kışın aynı şekilde devam edilecek şekilde güncellemeler gelmeli bu sayede kazanan hepimiz oluruz.

EdwardNewgate yazmış:
Sen ticaret için oynarsın ben zevk için o ayrı mesele biz en zor sistemde oynadık razor asist
easyuo hepsi yasaktı o zaman nerdeydiniz ? en yakın örneği sistem zor diye bir önceki serverda yakınanlar vardı. Bizim tek aradığımız şey actioun bu oyunda

9. sayfa (Toplam 15 sayfa) [ 149 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |