20 Kasım 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Arkadaş benim anlamadığım bura pvp serveri değil. Bu tamerler size ne etti. Ne güzel yeni görev ekleniyor, yeni ödül ekleniyor. Ayrıca bu eklenenler eksik görevler çünkü seviye 55 sonrası seviye gereksinimi kalkıyordu. Gerekirse ve hatta bence kesinlikle yeni dekorasyon eşyaları da eklenmeli güncellemelerle. Başka kimleri sevindirsin, ne gibi özellikler gelsin bizi aydınlat.
gruptria yazmış:
peki ya ben fs tameledim onu serbest bırakıp öldürsem olur mu ? :D
yeni doğmuş demiş ama bilemedim.
bu bence sakın görevlere eklenmesin yani cu sidge'ye giden yola kasmayı direk bırakırım seviyeyi... git her hafta görev ekleniyor bu görevlerde gidip eğitmenlik seviyesine ekleniyor yani yapmayın mümkünse... kasan kasıyor sonra geriden gelenler yapmak zorunda kalıyor.
berku yazmış:
Burasının pvp serverı olmadığını bizde biliyoruz ayrıca burası sadece tamerlara özel bir server da degil tai ve bsler sürekli değişiklik bekliyor ama sadece tamerlar için birşeyler yapılıyor serverda sürekli lag ve donmanlar var sponsor alıyoruz keyfimizden almıyoruz host değişsin daha iyi bir makineye geçelim diye alıyoruz ama bunların hiç biri düzelmiyor anladınmı şimdi güzel kardeşim.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 22 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |