6 Kasım 2016 - Güncellemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Sponsor

Teşekkür: 3

Durumu: Çevrimdışı

Aegnor Tinivuel
Sponsor
6 Kasım 2016 - Güncellemeler Konu: Yanıt: 6 Kasım 2016 - Güncellemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
1. Hayvan Eğitmenliği Sınıfına yeni ödüller eklendi:

bknz. Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Ödül Tablosu

Ödüllerde geçen;

58. seviye ödülü: Luck Bot Deed, Luck 10 olan ayakkabınızı 15'e yükseltir.

60. seviye ödülü: Luck Cap ve diğer Luck eşyaları, bu sınıfa özel setin parçalarıdır. 77. seviyede tamamlanır.

Bu set tamamlandığı zaman:
- 780 Luck (130 Luck x 6 parça)
- %100 Lower Reagent Cost
- 70-70-70-70-70 resist verir.

Deri boyası ile boyanabilir.

NOT: Bu seti sadece Animal Taming 110 üzeri olan karakterler kullanabilir.

71. seviye ödülü: Lesser Hiryu (orjinal özellikleri)

80. seviye ödülü: Cu-sidhe (orjinal özellikleri)

* * *

2. Yeni sınıf eklendi:

bknz. Okçuluk Sınıfı

3. Çalınabilir artifactler 06.11.2016 20.00 restartının hemen sonrasında aktif edilecektir.

(Artifactler ancak sonraki çıkış zamanlarda çalınabilecektir)

4. Yeni görev eklendi:

bknz. Ejder Savaşçısı

5. Yeni madalya eklendi:

Dedektif Madalyası: Hırsızları ve görünmezleri ortaya çıkaranlar bu madalyaya sahip olur.

6. Gloves of the Pugilist artık listede:

50,000 paragon puanı, en az 1080 luck ve 6. seviye Paragon Avcısı olanların [DF komutunda düşebilecek artifactler listesinde görülebilmektedir.

7. Yeni yaratık türü: Altın yaratıklar

Diğer pırıltı olanlardan farkı yüzük ve bileklikte filtre olmamasıdır. Yani 3-1 çıktıysa 3-1 kalır, 2-1'e düşmez.

Her pırıltılı yaratık %5 ihtimalle altın yaratığa dönüşebilir.

NOT: Raid (baskın) yaratıkları birer pırıltılı yaratıktır.

* * *

İyi oyunlar!

Okçu Sınıfı Eklediniz Peki bunu ne için kasacağım ? Seviyem var benim diye mi coins için mi ? Ödülleri yok mu bunun ? veya mage veya warrior karakterler için seviye boşa mı bunun ödülleri neden olmuyor ? Pvm diye dilden dile dolaşıyor tamer karakter için yapılıp duruyor görev ödül vs diğerleri ile neden olmuyor ? ayrıca tamer karakter için hani df sisteminde değişiklik sayın venüs ? İdarelik sistem oynamalarından başka bişey değil bence şunlar. Pırıltı tozu diyosunuz 100 tane pırıltı kullanmışımdır sarı yaratık 1 tane çıktı o da normal pırıltı itemlerinden daha leş bunun neresi güncelleme ? Tek kelim söyleyeceğim SIKILDIM.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
07 Ksm 2016 15:46
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Eğitmenlik sınıfı dışındaki sınıflar için 2. mesajımı tekrar yazıyorum:

Venus yazmış:
Zamanla onlarla ilgili de güncellemeler gelecektir. Öneri, istek ve şikayetlerinizi İstek - Şikayet forumunda belirtiniz.

Pırıltı tozlarından %5 ihtimalle sarı pırıltılı yaratık çıkıyor. Bu şansla ifade edilen bir kavram yani genellemesini yapamayız. Ayrıca her altın yaratık iyi item verir algısı yanlıştır. Çünkü her yaratık 3-1 vermez ki filtre ortadan kalksın.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
07 Ksm 2016 15:48
Clay Burton
Usta

Teşekkür: 1

Clay Burton
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Sunucu resmen para kazanmaya odaklanmış durumda.Siz kasın ben para kazanayım bu aylar sürsün felsefesiyle bu iş bi yere varmaz.Pırıltı tozu alacan basacan da sarı pırıltı %5 ihtimalle çıkacak da (sarı pırıltılı hayvanlarda fıltre yokmus) ondan 3e1 falan cıkacak da spell str deff lısını bulacan.Gözünü para bürümüş bi adminden kurtulduk iyi dediğimiz de ona benzedi :/

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 15:50
Aegnor Tinivuel
Sponsor

Aegnor Tinivuel
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Eğitmenlik sınıfı dışındaki sınıflar için 2. mesajımı tekrar yazıyorum:

Venus yazmış:
Zamanla onlarla ilgili de güncellemeler gelecektir. Öneri, istek ve şikayetlerinizi İstek - Şikayet forumunda belirtiniz.

Pırıltı tozlarından %5 ihtimalle sarı pırıltılı yaratık çıkıyor. Bu şansla ifade edilen bir kavram yani genellemesini yapamayız. Ayrıca her altın yaratık iyi item verir algısı yanlıştır. Çünkü her yaratık 3-1 vermez ki filtre ortadan kalksın.

Bende diyorum ki zaten haftaya da diğer karakterler için güncelleme yapılsın artık ? Warrior veya mage veya okçu gidip görevle bişeyle uğraşalım bari.

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 15:53
Schwarz
Efsane

Teşekkür: 33

Schwarz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Aegnor Tinivuel yazmış:
Okçu Sınıfı Eklediniz Peki bunu ne için kasacağım ? Seviyem var benim diye mi coins için mi ? Ödülleri yok mu bunun ? veya mage veya warrior karakterler için seviye boşa mı bunun ödülleri neden olmuyor ? Pvm diye dilden dile dolaşıyor tamer karakter için yapılıp duruyor görev ödül vs diğerleri ile neden olmuyor ? ayrıca tamer karakter için hani df sisteminde değişiklik sayın venüs ? İdarelik sistem oynamalarından başka bişey değil bence şunlar. Pırıltı tozu diyosunuz 100 tane pırıltı kullanmışımdır sarı yaratık 1 tane çıktı o da normal pırıltı itemlerinden daha leş bunun neresi güncelleme ? Tek kelim söyleyeceğim SIKILDIM.

Kesinlikle katılıyorum warrior archer ve mage karakterler için ödül ne yada ne olacak yada olacak mı? Boşuna para için kimse kasmasın yani.

En Yukarı Git
08 Ksm 2016 2:53
tolgav1
Oyuncu

tolgav1
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Clay Burton yazmış:
Sunucu resmen para kazanmaya odaklanmış durumda.Siz kasın ben para kazanayım bu aylar sürsün felsefesiyle bu iş bi yere varmaz.Pırıltı tozu alacan basacan da sarı pırıltı %5 ihtimalle çıkacak da (sarı pırıltılı hayvanlarda fıltre yokmus) ondan 3e1 falan cıkacak da spell str deff lısını bulacan.Gözünü para bürümüş bi adminden kurtulduk iyi dediğimiz de ona benzedi :/

iyide para verin bişey almıyosun ki? kendinde demişsin %5 ihtimalle sarı pırıltı çıkıyor ondanda 3-1 çıkacakda propslu olacak vs diye yani?

adam senelerdir şu sunucu işlerine gönül vermiş bunun sunucu masrafı var 2 lag oldu mu hemen foruma koşup konu açıyorsunuz ya ...

sunucu aç parasını öde , görevler ekle sistemler geliştirmeye çalış denge kurmaya çalış oyunda vs vs sonra gel bedava forumda ondan bundan laf ye sanki adam sana hizmet vermeye mecbur server böyle beğenmiyosan onlarca server var yerli yabancı oyna orada?

hatta gidip orjinal serverde bile oynayabilirsin

öyle yorumlar var ki sanki babasının oyun serveri veriyor veriştiriyor kardeşim adamın tek başına açtığı server bu öyle 5-10 kişi ile açılan ultra profesyonel bir server değil mükemmel değil belki ama iyi yine nesi var? bu kadar laf söyleyecek haddi kimsenin yok zorla oynatmıyor adam kimseyi

En Yukarı Git
09 Ksm 2016 23:31
Schwarz
Efsane

Teşekkür: 33

Schwarz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
tolgav1 yazmış:
Clay Burton yazmış:

iyide para verin bişey almıyosun ki? kendinde demişsin %5 ihtimalle sarı pırıltı çıkıyor ondanda 3-1 çıkacakda propslu olacak vs diye yani?

adam senelerdir şu sunucu işlerine gönül vermiş bunun sunucu masrafı var 2 lag oldu mu hemen foruma koşup konu açıyorsunuz ya ...

sunucu aç parasını öde , görevler ekle sistemler geliştirmeye çalış denge kurmaya çalış oyunda vs vs sonra gel bedava forumda ondan bundan laf ye sanki adam sana hizmet vermeye mecbur server böyle beğenmiyosan onlarca server var yerli yabancı oyna orada?

öyle yorumlar var ki sanki babasının oyun serveri veriyor veriştiriyor kardeşim adamın tek başına açtığı server bu öyle 5-10 kişi ile açılan ultra profesyonel bir server değil mükemmel değil belki ama iyi yine nesi var? bu kadar laf söyleyecek haddi kimsenin yok zorla oynatmıyor adam kimseyi

Arkadaş kusura bakma da venüs te keyfine açıyor. Keyfine açıyor ise katlanacak bütün isteklere şikayetlere. Artık bıkmadınız mı bu babanın serveri mi git başka serverde oyna vs gibi kelimelerden.

En Yukarı Git
10 Ksm 2016 13:01
tolgav1
Oyuncu

tolgav1
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Schwarz yazmış:
tolgav1 yazmış:
Clay Burton yazmış:

Arkadaş kusura bakma da venüs te keyfine açıyor. Keyfine açıyor ise katlanacak bütün isteklere şikayetlere. Artık bıkmadınız mı bu babanın serveri mi git başka serverde oyna vs gibi kelimelerden.

e tamam işte keyfine açıyor :) , oyuncularda beğenirse oynuyor yani sonuçta adamın keyfi ne isterse onu uyguluyor aylık para versek tamam az çok söz hakkımız olur diye düşünüyorum

ben burada oynuyorum şuan ama bundan evel 2 tane yabancı serverde oynadım
birisi runuo ama insüre sistemi yok setlerin adı var ona göre özellikleri var sphere gibiydi beğenmedim oynamadım
biriside aşırı custom itemler vs vardı pvp serveri gibiydi onuda beğenmedim oynamadım ama o 2 serverin 500+ oyuncusu vardı yani kişiye göre değişiyor burası bana göre iyi kötü biraz item vs açısından dengeli gibi oynuyorum

En Yukarı Git
10 Ksm 2016 13:17
Mellonn
Oyuncu

Mellonn
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Venüs'ün konuyla alakalı düşünce yapısı ne istek ve şikayet bölümüne konu açmakla değişir ne de burada göstermiş olduğunuz mantıklı serzenişle. Aslında temeldeki bu düşünce, yönetimin maddi çıkarları dışında hiçbir yol ile değiştirilemez. Bu gerçeği görmezden gelmeyelim artık. Diğer bir yandan geçmiş dönemlerden hatırladığımız üzere esnetilebilir. Bunu sağlamanın tek yolu ise aktif rakip sunucudan geçiyor maalesef.

Rakip bir sunucu olduğunda yada yeni bir sunucu açıldığında Venüs'ün izlediği yol hep şu oluyor;

Göze hoş gelen güzel Türkçesi ile beraber skpye adresine yöneliyor ve aktif oluyor. Sonra en bilindik olarak nabız yoklama sürecine geçiliyor ve en önemlisi özveride bulunup insanları dinliyor. Kibar tavırları ve tatlı espirileri de cabası. Sonra istenilen verime ulaşılması durumunda ister istemez iletişim kopuklukları oluşuyor. Bu durum yeni fikirlerin önüne geçiyor, oyuncuların önerdiği radikal değişimlerin önü kesiliyor, düşünce havuzu daralıyor bla bla bla.

Üstelik oyuncuları ürkütmeden zamana yayılmış kazanca yönelik maddi bir sistemin içindeyiz şuan. Örnek verecek olursak; 5 para etmez pırıltı tozu derken bir yenisi altın zımbırtısı çıktı yarın başka bir şey ondan sonraki gün başka bir şey. Eee bu durumda aylarca kas ister, ulan şu pırıltıyı 1 kere denesem mi ? Demeni ister, gecenin 3 ünde ateş başında bard karakterlerle muhabbet etmeni ister, çiçek beslemeni ister örneğin yada insanı çileden çıkaracak bir görev yazmanı ister. Amma velakin gelişmeni istemez.

Son olarak Tom Hanks'ı gördük devamını bekliyoruz.

En Yukarı Git
10 Ksm 2016 18:28
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): EkremAbi

EkremAbi
Büyük Usta

Teşekkür: 20
Uyarı: 1

EkremAbi
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Mellonn yazmış:
Venüs'ün konuyla alakalı düşünce yapısı ne istek ve şikayet bölümüne konu açmakla değişir ne de burada göstermiş olduğunuz mantıklı serzenişle. Aslında temeldeki bu düşünce, yönetimin maddi çıkarları dışında hiçbir yol ile değiştirilemez. Bu gerçeği görmezden gelmeyelim artık. Diğer bir yandan geçmiş dönemlerden hatırladığımız üzere esnetilebilir. Bunu sağlamanın tek yolu ise aktif rakip sunucudan geçiyor maalesef.

Rakip bir sunucu olduğunda yada yeni bir sunucu açıldığında Venüs'ün izlediği yol hep şu oluyor;

Göze hoş gelen güzel Türkçesi ile beraber skpye adresine yöneliyor ve aktif oluyor. Sonra en bilindik olarak nabız yoklama sürecine geçiliyor ve en önemlisi özveride bulunup insanları dinliyor. Kibar tavırları ve tatlı espirileri de cabası. Sonra istenilen verime ulaşılması durumunda ister istemez iletişim kopuklukları oluşuyor. Bu durum yeni fikirlerin önüne geçiyor, oyuncuların önerdiği radikal değişimlerin önü kesiliyor, düşünce havuzu daralıyor bla bla bla.

Üstelik oyuncuları ürkütmeden zamana yayılmış kazanca yönelik maddi bir sistemin içindeyiz şuan. Örnek verecek olursak; 5 para etmez pırıltı tozu derken bir yenisi altın zımbırtısı çıktı yarın başka bir şey ondan sonraki gün başka bir şey. Eee bu durumda aylarca kas ister, ulan şu pırıltıyı 1 kere denesem mi ? Demeni ister, gecenin 3 ünde ateş başında bard karakterlerle muhabbet etmeni ister, çiçek beslemeni ister örneğin yada insanı çileden çıkaracak bir görev yazmanı ister. Amma velakin gelişmeni istemez.

Son olarak Tom Hanks'ı gördük devamını bekliyoruz.

Run Forrest run!

En Yukarı Git
10 Ksm 2016 19:20

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız