30 Ekim 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 |
Yazar
mage hertürlü avantajlı ulan anla işte . bi necro mage karsına geldiğinde ağazını burnunu kırıyo diyom yok iki setle dolasıyo yok bunu yapıyo yok sunu yapıyo . Yapıyo ama kesiyorda . 30 reg varsa 30 da bandaj olmalı benim savunmam bu sen neyi savunuyosan onu yaz kendini övme bana ohh be rahatladım . Yeterince anlaşılır yazmışımdır heralde ?
kardesım necroysa necro oynamayı bıl sende oynamayı bılmıosan ne yapayım dun adam ınjux attı ınjux gecmesını beklemeden yıne kestım necro mageyse hıcmı oyun bılmıosun kardesım paralayz mortal at veya paralayz ardına poı cak ınjux atamasın buyu atamasın onuda bılmıyorsan manalech def lıghtıng( harm magıc arrow ) ozellık veren sılah cek bunudamı ben soyleyım fızlat arkaadsım adamı alalhım ya nese bısı demıyorum tmm krdsm sız kralsınız sız herseyı bılensınız şu konu ıcınde baska bır yorum yapmam zaten uzar gıder bu yoksa hayde rast gele
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |