12 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Market sistemi de atraksiyon dolu bir macera gibi. Arkadaş .market yazıp aradığımız itemi bulup satın almak istiyoruz. Haritacı gibi haritanın peşinden koordinat mı arayacağız. Nasıl buluyorsun böyle anlamsız sistemleri nasıl geliştiriyorsun gerçekten meraklar içerisindeyim. Uyuşturucu yasaklansın.
Market sistemi de atraksiyon dolu bir macera gibi. Arkadaş .market yazıp aradığımız itemi bulup satın almak istiyoruz. Haritacı gibi haritanın peşinden koordinat mı arayacağız. Nasıl buluyorsun böyle anlamsız sistemleri nasıl geliştiriyorsun gerçekten meraklar içerisindeyim. Uyuşturucu yasaklansın.
hayır ben market die 1 aydır bekledim ve market komutu benim ewi ifşa edecek şekilde düzenlendi.Ben vendoru drek kaldırdım.Resmen ewimin haritasını millete dağıtmış oluyorum.Bennhiç macrocu açamicam demek oluyo vendor koyarsam :(.
Bence 2.5k kesinti yapılsın illa para kesintisi yapmak istiyosa venus illa serverdaki olmayan parayıda azaltmak için ama bu map olayını kaldırırsa daha güzel olur gibi geliyo.
Bence 2.5k kesinti yapılsın illa para kesintisi yapmak istiyosa venus illa serverdaki olmayan parayıda azaltmak için ama bu map olayını kaldırırsa daha güzel olur gibi geliyo.
akjsgdkjabsföamsb daöms fdasd bu nedir arkadaş ya .
dedim ya söyledim ya .
map işi biraz saçma olmuş .
parayı kessin sıkıntı degil map nedir arkadaş .
hatta cartograf charla kazıp alalım yerden itemleri lkajshdkljabhsjkldbaskjbaskljdb
lkaflkansbdlkasnd
bazen abartılıyor gibi gibi .
https://www.youtube.com/watch?v=Bwf26Fnca0w
dedim ya söyledim ya .
map işi biraz saçma olmuş .
parayı kessin sıkıntı degil map nedir arkadaş .
hatta cartograf charla kazıp alalım yerden itemleri lkajshdkljabhsjkldbaskjbaskljdb
lkaflkansbdlkasnd
bazen abartılıyor gibi gibi .
https://www.youtube.com/watch?v=Bwf26Fnca0w
6. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |