08.01.2017 Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Çok geç kaldınız bu güncelleme için ilk söylentilerde böyle birşey yapmanız gerekiyordu.Şu an bs 110 ps sinden köşeye dönen insanlar var bizim gibi de bu güncellemeyle mağdur olan insanlar var.Bu oyunda birşeyin zor olması gayet normal forum yıkılmadıkça böyle bir güncelleme yapılmaması gerekiyordu.
kermit yazmış:
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet-1/hell-hound-bonusu-azaltilsin-mi/sayfa/6/
Dedicated fuckka sen değil misin?
Bir de bu düzenlemeleri yapmadan önce kiminle nerede konuşuyor ya da tartışıyorsanız forumda açılan konular altında herkesin göreceği şekilde tartışıp bi karara bağlanmasını istiyoruz. Bunu düşündük alın bu restart geliyo dendikten sonra değil.
Şeffaflık istiyoruz.
Şeffaflık istiyoruz.
Bs konusu olsun hell houndlar olsun champlar olsun, çok kez yazdım bazı şeyleri başladığı gibi gitmesi gerektiğini, ama duyarsız oyuncularımız kendi başına gelmeden karşıdakini anlama niyetli değiller. Aynı şeyi valorite ve verite runicler içinde yazdım, yetmedi page attım, orjinali böyle değiştirmem, forumda anket aç diyen gene Venüs oldu. Basmıyorum runicleri bekletiyorum, nasıl olsa 15 20 kişi valo verite basınca forumdan gene baskı olacak ve gene sistemi değiştirecek.
Artık hiç birşey demiyorum, iyice oyuncak oldu emekler, bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındaki playerlarımız sayesinde bu emekler daha çook gider.
Artık hiç birşey demiyorum, iyice oyuncak oldu emekler, bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındaki playerlarımız sayesinde bu emekler daha çook gider.
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |