06.01.2018 Etkinlikler ve Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Random champ kim zehirliyor sizi sayın venüs ?
Zaten olmayan champ actionunu bitirmiş olacaksınız
ps kasımı kolaylaşacak. Madem öle açıcam dediğniz 24 saat champları 1 aydır açmayıp simdi 11 tane random champ mı açıyorsunuz lost land de amaç nedir düşünce yapınızı paylaşırmısınız
Açıkcası serverda actionu yapan guild ler olarak sizin düşünce yapınızı merak ediyoruz amacınız ne..
Açık ve net konuşuyorum kendi adıma. random champlar kapatılmazsa boşa oynamanın mantığı yok.
Öle başlar öle gider dedik anlaştık 2 ay sonra çıkıyorsunuz 11 tane random champ ekliyorsunuz kim veriyor size bu fikirleri
Zaten olmayan champ actionunu bitirmiş olacaksınız
ps kasımı kolaylaşacak. Madem öle açıcam dediğniz 24 saat champları 1 aydır açmayıp simdi 11 tane random champ mı açıyorsunuz lost land de amaç nedir düşünce yapınızı paylaşırmısınız
Açıkcası serverda actionu yapan guild ler olarak sizin düşünce yapınızı merak ediyoruz amacınız ne..
Açık ve net konuşuyorum kendi adıma. random champlar kapatılmazsa boşa oynamanın mantığı yok.
Öle başlar öle gider dedik anlaştık 2 ay sonra çıkıyorsunuz 11 tane random champ ekliyorsunuz kim veriyor size bu fikirleri
Ne yapmak isteğini bilmiyor nede yapmaya çalıştığı şeyi itiraf edemiyor Venüs !! Ben bir oylama görmedim yada bir ön yazı görmedim yada bir danışma görmedim kimsenin istemediği RANDOM şamp neden açıldı ? Neyse artık bıkkınlık geldi her gün res atmak her gün saçma sapan güncelleme adı altında gizliden yapılan düzenlemeler amacınıza son gaz devam ediyorsunuz SOĞUTUYORSUNUZ bu yolda devam edin ne diyelim ki size..
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 20 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |