2 Ekim 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Ps olayı gerçekten büyük saçmalık olmuş. Biz 2 haftadır hergün champ atıyoruz. 6x115 olan karakter sayımız çok az. Bu yeni ps sistemi sayesinde kimsenin ps kasmasına gerek kalmamış gerçekten.
2 haftada 3 tane 120 combat pssi aldık.
Çok geç olmadan ps sisteminin eski hale gelmesinden yanayım.
2 haftada 3 tane 120 combat pssi aldık.
Çok geç olmadan ps sisteminin eski hale gelmesinden yanayım.
NotoriousBiG yazmış:
Hangi sunucuda oynuyorsun?
Aynı sunucuda oynuyorsak;
1- Champion spawnları inanılmaz kötü.
2- Dispel edilebilen herhangi bir şey kullanılmıyor.
3- Bara ölmüyor.,
4- Semidar bozuktu, son durum ne bilmiyorum.
5- Sunucuda en çok champı açık ara biz kastık. 120 eva ve 120 tactic aldık sadece.
Ps oranlarından memnunuz. Bi sıkıntımız yokta, yorum çok iyimser geldi. Tek el olması insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.
Bodcusu olmayan insanlarda kit ve hammer çıkaramıyor. Onlarada bi görev ekleyelim.
followarcane yazmış:
Arkadaşım ana sayfadan champ loglarına baktım . Bir ton rikktor kasılmış hepsindende 120 psler düşürülmüş . Baracon konusunda bir fikrim yok benim bıraktığımda gayet kolay ölüyordu .Genede aklı başında bir arkadaşa benziyorsun sunucudada sen oynadığın için daha iyi hakimsindir bu olaylara .
followarcane yazmış:
Semidar hala aynı mongboat ve impler yan taraftaki yeşil vadide huzurla insanlardan uzak yaşıyorlar. Page attığımızda ise spawnların olduğu söyleniyor ki haklılar spawn var ama ulaşılamaz bi yerde :D bakma zahmetine girmemişler sanırım haha.
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |