12 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
allahım sur sistemiile alakalı konusmuyoruz ki .
sadece derdimiz şu kardeşim market sistemi orjinal kalsın vendorlar yine britte dursun evi olmayana iyi olur .
sadece itemi satın aldıgında çantana düşsün .
sen tabiki sur sistemi getirirsen guildlere ailelere bombacılardan kaçmak için millet sura kaçar
brit orjinaldeki gibi kalsın isterse birite 50 tane daha vendor yeri yapsın biz sadece satın almada kolaylık istiyoruz kolaylık da degil . marketi orjinal halde olsun istiyoruz .
allahım sur sistemiile alakalı konusmuyoruz ki .
sadece derdimiz şu kardeşim market sistemi orjinal kalsın vendorlar yine britte dursun evi olmayana iyi olur .
sadece itemi satın aldıgında çantana düşsün .
sen tabiki sur sistemi getirirsen guildlere ailelere bombacılardan kaçmak için millet sura kaçar
brit orjinaldeki gibi kalsın isterse birite 50 tane daha vendor yeri yapsın biz sadece satın almada kolaylık istiyoruz kolaylık da degil . marketi orjinal halde olsun istiyoruz .
Sur sistemi ne alaka (maydanoz) ben server için kötü olan sistemleri söyledim. Alakası ordan. Çogunluk kararı ile sistem istediginiz gibi olur umarım, ama benim fikrim bu halide güzel. Dün 2 tane item aldım hiç zorlanmadım hatta dedigim gibi gittigim vendorda farklı şeyler bulup onlarıda almama vesile oldu.
Sayın Venüs
-Serverdaki herkes çalışıyor dolasıyla oyuna pek vakit ayıramıyor
-Vakit az olduğundan item mi kassın action mı yapsın ya da başka bişeymi bilemiyor
-Insure parasını kaldırmak bile actiona çare olmuyor
Bence,
-Insure parası geri gelsin ( 1200 değilde 600 de olabilir)
-Moblardan düşek para ojinal seviyeye çekilsin
-3-4 hafta önce değiştirdiğiniz drop seviyeleri eski düzenine geri dönsün
-Serverdaki herkes çalışıyor dolasıyla oyuna pek vakit ayıramıyor
-Vakit az olduğundan item mi kassın action mı yapsın ya da başka bişeymi bilemiyor
-Insure parasını kaldırmak bile actiona çare olmuyor
Bence,
-Insure parası geri gelsin ( 1200 değilde 600 de olabilir)
-Moblardan düşek para ojinal seviyeye çekilsin
-3-4 hafta önce değiştirdiğiniz drop seviyeleri eski düzenine geri dönsün
Bence gold bu ayarda gayet güzel gold bulamadıkçe Token donuyor oyunda gerek yok Token demek item demek
Bende tüm gün çalışıyor ve çok az vakit harcayabiliyorum ama piyasaya göre oynuyorum
Belki çok az bir güncelleme yapılabilinir gold için ama çok az yarım saatte meerdan 100 K kasılıyor denedim onun harici kasana oyun güzelleşiyor
Bende tüm gün çalışıyor ve çok az vakit harcayabiliyorum ama piyasaya göre oynuyorum
Belki çok az bir güncelleme yapılabilinir gold için ama çok az yarım saatte meerdan 100 K kasılıyor denedim onun harici kasana oyun güzelleşiyor
SabriAbi yazmış:
Gold un fazla çıkması sadece itemlerde enflasyon olmasını sağlar. şöyle ki;
Şuan ki durumda kaptan 1 m iken moblardan çıkan gold artınca 2-3 m e çıkar
Şuan ki durumda 150 token 800k iken moblardan çıkan gold artınca 1.5-2m e çıkar
Actiondan para kasmak keyiflidir o parıltı ışıldama , ayrıca insure parası olmayınca insanlar canlı bomba gibi ve actiona da pek bir fayda sağlamıyor gibi herneyse benim tek düşüncem item şanslarının biraz artması , çok item çıkmasıyla düzgün item çıkması arasında ince bir çizgi var ve şuanki değerlerle biz bu çizgiye hiç yakında değiliz.
gold için birşeyler yapılabilinir .
barbed ve valo şanslarını arttırmak yerinde bir çözüm degil 1 gunde 20 barbed çekiyorum .
500 barbed toplayıp basarım seti bakarım işime gücüme
ki 500 taneye adım gibi eminim en az 3 kişi giydiririm .
ama evet gold fiyatların artması ile birlikte haftanın belirli günlerine ayarlama yapılabilinir bununla alakalı istek şikayet açsana oy verelim .
nede olsa fikir senin .
barbed ve valo şanslarını arttırmak yerinde bir çözüm degil 1 gunde 20 barbed çekiyorum .
500 barbed toplayıp basarım seti bakarım işime gücüme
ki 500 taneye adım gibi eminim en az 3 kişi giydiririm .
ama evet gold fiyatların artması ile birlikte haftanın belirli günlerine ayarlama yapılabilinir bununla alakalı istek şikayet açsana oy verelim .
nede olsa fikir senin .
Ben ilk olarak Sayın Venüs ün bu konudaki fikirlerini duymak isterim açıkçası, düşüncemize negatif yaklaşıyorsa baskı yaparmış gibi anket yapmaya gerek yok, sonuçta uzun yıllardır ownerlık yapan biri olarak playerların istek ve düşüncelerine önem veren birisidir kendisi.
8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |