27 Ekim 2016 - Hata Düzeltmeleri Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
1. Aile üyelerinin birbirine dost görünmesi sağlandı.
2. Vampiric Embrace (Necromancy) büyüsünün can çekme (Life Leech) özelliği eski sunucudaki ayarlara döndürülmüştür.
3. Bandaj basma süresi eski sunucudaki ayarlara döndürülmüştür.
Formül: 11 - Dextery / 20
Limit: 2 saniye
4. Faction atlarına binmek için rank gereksinimi kaldırılmıştır (Eski sunucudaki ayara dönülmüştür).
5. Arena Güncellemeleri;
- Arenada LRC etkisi silinmiştir.
- 1. ve 2. arenalarda oyuncuların yüzlerini arenaya dönmemesi sorunu giderilmiştir.
- Seyret ekranının güncellemeleri sıklaştırıldı.
6. Kendi hayvanınıza takılma sorunu giderilmiştir.
* * *
Sponsor Sistemi Geliştirmeleri
1. Pırıltı tozunun 10'luk versiyonları 45 token karşılığında mağazaya eklenmiştir.
2. Animal Taming ve Animal Lore yeteneği yeterli olan oyuncular Dark Steed çıkardığında bir Nightmare, Fire Steed çıkardığında ise orijinal özelliklerinde bir Fire Steed sahibi olabileceklerdir. Ancak unutmayın ki bunlar süreli bineklerdir.
3. Sponsor Robe için renk ve özellik ayrı ayrı belirleyebilmenize olanak sağlandı. Yani Luck 25 için yeşil renk giymek zorunda değilsiniz.
* * *
Sonraki güncellemeler daha çok "Bireysel görev" yönüyle olacaktır.
İyi oyunlar!
1. Aile üyelerinin birbirine dost görünmesi sağlandı.
2. Vampiric Embrace (Necromancy) büyüsünün can çekme (Life Leech) özelliği eski sunucudaki ayarlara döndürülmüştür.
3. Bandaj basma süresi eski sunucudaki ayarlara döndürülmüştür.
Formül: 11 - Dextery / 20
Limit: 2 saniye
4. Faction atlarına binmek için rank gereksinimi kaldırılmıştır (Eski sunucudaki ayara dönülmüştür).
5. Arena Güncellemeleri;
- Arenada LRC etkisi silinmiştir.
- 1. ve 2. arenalarda oyuncuların yüzlerini arenaya dönmemesi sorunu giderilmiştir.
- Seyret ekranının güncellemeleri sıklaştırıldı.
6. Kendi hayvanınıza takılma sorunu giderilmiştir.
* * *
Sponsor Sistemi Geliştirmeleri
1. Pırıltı tozunun 10'luk versiyonları 45 token karşılığında mağazaya eklenmiştir.
2. Animal Taming ve Animal Lore yeteneği yeterli olan oyuncular Dark Steed çıkardığında bir Nightmare, Fire Steed çıkardığında ise orijinal özelliklerinde bir Fire Steed sahibi olabileceklerdir. Ancak unutmayın ki bunlar süreli bineklerdir.
3. Sponsor Robe için renk ve özellik ayrı ayrı belirleyebilmenize olanak sağlandı. Yani Luck 25 için yeşil renk giymek zorunda değilsiniz.
* * *
Sonraki güncellemeler daha çok "Bireysel görev" yönüyle olacaktır.
İyi oyunlar!
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): gruptria
Istersen actirma agzimi :) daha cok ban yiyecek car felan mi var :) brth banka cikim isyan mi edim diyecen :) yadaaa baktin piyasasi kalmadi tainin elden cikardin aman ben TL kazanamiosam kimse kazanmasin mi dion :) ya su oyunu oynuyorsan adam carpmaya kalkma yoksa ben adami bi carparim yerinde kalkamazsin daha istersen anlatim herkese devam et dersen walla edebilirim :P rezil ederim adami burada vezirde oyununu oyna ole forumda cok bos muhabbet etme ole milletin ailesine kufur etmeye benzemiyormus bu isler dimi ?? Her seyi bilir duyarim rahat ol sen... Adamin birini daha rezil etmistim allahtan bulasmiyor bende ona laf atmiyorum.
RANGO yazmış:
ne cok konusuyorsun alicin açsan ağzını ne olacak aman.
1231231 tane bodcu kastın ben kasarken gülüyordun ne gerek var diye, şimdi kit cıkmıyo diye ağlıyorsun.
cıkmasın bencede güzel böyle.
cıktığına değsin ama basıldığı zaman.
kocakarılar gibisin " açtırma bayramlık ağzımı slkdfs"
Ben kit cikmasi icin kasmadim benim 110 115 105 e kasili ayik ol yavuzcuk :) bana sen degilmiydin ne kasion 115 diyen? Walla hic seviyem degilsin :) bir insanda dogustan olmasi gereken seyler vardir bunlari ben kazandiramam kesinlikle ilk gunden beri anlasamadik. Bunun bir oyun oldugunu unutmamak lazim diyorum ama yokkkk
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 12 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |