6 Kasım 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
1. Hayvan Eğitmenliği Sınıfına yeni ödüller eklendi:
bknz. Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Ödül Tablosu
Ödüllerde geçen;
58. seviye ödülü: Luck Bot Deed, Luck 10 olan ayakkabınızı 15'e yükseltir.
60. seviye ödülü: Luck Cap ve diğer Luck eşyaları, bu sınıfa özel setin parçalarıdır. 77. seviyede tamamlanır.
Bu set tamamlandığı zaman:
- 780 Luck (130 Luck x 6 parça)
- %100 Lower Reagent Cost
- 70-70-70-70-70 resist verir.
Deri boyası ile boyanabilir.
NOT: Bu seti sadece Animal Taming 110 üzeri olan karakterler kullanabilir.
71. seviye ödülü: Lesser Hiryu (orjinal özellikleri)
80. seviye ödülü: Cu-sidhe (orjinal özellikleri)
* * *
2. Yeni sınıf eklendi:
bknz. Okçuluk Sınıfı
3. Çalınabilir artifactler 06.11.2016 20.00 restartının hemen sonrasında aktif edilecektir.
(Artifactler ancak sonraki çıkış zamanlarda çalınabilecektir)
4. Yeni görev eklendi:
bknz. Ejder Savaşçısı
5. Yeni madalya eklendi:
Dedektif Madalyası: Hırsızları ve görünmezleri ortaya çıkaranlar bu madalyaya sahip olur.
6. Gloves of the Pugilist artık listede:
50,000 paragon puanı, en az 1080 luck ve 6. seviye Paragon Avcısı olanların [DF komutunda düşebilecek artifactler listesinde görülebilmektedir.
7. Yeni yaratık türü: Altın yaratıklar
Diğer pırıltı olanlardan farkı yüzük ve bileklikte filtre olmamasıdır. Yani 3-1 çıktıysa 3-1 kalır, 2-1'e düşmez.
Her pırıltılı yaratık %5 ihtimalle altın yaratığa dönüşebilir.
NOT: Raid (baskın) yaratıkları birer pırıltılı yaratıktır.
* * *
İyi oyunlar!
bknz. Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Ödül Tablosu
Ödüllerde geçen;
58. seviye ödülü: Luck Bot Deed, Luck 10 olan ayakkabınızı 15'e yükseltir.
60. seviye ödülü: Luck Cap ve diğer Luck eşyaları, bu sınıfa özel setin parçalarıdır. 77. seviyede tamamlanır.
Bu set tamamlandığı zaman:
- 780 Luck (130 Luck x 6 parça)
- %100 Lower Reagent Cost
- 70-70-70-70-70 resist verir.
Deri boyası ile boyanabilir.
NOT: Bu seti sadece Animal Taming 110 üzeri olan karakterler kullanabilir.
71. seviye ödülü: Lesser Hiryu (orjinal özellikleri)
80. seviye ödülü: Cu-sidhe (orjinal özellikleri)
* * *
2. Yeni sınıf eklendi:
bknz. Okçuluk Sınıfı
3. Çalınabilir artifactler 06.11.2016 20.00 restartının hemen sonrasında aktif edilecektir.
(Artifactler ancak sonraki çıkış zamanlarda çalınabilecektir)
4. Yeni görev eklendi:
bknz. Ejder Savaşçısı
5. Yeni madalya eklendi:
Dedektif Madalyası: Hırsızları ve görünmezleri ortaya çıkaranlar bu madalyaya sahip olur.
6. Gloves of the Pugilist artık listede:
50,000 paragon puanı, en az 1080 luck ve 6. seviye Paragon Avcısı olanların [DF komutunda düşebilecek artifactler listesinde görülebilmektedir.
7. Yeni yaratık türü: Altın yaratıklar
Diğer pırıltı olanlardan farkı yüzük ve bileklikte filtre olmamasıdır. Yani 3-1 çıktıysa 3-1 kalır, 2-1'e düşmez.
Her pırıltılı yaratık %5 ihtimalle altın yaratığa dönüşebilir.
NOT: Raid (baskın) yaratıkları birer pırıltılı yaratıktır.
* * *
İyi oyunlar!
Mantık şu olmalı tamam herşey açılmasın ama şu tekrar söylüyorum
Tamerler için;
Paragon filtresi, Df filtresi kalkmalı. Ne düşüyorsa bahtına olmalı gizli saklı filtreler de olmamalı.
bs ve Tailorlar için;
Bod filtresi kalkmalı Veya barbedkitten cıkan itemler Çok daha iyi olmalı şuan cıkanlar çöp.
(sunucu basında 17 tane kit cıkardım son 1 ayda 1 tane skirt tunic alamadım.)
Warriorların bel kemiği olan pugi,dread magelerin tek eksiği olan 3e1 le aynı şansa sahip olmalı, bin dereden su getiriyoruz, 2 ay olmuş 1 tane pugi yok nedir bu yani, gm stafıı fln mı? denge isteniyorsa ( orinjaldeki ayarlara çekilebilir),dex bandaj orjinale cekilmeli.(suan sanırım orjinaldeki gibi)
Magelerin Spam yapması (arka arkaya vazort atması engellenmemeli), 3e1lerde filtreler kalkdırılmalı.
yani bırakın millet cıkarsın tamer oynayan adam zevk alsın, sunucuyu besleyenler tamerlerdir.
Tailor bod reward mevzusuna gelelim, şuanverilen %25 cıkarılan itemin maliyetini anca kazandırıyor %35 %40 e çekilirse bizde bod yapabiliriz.
115 tai ile 120 tainin bod rewardı kesinlikle değişmeli, mantık hatası var 120 bulmak cok kolay 115 bulmak zor. mantıksız.
Başka şimdilik fikrim yok.
Tamerler için;
Paragon filtresi, Df filtresi kalkmalı. Ne düşüyorsa bahtına olmalı gizli saklı filtreler de olmamalı.
bs ve Tailorlar için;
Bod filtresi kalkmalı Veya barbedkitten cıkan itemler Çok daha iyi olmalı şuan cıkanlar çöp.
(sunucu basında 17 tane kit cıkardım son 1 ayda 1 tane skirt tunic alamadım.)
Warriorların bel kemiği olan pugi,dread magelerin tek eksiği olan 3e1 le aynı şansa sahip olmalı, bin dereden su getiriyoruz, 2 ay olmuş 1 tane pugi yok nedir bu yani, gm stafıı fln mı? denge isteniyorsa ( orinjaldeki ayarlara çekilebilir),dex bandaj orjinale cekilmeli.(suan sanırım orjinaldeki gibi)
Magelerin Spam yapması (arka arkaya vazort atması engellenmemeli), 3e1lerde filtreler kalkdırılmalı.
yani bırakın millet cıkarsın tamer oynayan adam zevk alsın, sunucuyu besleyenler tamerlerdir.
Tailor bod reward mevzusuna gelelim, şuanverilen %25 cıkarılan itemin maliyetini anca kazandırıyor %35 %40 e çekilirse bizde bod yapabiliriz.
115 tai ile 120 tainin bod rewardı kesinlikle değişmeli, mantık hatası var 120 bulmak cok kolay 115 bulmak zor. mantıksız.
Başka şimdilik fikrim yok.
kas kas kas kas kas kas kas kas.Ne kastık ? sadece para :/ 2 aydır gunde en az hıc kasamazsam 5-6 saat ya meer ya df ya lıch kasıyorum ama 1 tane bıle 3e1 gormedım.Hergun hydra ya mezarlık baskınına gidiyorum yok.Oyunun en cok damage veren hayvanının çift fs olması lazım,DF de defalarca denedim kafasını eğdiğinde vuruyor şaha kalktığında damage vurmuyor.Günlerdir page atıyorum normali bu deniyor.İlk defa UO ya da ilk defa WOU oynamıyoruz yıllardır çift fs ile kasan tamer ım.Seviye kasalım dedik her gün spawn attırcaz diye göbeğimiz çatladı.Benden sonra gelenler benim 500 kere page atıp eklettiğim spawnlarda AFK bırakarak kastı...
Artık tamer kasmıyorum Action karakterimden başka karakterle de günde 3-4 saatten fazla girmeyeceğim.Oyuncuyu oyuna küstürdünüz,bıktırdınız.Daha da bişi demeyeceğim...
Artık tamer kasmıyorum Action karakterimden başka karakterle de günde 3-4 saatten fazla girmeyeceğim.Oyuncuyu oyuna küstürdünüz,bıktırdınız.Daha da bişi demeyeceğim...
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |