08.01.2017 Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet-1/-blacksmith-ps-cikartma-kolaylastirilsin-mi/
Anket burada ve sonuç "HAYIR"
Anket burada ve sonuç "HAYIR"

kermit yazmış:
Venüs olayını ben de sorgular oldum gerçekten.
Kimin isteği olduğunu ben de çok merak ediyorum.Zamanında bir ton para bayılmış biri olarak.Şu anda ps den para da kazanmıyorum kendime yetecek kadar anca çıkıyor ama bu güncellemeye karşıyım.
Oyunda oynanmadık yer kaldıysa bildirelim arkadaşlar :)

Kim istedi sorusu çok iletiliyor.
Kimsenin istemeyip benim bunu istemiş olma şansım hiç mi olamaz?
Lost Lands randomlarını açıyorum gelen soru "kim istedi?" Bir kişi çıkıp ben istedim, Venus yaptı desin? Ama aklımızda hep böyle bir kuşku, kim istedi?
Tailoring'de bunu uygulama sebebimiz 115 az çıkıyor diye değil miydi? Blacksmith'te aynı sorun 110 için var? Neden böyle ikili bir uygulama var?
Şu ana kadar kimse çıkarmadı, güncellemeyi iptal edebilirim. Ama neden zaten zor kasılan Blacksmith'i kolaylaştırmak varken daha da zorlaştıralım?
Kimsenin istemeyip benim bunu istemiş olma şansım hiç mi olamaz?
Lost Lands randomlarını açıyorum gelen soru "kim istedi?" Bir kişi çıkıp ben istedim, Venus yaptı desin? Ama aklımızda hep böyle bir kuşku, kim istedi?
Tailoring'de bunu uygulama sebebimiz 115 az çıkıyor diye değil miydi? Blacksmith'te aynı sorun 110 için var? Neden böyle ikili bir uygulama var?
Şu ana kadar kimse çıkarmadı, güncellemeyi iptal edebilirim. Ama neden zaten zor kasılan Blacksmith'i kolaylaştırmak varken daha da zorlaştıralım?

valla era ile venus hangi guild konuşsa o tarafa gidiyor tekil veya 2 3 kişi beraber kasanların fikirleri önemli değil sadece guldller önemli aksiyon önemli sponsorun satılması önemli 2 3 macrocu diyosun o zaman bütün macro olayını kısıtlıyalım sen neyle kasıcaksın guild masterlar bi page atıyor banlar açılıyor isimler değiştiriliyor ama itemleri veremem deniyor bu nasıl bir gevşek insan hakkı savunmasıdır emek hırsızlarının banları açılıyor kimsenin ruhu duymadan. siz gidin 2 tane macrocu sizi kesti diye bağırın hadi bakalım

kermit yazmış:
O zaman hell hound konusunda da öyle deseydin. Anketten bu çıktı uygulanacak diyordun orda da. Orda server nası açıldıysa öyle gidilecek diye neden sormadın?
Herkes işine geldiği gibi davranır olmuş. Klasik Türkiye resmi. Herkes kendini düşünüyor.

3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |