08.01.2017 Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
beyler ne şeffaflığından bahsediyorsunuz para bugunu yapan karakterlerin banlarını tek tek açtı diyorum ne diyorsunuz butun charların banları açıldı ve isim değiştirma kağıdı kullanıldı ve bunlar yapılırken guıld master ve üyeleri aralarındaki konuşmalar "ne dediysek yapıyor." konuşmalar hep böyle siz hala hak ve hukukdan bahsediyorsunuz. dağın arkasında birde görünmeyenler var.
Allahtan bs kasmamışım. Harbıden zıçmıştı, şimdide sıvandı. Bildigin emekler çöpe atıldı bı anda.
Hep diyorum. Yapmadan önce bilgilendirin, sorun diye, ama yok. 2 gün konuşulur yine sineye çekilir. Şimdi sunucunun başındaki yazılarımı anlıyorsunuzdur muhtemelen. Bs pssi cıakrtılmadı denmış, çatır çatırda cıkarttı mıllet. Silme silemessin, geri alma alamassın ee sonuç? Böyle devam edip bir çok kişinin emekleri çöp.
Hep diyorum. Yapmadan önce bilgilendirin, sorun diye, ama yok. 2 gün konuşulur yine sineye çekilir. Şimdi sunucunun başındaki yazılarımı anlıyorsunuzdur muhtemelen. Bs pssi cıakrtılmadı denmış, çatır çatırda cıkarttı mıllet. Silme silemessin, geri alma alamassın ee sonuç? Böyle devam edip bir çok kişinin emekleri çöp.
Venus yazmış:
afk karakterlere çözüm belli. afk kalacaksa gitsin kumarhanede afk kalsın. luna neden kapatıldı? oyunu boza boza doymadınız. ultimayı ultimalıktan çıkardınız. fellucada afk kalacaksan eğer her şeyi göze alacaksın. artık her şeyi otomatiğe bağladınız. aman sakın ölmeyin. arkadaş bu kadar da olmaz gerçekten ya. yav madem ölmemeleri lazım aç lunayı rahatlasınlar ya. bizimde minerımız dericimiz afk charımız kesiliyo çıt çıkarmıyoruz. oyunun doğası bu ya. oyuna ihanet ediyosunuz yemin ederim her güncellemede iyice saçmalamaya başladınız. her ağlayana emzik vermeye çalışıyosunuz
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Yulrinn
Venus yazmış:
Ben niye zor şartlarda blacksmith kastım ozmn ? Ben tailor ps guncellemesi blacksmithe gelsin diyeli 1 ay oldu. 1 ay önce aldığım cevap " Orjinalini bozmak istemiyorum" şimdi hiç bozulmadı orjinali gercekten.
Ps: Geçen server 120 bs de large sıkıntısı yaşadıgım zaman ki gibi şahsınıza ağir sözler söyleyip altf4 cekıcem, olan gene benim emeklerime olacak...
iki tane adam ağladı afk sürekli guardsta çarımı kesiyorlar diye hemen güncellemeye afk çarları kesmemeleri için bir şeyler yapmalıyım insanlar ağlamamalı tribine girmeyin artık ya şaka felan mısnız siz ? Adam ölmemek için deri kasan karakterine self repairsiz resistli itemler giymiş bak adam önlem almasını biliyor sen ne karışıyorsun ? şu İNGAME olayına karışmayı bırakın artık cidden ya müdahele etme. Ekleme yapıcaksak yap abi sana kimse ekleme yapma demiyor. DEĞİŞİKLİK YAPMA DEĞİŞTİRME DENİLİYOR SANA ÇOK BASİT BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM BAK. AFK kalmasın kalıcaksa karakterini sizin bu oyuna getirdiğiniz en saçma KUMARHANE mekanına gidebilir orda takılabilir.. Server başladığı gibi gidicekmiş miş miş miş ... Kücük bir alıntı '' Açıldığı günden itibaren aynı şekilde devam etmicek dedim '' Bak ne oldu şimdi ? Bu mesajlarıda görmezden gelir emin olun ki boşa konuşuyorsunuz yani cidden buraların agası benim tribine girdi bence venus
5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |