6 Kasım 2016 - Güncellemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

gaetan
Oyuncu
6 Kasım 2016 - Güncellemeler Konu: Yanıt: 6 Kasım 2016 - Güncellemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
Clay Burton yazmış:
kas kas kas kas kas kas kas kas.Ne kastık ? sadece para :/ 2 aydır gunde en az hıc kasamazsam 5-6 saat ya meer ya df ya lıch kasıyorum ama 1 tane bıle 3e1 gormedım.Hergun hydra ya mezarlık baskınına gidiyorum yok.Oyunun en cok damage veren hayvanının çift fs olması lazım,DF de defalarca denedim kafasını eğdiğinde vuruyor şaha kalktığında damage vurmuyor.Günlerdir page atıyorum normali bu deniyor.İlk defa UO ya da ilk defa WOU oynamıyoruz yıllardır çift fs ile kasan tamer ım.Seviye kasalım dedik her gün spawn attırcaz diye göbeğimiz çatladı.Benden sonra gelenler benim 500 kere page atıp eklettiğim spawnlarda AFK bırakarak kastı...
Artık tamer kasmıyorum Action karakterimden başka karakterle de günde 3-4 saatten fazla girmeyeceğim.Oyuncuyu oyuna küstürdünüz,bıktırdınız.Daha da bişi demeyeceğim...

+1

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
07 Ksm 2016 1:10
DarkBlue
Usta

Teşekkür: 6

DarkBlue
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Filtrelerden dolayı herkesin carı tam hazır degil hazır olanlarda olabilir.Quest Oluyor tüm server tamer Questlerinde ama brite bakıyorsun Questler bittiginde hic kimse yok herkes carına item cıkarma derdinde cünkü daha item cıkmıyor herseyde filtre var barbet cıkartamıyorsun mage takısı cıkmıyor warior takısı cıkmıyor bu yüzden oyuna tamerle giriyor tamerle cıkıyor kasmaktan server acılmadan önce herkes öyle zor olsun böyle zor olsun diyenler suan serverde oynamıyor neden cünkü serverde birseyler tam acılsın ondan sonra baslıcaksa baslar onlarda. Bu filtrelerin dfnin puan sistemi felan kalkmalı yani herkes biran önce actiona cıksın kasmaktan baska birsey yapılmıyor action oluyorsa da tek tük bunlara iyi bi düzen sart icon_fatt.gif

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 6:21
Floki
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 4
Uyarı: 2

Floki
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
DarkBlue yazmış:
Filtrelerden dolayı herkesin carı tam hazır degil hazır olanlarda olabilir.Quest Oluyor tüm server tamer Questlerinde ama brite bakıyorsun Questler bittiginde hic kimse yok herkes carına item cıkarma derdinde cünkü daha item cıkmıyor herseyde filtre var barbet cıkartamıyorsun mage takısı cıkmıyor warior takısı cıkmıyor bu yüzden oyuna tamerle giriyor tamerle cıkıyor kasmaktan server acılmadan önce herkes öyle zor olsun böyle zor olsun diyenler suan serverde oynamıyor neden cünkü serverde birseyler tam acılsın ondan sonra baslıcaksa baslar onlarda. Bu filtrelerin dfnin puan sistemi felan kalkmalı yani herkes biran önce actiona cıksın kasmaktan baska birsey yapılmıyor action oluyorsa da tek tük bunlara iyi bi düzen sart icon_fatt.gif

bu dediklerin olursa serverda action yine olmayacak. çünkü henüz yeterli player yok 50-60 tekil playerla ki sırf tame oynayanlarda var benim gibi serverda canlılık olmaması normal.. senin dediğin şekilde tüm filtreler kaldırılsa millet df den çıkmayacak server 1 ayda totem,hat of magi allah ne verdiyse dolacak. 3 aylık servera sen başlayacak olsan girsen bir baksan kafalarda totem, hat of başlarmısın ? herkes de bir filtre eleştirisi kimse bıkmamış anlaşılan 3 ayda arti dolan 6.ayında kapanan serverlardan. işin kısa ve özü oynamak isteyen her şartta oynar. tüm filtreler açılsa bu seferde pvp serverına döndü diye eleştirilecek Venüs. Bu işin özeti malesef bu kimseye yaranamazsın ne yaparsan yap.

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 7:17
deejey
Sponsor

deejey
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
seviye görevi spawnları günlük kasmaya yetmiyor millet afk bırakıyor, seviyeyi fame veya karma ile alakalı olsa hiç sıkıntı olmazdı :S

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 7:27
DarkBlue
Usta

Teşekkür: 6

DarkBlue
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
qoqocan yazmış:
DarkBlue yazmış:

bu dediklerin olursa serverda action yine olmayacak. çünkü henüz yeterli player yok 50-60 tekil playerla ki sırf tame oynayanlarda var benim gibi serverda canlılık olmaması normal.. senin dediğin şekilde tüm filtreler kaldırılsa millet df den çıkmayacak server 1 ayda totem,hat of magi allah ne verdiyse dolacak. 3 aylık servera sen başlayacak olsan girsen bir baksan kafalarda totem, hat of başlarmısın ? herkes de bir filtre eleştirisi kimse bıkmamış anlaşılan 3 ayda arti dolan 6.ayında kapanan serverlardan. işin kısa ve özü oynamak isteyen her şartta oynar. tüm filtreler açılsa bu seferde pvp serverına döndü diye eleştirilecek Venüs. Bu işin özeti malesef bu kimseye yaranamazsın ne yaparsan yap.

Sen kasmayı seviyor olabilirsin. Serverde Hareketlilik olsun action olsun serverde hareketliligi gören gelicek yani

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 7:41
deejey
Sponsor

deejey
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
server gayet hareketli ownlar deli gibi tamer, miner ve derici kesiyorlar sen yoksun, masterları diyorki res kill atmayın atarım guildden ama adamların hayatı reskill. own kafası olduğu sürece actions bitmez icon_confused.gif

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 7:48
Patrick
Efsane

Teşekkür: 51

Patrick
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
deejey yazmış:
server gayet hareketli ownlar deli gibi tamer, miner ve derici kesiyorlar sen yoksun, masterları diyorki res kill atmayın atarım guildden ama adamların hayatı reskill. own kafası olduğu sürece actions bitmez icon_confused.gif

Ben kesmeyin demiyorum uydurma bir yerlerinden..Güvensiz alanda gördüğümüz herkesi keseriz skillerinin ne olduğunun bir önemi yok.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
07 Ksm 2016 15:06
Patrick
Efsane

Teşekkür: 51

Patrick
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Patrick yazmış:
deejey yazmış:

Ben kesmeyin demiyorum uydurma bir yerlerinden..Güvensiz alanda gördüğümüz herkesi keseriz skillerinin ne olduğunun bir önemi yok.

Bu arada özür diliyorum reskill de atariz

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
07 Ksm 2016 15:07
Clay Burton
Usta

Teşekkür: 1

Clay Burton
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Patrick yazmış:
deejey yazmış:

Tabikide atarız.Biz Affetmeyiz...

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 15:19
Aegnor Tinivuel
Sponsor

Teşekkür: 3

Aegnor Tinivuel
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
1. Hayvan Eğitmenliği Sınıfına yeni ödüller eklendi:

bknz. Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Ödül Tablosu

Ödüllerde geçen;

58. seviye ödülü: Luck Bot Deed, Luck 10 olan ayakkabınızı 15'e yükseltir.

60. seviye ödülü: Luck Cap ve diğer Luck eşyaları, bu sınıfa özel setin parçalarıdır. 77. seviyede tamamlanır.

Bu set tamamlandığı zaman:
- 780 Luck (130 Luck x 6 parça)
- %100 Lower Reagent Cost
- 70-70-70-70-70 resist verir.

Deri boyası ile boyanabilir.

NOT: Bu seti sadece Animal Taming 110 üzeri olan karakterler kullanabilir.

71. seviye ödülü: Lesser Hiryu (orjinal özellikleri)

80. seviye ödülü: Cu-sidhe (orjinal özellikleri)

* * *

2. Yeni sınıf eklendi:

bknz. Okçuluk Sınıfı

3. Çalınabilir artifactler 06.11.2016 20.00 restartının hemen sonrasında aktif edilecektir.

(Artifactler ancak sonraki çıkış zamanlarda çalınabilecektir)

4. Yeni görev eklendi:

bknz. Ejder Savaşçısı

5. Yeni madalya eklendi:

Dedektif Madalyası: Hırsızları ve görünmezleri ortaya çıkaranlar bu madalyaya sahip olur.

6. Gloves of the Pugilist artık listede:

50,000 paragon puanı, en az 1080 luck ve 6. seviye Paragon Avcısı olanların [DF komutunda düşebilecek artifactler listesinde görülebilmektedir.

7. Yeni yaratık türü: Altın yaratıklar

Diğer pırıltı olanlardan farkı yüzük ve bileklikte filtre olmamasıdır. Yani 3-1 çıktıysa 3-1 kalır, 2-1'e düşmez.

Her pırıltılı yaratık %5 ihtimalle altın yaratığa dönüşebilir.

NOT: Raid (baskın) yaratıkları birer pırıltılı yaratıktır.

* * *

İyi oyunlar!

Okçu Sınıfı Eklediniz Peki bunu ne için kasacağım ? Seviyem var benim diye mi coins için mi ? Ödülleri yok mu bunun ? veya mage veya warrior karakterler için seviye boşa mı bunun ödülleri neden olmuyor ? Pvm diye dilden dile dolaşıyor tamer karakter için yapılıp duruyor görev ödül vs diğerleri ile neden olmuyor ? ayrıca tamer karakter için hani df sisteminde değişiklik sayın venüs ? İdarelik sistem oynamalarından başka bişey değil bence şunlar. Pırıltı tozu diyosunuz 100 tane pırıltı kullanmışımdır sarı yaratık 1 tane çıktı o da normal pırıltı itemlerinden daha leş bunun neresi güncelleme ? Tek kelim söyleyeceğim SIKILDIM.

En Yukarı Git
07 Ksm 2016 15:45

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız