26 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
UYARI: Bu oyunlarda kazanmak ve kaybetmek var. Bu oyunlara katılacak oyuncular kaybedebileceklerinden kendileri sorumludur.
Canınız sıkıldı ve para harcamak istiyorsunuz. O halde Thief Guildmaster alt katında girişi olan Kumarhanemize göz gezdirebilirsiniz:
İçinde bir adet Texas Hold'em Poker salonu;
Zar atma alanları ve Gambling Stone;
Bomberman Alanı;
mevcuttur.
Lütfen restart sırasında poker oynamadığınızdan emin olunuz. Zira restart sırasında poker oynuyorsanız masada sahip olduğunuz tüm para sunucuya geçer.
* * *
2. Umbra Açıldı
Herhangi bir sınıfta 40. seviye ve üzeri karakterler herhangi bir moongate (geçiş kapısı) yoluyla Umbra'ya ve Malas'a geçebileceklerdir. Luna kapalıdır ve etkinlik merkezidir. Ayrıca Malas'ta hiçbir şekilde Mark-Recall-Sacred Journey çalışmamaktadır.
Bu güncelleme ile birlikte iki görev için yetkililerden yardım almanıza gerek kalmamıştır;
Neira'nın Laneti
Mumya Nerede
Ayrıca Ork Savaş Planı görevi alanlar da sahip oldukları seviyeye bakılmaksızın Umbra'ya geçebilmektedirler.
* * *
3. Twitch Yayınları Başladı
7/24 sunucu gözetleniyor
İzlemek için; https://www.twitch.tv/worldofuo
* * *
Bir hata fark ederseniz lütfen ulaşınız.
Bekleyen Güncellemeler:
- Hayvan Eğitmenliği 104-120. seviyeler, görev ve ödülleri
- Otomatik PVP Ligi
- Dragon Geliştirme Sistemi
* * *
İyi oyunlar!
UYARI: Bu oyunlarda kazanmak ve kaybetmek var. Bu oyunlara katılacak oyuncular kaybedebileceklerinden kendileri sorumludur.
Canınız sıkıldı ve para harcamak istiyorsunuz. O halde Thief Guildmaster alt katında girişi olan Kumarhanemize göz gezdirebilirsiniz:

İçinde bir adet Texas Hold'em Poker salonu;

Zar atma alanları ve Gambling Stone;

Bomberman Alanı;

mevcuttur.
Lütfen restart sırasında poker oynamadığınızdan emin olunuz. Zira restart sırasında poker oynuyorsanız masada sahip olduğunuz tüm para sunucuya geçer.
* * *
2. Umbra Açıldı
Herhangi bir sınıfta 40. seviye ve üzeri karakterler herhangi bir moongate (geçiş kapısı) yoluyla Umbra'ya ve Malas'a geçebileceklerdir. Luna kapalıdır ve etkinlik merkezidir. Ayrıca Malas'ta hiçbir şekilde Mark-Recall-Sacred Journey çalışmamaktadır.
Bu güncelleme ile birlikte iki görev için yetkililerden yardım almanıza gerek kalmamıştır;
Neira'nın Laneti
Mumya Nerede
Ayrıca Ork Savaş Planı görevi alanlar da sahip oldukları seviyeye bakılmaksızın Umbra'ya geçebilmektedirler.
* * *
3. Twitch Yayınları Başladı
7/24 sunucu gözetleniyor
İzlemek için; https://www.twitch.tv/worldofuo
* * *
Bir hata fark ederseniz lütfen ulaşınız.
Bekleyen Güncellemeler:
- Hayvan Eğitmenliği 104-120. seviyeler, görev ve ödülleri
- Otomatik PVP Ligi
- Dragon Geliştirme Sistemi
* * *
İyi oyunlar!

O sorunla ilgilendim ama bir sorun göremedim, daha detaylı bir inceleme yaparım.
Şu andaki sistem ceset açma hakkı varsa DF puanı ver, yoksa verme mantığı üzerine kurulu.
Ayrıca verdiğiniz hasar miktarları 2 dakika içinde siliniyor, yani geçersizlik süresine sahip.
Şu andaki sistem ceset açma hakkı varsa DF puanı ver, yoksa verme mantığı üzerine kurulu.
Ayrıca verdiğiniz hasar miktarları 2 dakika içinde siliniyor, yani geçersizlik süresine sahip.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Rafis

Venus yazmış:
Yaratığa dalarken atak kesmiyorum ölmüyorum petim ölmüyor ölen kalan yok atak kesen yok ve cesette açılıyor(Para çıkıyor) fakat aylardır bu sorunu yaşıyoruz. Öncelik bu olması gerekirken bence gereksiz tamer seviyesi ve bombermanın üzerine düşmek bizi yok sayıyorsunuz gibime geliyor. Her hafta sorunların ertelenmesi can sıkıcı. Biz saatlerce df kasıcaz ve 1 hafta daha bu sorunu yaşıcaz malesef..

Mumya nerede görevinde ki Ali'nin evini bulamıyorum. Umbra'dan Luna'ya giderken yazıyor başlıkta ama 2 tane build var birisinde aşçılar var öteki ise tam luna çıkışında futbol sahası. Onun harici çadırlardan başka build yok. Nerede bu Ali'nin evi haritada gösterirseniz sayın venüs?

Server bug doldu :) Allaha sukur tame seviyesi 120 oldu :)
Cure sanslari rezalet otesi
Arenada adam hem ss hem opsu ile toplamda 40 kere basiyor ama regler 20 adet?
Adamlar arena disina cikip pvp yapiyor.
Koprude duvar atilmasindan action yapilmiyor.
Armor sanslari tamamiyle bugli.
Magenin spell damagesi rezalet hat of cop item oldu.
Kumarhanedeki bomberman bugli.
Evlere exp bomba atilamiyor tam bir fiyasko.
At cekilemiyor cekilsede release olmuyor tam bir fiyasko.
Cezalar sacma bir verilen ceza tekrar duzeltiliyorsa cezayi verende sorun var.
Adam wres vurup duvar atiyor cok sacma
Duvar buyuleri ardi ardina atis suresi ayarlanmalidir 2 3 sn gibi
Brthde adama suikast yapamiyoruz atack kapali neye gore kime gore kapandi?
Df sistemini bilmiyorum girmiyorum ama oraninda patladigini duydum :)
Topluca hepsine anket ama Venus bu tur islemleri yapmaktan cekiniyor page atinca anket yapin diyor. Ilk defa bir wouds bunu gordum. Bunlar bildiginiz sorun bug ama o dragon gelistirmek istiyor yada seviye acmak istiyor sorun varsa anket acin? Ama her seye ragmen oynuyoruz. Bir toplulugun yada grubun dedigini yapmaktansa oyun icin bi seyler yapilsa daha iyi olur.
Cure sanslari rezalet otesi
Arenada adam hem ss hem opsu ile toplamda 40 kere basiyor ama regler 20 adet?
Adamlar arena disina cikip pvp yapiyor.
Koprude duvar atilmasindan action yapilmiyor.
Armor sanslari tamamiyle bugli.
Magenin spell damagesi rezalet hat of cop item oldu.
Kumarhanedeki bomberman bugli.
Evlere exp bomba atilamiyor tam bir fiyasko.
At cekilemiyor cekilsede release olmuyor tam bir fiyasko.
Cezalar sacma bir verilen ceza tekrar duzeltiliyorsa cezayi verende sorun var.
Adam wres vurup duvar atiyor cok sacma
Duvar buyuleri ardi ardina atis suresi ayarlanmalidir 2 3 sn gibi
Brthde adama suikast yapamiyoruz atack kapali neye gore kime gore kapandi?
Df sistemini bilmiyorum girmiyorum ama oraninda patladigini duydum :)
Topluca hepsine anket ama Venus bu tur islemleri yapmaktan cekiniyor page atinca anket yapin diyor. Ilk defa bir wouds bunu gordum. Bunlar bildiginiz sorun bug ama o dragon gelistirmek istiyor yada seviye acmak istiyor sorun varsa anket acin? Ama her seye ragmen oynuyoruz. Bir toplulugun yada grubun dedigini yapmaktansa oyun icin bi seyler yapilsa daha iyi olur.

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 30 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |