2 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Gercekten bukadar kıskanc bır ınsan gormedım benım vendorum dahı yok kardesım delırdınmı daha bısmıllah 1 ayımız olmadı forma bakıorum senden cok aglayan sızlayan yok bankanın yanında vendorun yok dıe ne aglıyorsun cek ss nı koy forma bukadarda kıskanclık olmaz böle bır kac kendını bılmez adamın yuzunden butun server cerebesını cekıor böle ınsanlara ıtamat edılmemesını temennı edıorum ıyı formlar
yagcılarda inecek var derler .
biraz yavaş bilader .
malımızda mülkümüzde var .
rahat ol sen
biz sadece actiona canlılık istiyorsanız şu abuk subuk sistemleri bırakın millet adam gibi birbirini yesin istedik
nerden bilecektim senin pvp yerine monsterlarla sevişme istegini göremedim kusura bakmayasın
oda bir ihtiyaç .
biraz yavaş bilader .
malımızda mülkümüzde var .
rahat ol sen
biz sadece actiona canlılık istiyorsanız şu abuk subuk sistemleri bırakın millet adam gibi birbirini yesin istedik
nerden bilecektim senin pvp yerine monsterlarla sevişme istegini göremedim kusura bakmayasın
oda bir ihtiyaç .
SabriAbi yazmış:
ıste yukarda dedıgım gıbı böle ınsanlarla ne yazıkkı aynı oyunu oynuyoruz bunların tek dusuncelerı kufur ve ınsanlara hakaretten baska bısı dıldır sen ve senın gıbıler amaclarına hıcbır zaman ulasamıcaktır sayın venus bu adamı umarım ıyı bır sekılde degerlendırır amacı gayet acık net kaos cıkarmak kımlere hızmet edıyorsan gıt orda oyna kardes burda senın gıbı sevıyesı dusuklere yer yok
Venus yazmış:
cu shıde gucsuzleştırmek tum sevıye kasanlara haksızlıktır sonra malasdakı yaratıklar yon degıstırmıyor dedınız fakat dfdeyaratıklar atak degısıyor gorev gereksınımlerı belırlı fakat sevıyeyı neden kascamız gorev hedıyelerı belırsız ben anlam veremıyoru sırf cu shıde ı gucsuz yapma sebebınız ınsanlar 105e kadar kassın dıye zorluyorsunuz cok merak edıyorum 3ay daha tamerler ıle sevıye kascaz actıon ? sadece 2-3guıld arasında donup duruyor artık buna dur demenın zamanı gelmedı sayın venus
Didier Drogba yazmış:
Arkadaşa katılıyorum 1100 hp si olup 1212 str si var biraz saçma geldi.Venuz kaşıkla verip kepçe ile geri alıyorsun.6 aydır oynuyoruz sadece eziyet üzerine eziyet çıkarıyorsun.166 dex den 155 e düşmüş madem dex ını dusurdun 51 olan psicalini ve 26 olan fire inı da duzelt her gırdıgımde page atacam haberın olsun...
Bakın arkadaşlar. Şuan seviye 75'im ve iddia ediyorum benden daha hızlı seviye kasan olmamıştır bu serverda. Yaratık gibi kasıyorum. En az 1 ay sürüyor seviye 80 olmak, ki bu da şanslıysanız (mesela öldürecek binek bulup 120 tame basabildiyseniz, hydra paragon kesebildiyseniz, 3 tane bireysel görev yapabildiyseniz vb).
1 aylık emek sonrası alınan Cu Sidhe'nin statlarının maksimum seviyede çıkmasını istiyorum ben.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |