dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 26 Şubat 2017 - Güncellemeler
Neina Knightley yazmış:
Saçma sapan bir df sisteminde ne zaman ne düşeceği belli değil ki sanırım ilk defa başına böyle bir olay gelmiş imzana filan koymuşsun. Bu sunucuda yaklaşık 6 aydır oynuyorum ve df açıldığı günden beri bu sorun devam ediyor. Sen bu hatayı göremediysen başka bir tarafınla kasıyorsun demektir. Biz burda boşuna aylardır sorunu anlatmaya çalışmıyoruz zaten sorun sıkıntı olmasa işsiz adam değiliz burda günlerce sıkıntı var sorun var diye konuşmayız.
Sorun tam olarak ne ki? Cesette gold görmek ama puan alamamak mı? Tamer df'sinde 1500 kişi kasıyor, hepsi patır patır artifact düşürsün, dert bu mu yani?
Lootta para değil item göremeyenin puan alamaması normal bence.

greenapart
Usta

Teşekkür: 11
dalaksiz yazmış:
Neina Knightley yazmış:
Saçma sapan bir df sisteminde ne zaman ne düşeceği belli değil ki sanırım ilk defa başına böyle bir olay gelmiş imzana filan koymuşsun. Bu sunucuda yaklaşık 6 aydır oynuyorum ve df açıldığı günden beri bu sorun devam ediyor. Sen bu hatayı göremediysen başka bir tarafınla kasıyorsun demektir. Biz burda boşuna aylardır sorunu anlatmaya çalışmıyoruz zaten sorun sıkıntı olmasa işsiz adam değiliz burda günlerce sıkıntı var sorun var diye konuşmayız.
Sorun tam olarak ne ki? Cesette gold görmek ama puan alamamak mı? Tamer df'sinde 1500 kişi kasıyor, hepsi patır patır artifact düşürsün, dert bu mu yani?
sorun, herkesle aynı anda atak verdigin yaratıktan hiç puan alamamak. verdigin hasarı sistemin görmemesi. ama okumadan sadece yazmıs olmak için yazdın ve sorunun ne oldugunu bile anlamadın.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): HepsiBurada
HepsiBurada
Efsane

Teşekkür: 23
Herkes tek bir karakter goruyor digerleri ne olursa olsun diyor insanlar.
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1
greenapart yazmış:
sorun, herkesle aynı anda atak verdigin yaratıktan hiç puan alamamak. verdigin hasarı sistemin görmemesi. ama okumadan sadece yazmıs olmak için yazdın ve sorunun ne oldugunu bile anlamadın.
Şanssızsındır ve yaratıkların sürekli ıskalamıştır. Iskalamamana rağmen ve herkesle aynı damage ı vermene rağmen puan alamadım diyorsan haklısın.

Neina Knightley
Büyük Usta

Teşekkür: 57
Uyarı: 2
Neina Knightley
Büyük Usta
dalaksiz yazmış:
Neina Knightley yazmış:
Sorun ne biliyor musun?
Kendi ellerimle çektiğim df ye full can dalıyorum petlerim ölmüyor ben ölmüyorum atak kesmiyorum ve cu sidhe ile dalıyorum. Sonuçta df ölüyor ve puan yok. Sonra sinirleniyorum 1. odaya gidiyorum ben onca gün seviye kastım diyorum yine cu sidhe ile dalıyorum ve yine puan alamıyorum. 2. odaya geçiyorum burdan çok şükür 10 puan geliyor. 3. oda yine puansız 4. oda 30 40 geliyor. 5. oda belki 10 12 arası ve yine df. Bu şekilde dönüp duruyor.

greenapart
Usta

Teşekkür: 11
dalaksiz yazmış:
greenapart yazmış:
Şanssızsındır ve yaratıkların sürekli ıskalamıştır. Iskalamamana rağmen ve herkesle aynı damage ı vermene rağmen puan alamadım diyorsan haklısın.
Dostum şans ve ıska bir kere olur. 1 turda 5 yaratıkta olmaz .

memduhbasgan
Oyuncu

Teşekkür: 5
Drazek yazmış:
Mumya nerede görevinde ki Ali'nin evini bulamıyorum. Umbra'dan Luna'ya giderken yazıyor başlıkta ama 2 tane build var birisinde aşçılar var öteki ise tam luna çıkışında futbol sahası. Onun harici çadırlardan başka build yok. Nerede bu Ali'nin evi haritada gösterirseniz sayın venüs?
Sanırım daha eklenmemiş olabilir akşam page atarız

williamsburg
Efsane

Teşekkür: 64
Ben df konusunda arkadaşlara hak veriyorum. 1 ay falan önce ilk dfye girdiğimde 10-15 kişi kasıyorduk. Gelen puanlara artifact toplayıcı madalyam 5. seviye olunca bakmaya başladım zaten çabucak olmuştu. Sadece ilk 3 odadan puan alayım bu bana yeter diyip fire steed almıştım, durum okadar kötüydü. Son zamanlarda ise nm+dragon saldırıyordum ve ilk 3e giriyorum genelde. Her oda yaratığından 4 kişi puan alıyor ve 10 kişi vuruyor. Kalan 6 kişi az da vursa teselli puanı gelmeli bence de.
Esas olması gereken puan sisteminin kalkması ve böyle dertlerin son bulması bence. Cesedi açıp goldu gören herkesin şu ana göre daha yüksek şanslarla artifact düşürebilmesi gerekiyor bence. Bazı arkadaşlar: "7 seviye kastım emek blabla." diyorlar. Madalya seviyesine göre artifact düşürme şansın artar eski sistemdeki mantığından bir şey kaybetmemiş olur. Bu sistem bir tek zenginin hoşuna gitmez o da umurumda değil zaten. Ultima emek oyunudur, para oyunu değil.
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): alpatak, Neina Knightley
kukumav
Uzman

Teşekkür: 9
Neina Knightley yazmış:
dalaksiz yazmış:
Neina Knightley yazmış:
Sorun ne biliyor musun?
Kendi ellerimle çektiğim df ye full can dalıyorum petlerim ölmüyor ben ölmüyorum atak kesmiyorum ve cu sidhe ile dalıyorum. Sonuçta df ölüyor ve puan yok. Sonra sinirleniyorum 1. odaya gidiyorum ben onca gün seviye kastım diyorum yine cu sidhe ile dalıyorum ve yine puan alamıyorum. 2. odaya geçiyorum burdan çok şükür 10 puan geliyor. 3. oda yine puansız 4. oda 30 40 geliyor. 5. oda belki 10 12 arası ve yine df. Bu şekilde dönüp duruyor.
önceki wou da da vardı aynı sorun hatta Venüse yazmıstım bununla alakalı bir sorun yok demişti bende katılıyorum bu sistemde bir hata olduguna df ye girmiyorum bu yüzden cu sidhe almaya calısıyorum belki öyle çözerim

spider1907
Sponsor

grenapart bi konuda yardımcı olsana oyun acılmıyorda
 |
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 30 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|