16 Aralık 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Üç aylık süreci değerlendirirseniz başlangıçtan bu zamana bazı şeylerin ne kadar kolaylaştığını ve bu yönde ilerlediğini görebilirsiniz.
Eskiden özel bodların filtre oranı yüksekti, şimdi epey düşürüldü ve yakında kaldırılacak.
Eskiden df/paragon puanı kasmak kolay değildi, şimdi etkinliklerden çoğunlukla bu tarz kontratlar çıkıyor ve demon knighttan 500 puana kadar alınabiliyor.
Eskiden 5 props eşya, 3-1 yüzük-bilezik çıkmıyordu, şimdi bir hydra etkinliğinde bunları bolca elde edebiliyorsunuz.
Eskiden PS bulmak da zordu, şimdi bir hafta görev yaparak çoğunu tamamlayabiliyorsunuz. Otomatik etkinlik hali bile var.
Daha fazla örnek verebilirim. Giderek kolaylaşıyor. Bu değişimin bilincindeysek neden bir an önce sunucuyu tüketelim diyoruz ki? Zamanla her şey yerli yerine oturacaktır.
Ayrıca set için görüşler alıyoruz, çoğunluk istemiyorsa getirmeyiz olur biter. Elde edilemeyen bir şeyi tartışıyoruz, istiyorum ya da istemiyorum demeniz yeterli.
Eskiden özel bodların filtre oranı yüksekti, şimdi epey düşürüldü ve yakında kaldırılacak.
Eskiden df/paragon puanı kasmak kolay değildi, şimdi etkinliklerden çoğunlukla bu tarz kontratlar çıkıyor ve demon knighttan 500 puana kadar alınabiliyor.
Eskiden 5 props eşya, 3-1 yüzük-bilezik çıkmıyordu, şimdi bir hydra etkinliğinde bunları bolca elde edebiliyorsunuz.
Eskiden PS bulmak da zordu, şimdi bir hafta görev yaparak çoğunu tamamlayabiliyorsunuz. Otomatik etkinlik hali bile var.
Daha fazla örnek verebilirim. Giderek kolaylaşıyor. Bu değişimin bilincindeysek neden bir an önce sunucuyu tüketelim diyoruz ki? Zamanla her şey yerli yerine oturacaktır.
Ayrıca set için görüşler alıyoruz, çoğunluk istemiyorsa getirmeyiz olur biter. Elde edilemeyen bir şeyi tartışıyoruz, istiyorum ya da istemiyorum demeniz yeterli.
Venus yazmış:
Sevgili venüs level sistemini TR de getiren Bealzebub yani sizin hayalinizi yapmışlar . Şuan sunucudaki sistemde zaten özenti .
Bakın insan olarak inanın sizi seviyorum . Ancak laftan anlamıyorsunuz Çince , ugandaca felan iletişim kurmaya çalışıcağım .
Ya kimse istemiyor , saçma sapan herşey birbirine girmiş karışmış sunucuda . İSTEMİYORUZ bu şekilde oynamak anlamıyormusunuz ? İSTEMİYORUZZZZ İSTEMİYORUZZZZZ İSTEMİYORUZ kaç kere daha yazmam gerekiyor acaba .
Kendi istediğiniz sunucuyu açın kendiniz geliştirin kendiniz oynayın bizi bu rezilliğe neden ortak ediyorsunuz ? Açın özel bi sunucu naparsanız yapın orada ya allah aşkına yeter sabır taşı çatlar artık.
Çekin bütün ayarları WOU 2 özelliklerine siz açtığınız sunucunuzda naparsanız yapın bırakın allah aşkına 2 3 saat oyunumuzu oynayalım keyfimize bakalım valla bıktık bu şekilde yol almaz gitmiyor sunucu gitmicek neden anlamamakda ısrar ediyorsunuz.
TR de tek RUNUO sunucusu burası 4 aydır . 50 60 tekil player nedir ?
Alın çayınızı kahvenizi bi sakince düşünün İSTEMİYORUZ ya oynuyan biziz bu sunucuda nie anlamıyorsunuz . KİMSE istemiyor böle bi sunucuda oynamak . Lanet olsun yok başka alternatifde çekip gidelim mecburen laf anlatmaya uğraşıyoruz . Soğuttunuz iyice oyundan nefret ettirmekse amacınız 1 2 ay daha bu şekil devam edin onuda başarırsınız BRAVO .
+ Olarak açın bi anket bizzat kendiniz oynadığınız sunucudan , sistemlerden memnun musunuz ?
Evet
Hayır
Çıkan sonuca göre neler yapılabilir , sıkıntılar neler , nerelerde düzenlemeye gidilebilir . Sistemler nasıl iyileştirilebilir gibi şeyleri konuşalım .
Ciddi dengesizlikler ve sıkıntılar var. Cidden bunu yapın sonuca göre gerçekden insanlar memnunsa şuan sunucunun halinden bizde çenemizi kapatalım beğenmeyen oynamasın .
Evet
Hayır
Çıkan sonuca göre neler yapılabilir , sıkıntılar neler , nerelerde düzenlemeye gidilebilir . Sistemler nasıl iyileştirilebilir gibi şeyleri konuşalım .
Ciddi dengesizlikler ve sıkıntılar var. Cidden bunu yapın sonuca göre gerçekden insanlar memnunsa şuan sunucunun halinden bizde çenemizi kapatalım beğenmeyen oynamasın .
Tamam, Pazar günü DF/Paragon Puan Sistemi ve Crafting konularında güncellemelerine yeni kolaylaştırmalar koyacağız. O güncellemeyi bekleyebilirsiniz, güncelleme sonrasında da yorum yaparsınız.
Bu arada konu ile ilgili Era'ya ulaşmaya çalışmayın, şu an yoldadır. Sunucuyla ilgilenebilecek durumda değil.
Bu arada konu ile ilgili Era'ya ulaşmaya çalışmayın, şu an yoldadır. Sunucuyla ilgilenebilecek durumda değil.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Schwarz
ALLAHIM şuan o kadar mutluyum ki inanamıyorum rüyalarıma girdiydi o dex 2 her şeyi değiştiricek hit 2 sağolsun her vurduğum can yakıcak hep böyle bir setim olsun isterdim yaaağ.İşte bu be oley be VENÜS be çok mantıklı bir güncelleme şimdi +100 playerı görücez! HEIL VENUS HEIL VENUS!
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |