24 Aralık 2016 - Güncellemeler |
Yazar
1. Hazine ve Leviathan Artifact Filtreleri Kaldırıldı
Bugünden itibaren "Hazine Avcısı" ya da "Balıkçı" madalyası seviyesine bakılmaksınız sistemin verebileceği tüm artifactler eşit şansla düşürülebilecektir.
Yapılan değişiklik [DF komutunuzda görülmektedir.
2. Labyrinth - Kemik Kasma Zindanına Erişim Sağlandı
Doom zindanı içerisinde bulunan çıkış noktası doğrudan zindana gidecek şekilde ayarlanmıştır.
İçerisi güvenli bölgedir. İçeride ışınlanma ve alan büyüleri çalışmamaktadır.
3. Tailoring 115.0 ve Üzeri İyileştirildi
Alacağınız bodların kalitesi biraz arttırılmıştır.
* * *
İyi oyunlar
Bugünden itibaren "Hazine Avcısı" ya da "Balıkçı" madalyası seviyesine bakılmaksınız sistemin verebileceği tüm artifactler eşit şansla düşürülebilecektir.
2. Labyrinth - Kemik Kasma Zindanına Erişim Sağlandı
Doom zindanı içerisinde bulunan çıkış noktası doğrudan zindana gidecek şekilde ayarlanmıştır.
İçerisi güvenli bölgedir. İçeride ışınlanma ve alan büyüleri çalışmamaktadır.
3. Tailoring 115.0 ve Üzeri İyileştirildi
Alacağınız bodların kalitesi biraz arttırılmıştır.
* * *
İyi oyunlar
DF puan sistemi sitedeki gibi mi? loot filtreleri sitede yazıyor mu? servere geçen girdim 72 kişi vardı yarısı zaten miner derici vs şu serveri hiç bir şeyle oynamadan açsaydınız bir sürü oyuncusu yada bizim eskiden oynadığımız şekilde olsaydı kaçıncı WOU du bilmiyorum o yine server canlı olurdu ama artık ben bod almaya bile girmiyorum malesef
yani demek istediğim serverde ne var ne yok bilinmiyor , sitede yazanlar eski haftada 2 kez birşeyler değişiyor?
adam 100k puan kastı garip bişey düştü DF puan sistemi nedir? loot unda ne filtresi var 4 prop mu 5 mi ne düşüyor? 3-1 filtresi ayrı diğerlerinin ayrı mı
normal moblardan düşen loot nedir filtresi varsa nedir?
BOD sisteminde bile iron bod vermemesi gerekirken small vermeyip largesini veriyor?
vs vs paragondu hazineci level sistemiydi bir sürü gariplik
combat ve runic hammer iintensity sistemi AOS göre mi?
şunların hepsi bir yani server özelliklerini güncelleyin bence sitedeki burada ki sayfalarca güncelleme şeyini okuayamaz millet bir yerde olsun girelim bakalım nedir ne değildir yoksa serverde 40 tane oyuncu ile kalacaksınız
adam 100k puan kastı garip bişey düştü DF puan sistemi nedir? loot unda ne filtresi var 4 prop mu 5 mi ne düşüyor? 3-1 filtresi ayrı diğerlerinin ayrı mı
normal moblardan düşen loot nedir filtresi varsa nedir?
BOD sisteminde bile iron bod vermemesi gerekirken small vermeyip largesini veriyor?
vs vs paragondu hazineci level sistemiydi bir sürü gariplik
combat ve runic hammer iintensity sistemi AOS göre mi?
şunların hepsi bir yani server özelliklerini güncelleyin bence sitedeki burada ki sayfalarca güncelleme şeyini okuayamaz millet bir yerde olsun girelim bakalım nedir ne değildir yoksa serverde 40 tane oyuncu ile kalacaksınız
12 tane 115, 80 tane 110, 120 tane 100 skill bodcu var ve günde en fazla 2 tane barbed bodu alabiliyorum. 2-3 gündür tek bir tane 115 ps bodu alamadım. Benim matematiğim çöktü. Hiç şeffaf değilsiniz. Oranların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. İsyan edenleri şimdi anlayabiliyorum. Adam 100 tane 115 bodcu kasmış, bod çıkmıyor. Bu nedir ya? Zaten barbeddan bir şey çıkmıyor lmc 4 parça çıkıyor.
1. Hazine ve Leviathan Artifact Filtreleri Kaldırıldı
Hiç konusu açılmayan bu konuyu çözüme ulaştırdığınız için ne kadar mutluyuz. Artık kasaları atmayacağız açacağız..
Hiç konusu açılmayan bu konuyu çözüme ulaştırdığınız için ne kadar mutluyuz. Artık kasaları atmayacağız açacağız..
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |