29 Kasım 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
yenı surumde oynamadıgın bellı arkadasım dıyorum kı suankı sıstemde damage sıstemı gayet normal dıyorum yıllardır sen bu surumde oynamadın dıkkatını cekerım[/quote]
sadece tabanı yeni sürüm olarak basladık sonucta aos olarak devam ediyoruz ve böyle farklar olunca can sıkıyor . Ne anlamı kaldı ki mf nin ?
sadece tabanı yeni sürüm olarak basladık sonucta aos olarak devam ediyoruz ve böyle farklar olunca can sıkıyor . Ne anlamı kaldı ki mf nin ?
MartynMathers yazmış:
sadece tabanı yeni sürüm olarak basladık sonucta aos olarak devam ediyoruz ve böyle farklar olunca can sıkıyor . Ne anlamı kaldı ki mf nin ?[/quote]
Kardesım boyle seyler gayet normal sen ıkı sunucuyu tek sunucu halıne getırıldı zamanla hersey duzelır neden hersey hemen sımdı olsun ıstıyorsunuz kı tamam sızınde emegınız var lakın bırazda sabır ısı bu
isa yazmış:
Kardesım boyle seyler gayet normal sen ıkı sunucuyu tek sunucu halıne getırıldı zamanla hersey duzelır neden hersey hemen sımdı olsun ıstıyorsunuz kı tamam sızınde emegınız var lakın bırazda sabır ısı bu[/quote]
iyide ben olması gerekeni istiyorum item istemiyorum kolaylık istemiyom . Mf nin olması gerektiği damage bu değil yani .
Armorun damageri uostratic değerleri ile aynı kimse ağlamasin lütfen armor armor diye, zamanından beri alışmışız biz bir armorun 70 vurmasına ondan size öyle geliyor , item-str-damage-anat-taktik bilgisi girerek hangi silahın nekadar vuracağını öğrenebilirsiniz öyle siteler var. araştırın ben kendi mf'm de denedim normal.
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 32 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |