08.01.2017 Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Saat 21.30'dan itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki düzenlemeler yapılmıştır:
Blacksmith BOD Seçimi
Tailoring için olduğu gibi Blacksmith BOD ödülü olan Power Scrolllardan 110, 115 ve 120 olanlarını birbiri ile değiştirebileceksiniz.
Arenada Fazladan Zehir Sürülmesi
Arenaya giren oyuncuların hedefleri (target) sıfırlanacaktır.
Bildirim için Patrick adlı forum kullanıcısına teşekkürler.
* * *
Bugün de sizler için çeşitli etkinlikler hazırladık. Oyunda buluşalım.
İyi oyunlar.
Blacksmith BOD Seçimi
Tailoring için olduğu gibi Blacksmith BOD ödülü olan Power Scrolllardan 110, 115 ve 120 olanlarını birbiri ile değiştirebileceksiniz.
Arenada Fazladan Zehir Sürülmesi
Arenaya giren oyuncuların hedefleri (target) sıfırlanacaktır.
Bildirim için Patrick adlı forum kullanıcısına teşekkürler.
* * *
Bugün de sizler için çeşitli etkinlikler hazırladık. Oyunda buluşalım.
İyi oyunlar.
IP Başına Aynı Yetenekli Karakter Sınırı için takip edip gelen şikayetler üzerine karar aldığınız için teşekkürler.
Köprüde 6 archer tek macro , bankada bir gate 5 mage aynı anda olayından sıkıldık.Hatta bunları yapanlar belli başlı , IP olayına neden sıcak bakmıyorsunuz ?
Köprüde 6 archer tek macro , bankada bir gate 5 mage aynı anda olayından sıkıldık.Hatta bunları yapanlar belli başlı , IP olayına neden sıcak bakmıyorsunuz ?
Dalga mı geçiyorsunuz Allah aşkına bs psleri zamanında öyleydi kasan zaten kastı bu saatten sonra neden değiştiriliyor, ayrıca bu ip limiti olayıyla da miner dahi açamıyoruz bu nasıl olacak ? kimin fikri bu gerçekten çok merak ediyorum. 1 tane magery skili olan tame karakterim açıkken 1 tane miner açabiliyorum sadece. millet haftalarca 10 tane karakterle kastı ben onlara nasıl yetişcem şimdi ???
Venus yazmış:
Bunlar etraflı düşünülmeli Venüs. 2 tane page geliyor bazı insanlar bazı şeylerden şikayetçi oluyor, o an yazdıkları mantıklı geliyor ama etraflıca düşünülmeden getiriliyor.
Afk char kesiyolar diye gateden adam geçirtmemek nasıl bi çözümdür ya.
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |