27 Kasım 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Sunucumuzda yaratıklar çoğunlukla 4 özellikli eşyalar veriyordu. % 1 ihtimalle 5 özellik verdiği de oluyordu. Şimdi daha fazla beş özellikli eşya ihtimali var...
- Demon Knight'tan %10 ihtimalle,
- Paragon Ancient Wyrm / Shadow Wyrm / Skeletal Dragon / Giant ve Evil Yaratıklar ile Pırıltılı Yaratıklardan %20 ihtimalle,
5 özellikli eşyalar elde edilebilecektir.
* * *
27.11.2016 Pazar günü saat 20.00'da sunucunun yeniden başlatılmasıyla değişiklikler aktif olacaktır.
Bugün Analiz ettim.. 120 Discomu Sildimve muziğide sırf tek başıma skeleton dragon paragon keseyim die :D
nede olsa %20 şans büyük bir şans kasmaya değer tabiki necro :D
Sonuçlar :)
tahminen 20'yakın skeleton dragon paragon kestim kesinlikle ama kesinlkle 5 props item çıkmadı..
Bune istinaden 2 tane ışıltılı pırıltılı skeleton dragon paragon kestim ve yine aynı 1 tane bile 5 props item çıkmadı
Teori : yanlışlıkla %20 derken şans derken
acaba diyom bu oran %0,020 oldu
farz edelim bu paragonda yanlış oldu ışıltılı yaratıklardadamı böle bir hata oldu:D
her ne ise kesinlikle yapmış oldugum Bu analiz
Bu günceleme Gerçeğini yansıtmıyor Bilginize ...
özellikle venusun bilgisine.. .. Yoksa hocaya üfletirim onu:D
Sunucumuzda yaratıklar çoğunlukla 4 özellikli eşyalar veriyordu. % 1 ihtimalle 5 özellik verdiği de oluyordu. Şimdi daha fazla beş özellikli eşya ihtimali var...
- Demon Knight'tan %10 ihtimalle,
- Paragon Ancient Wyrm / Shadow Wyrm / Skeletal Dragon / Giant ve Evil Yaratıklar ile Pırıltılı Yaratıklardan %20 ihtimalle,
5 özellikli eşyalar elde edilebilecektir.
* * *
27.11.2016 Pazar günü saat 20.00'da sunucunun yeniden başlatılmasıyla değişiklikler aktif olacaktır.
Bugün Analiz ettim.. 120 Discomu Sildimve muziğide sırf tek başıma skeleton dragon paragon keseyim die :D
nede olsa %20 şans büyük bir şans kasmaya değer tabiki necro :D
Sonuçlar :)
tahminen 20'yakın skeleton dragon paragon kestim kesinlikle ama kesinlkle 5 props item çıkmadı..
Bune istinaden 2 tane ışıltılı pırıltılı skeleton dragon paragon kestim ve yine aynı 1 tane bile 5 props item çıkmadı
Teori : yanlışlıkla %20 derken şans derken
acaba diyom bu oran %0,020 oldu
farz edelim bu paragonda yanlış oldu ışıltılı yaratıklardadamı böle bir hata oldu:D
her ne ise kesinlikle yapmış oldugum Bu analiz
Bu günceleme Gerçeğini yansıtmıyor Bilginize ...
özellikle venusun bilgisine.. .. Yoksa hocaya üfletirim onu:D
At hırsızı madalyası diye birşey koydunuz ve adamlar bir gece makroya bırakarak kastılar suan club ile attan alıyoz saniyede biniyor . Ne özelliğini bıraktınız ki warriorun 44 dmg war axe ile (120 taktik %85 toplam damage ) ile 37 armor vuruyorum gercekten çok sıkılmaya basladım yeter !
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |