12 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Tamam ali abi sen büyük adamsın :) bana akıl veren adam olarak seni dinliyorum.. Ben görüşümü derim seni ne kadar ilgilendirir bilmem. Kaç gündür duruyorum ses etmiyorum. Orayı karalıyon burayı karalıyon ne yapmak istediğini anlamadım. Saçma salak konuşup adamın canını sıkma istediğim yere istediğimi yazarım. Sen nasıl Wou karalayıp Wos a geçip orada rezil olup geldiysen konuşurum. Ona acıyorum buna acıyorum diyene kadar kendine acı boş yapma. Her yorumun kötü reel satmaya çalışan ama satamayan tutunamayan birisin sende. Hat of aldım 400 diyip Pazar günü eft yapabilen birisin ki bankacılıktan bu kadar uzaksın. Kimsenin iteminde gözüm yok diyip öle takılan birisisin. Azıcık bi şeylere pozitif bak her şeyde kötü yorum her şeyde kötü yorum. Allahım nereye gidiyor Allahım bu servere ne olacak gibi saçma sapan yorumlarını kendine sakla. Şimdi bilgisayar başında gene sinir krizi geçirirsin. Biraz olgun ol .. Son lafım bu lafın üstüne konuşup durma.
http://worldofsosaria.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=101
http://worldofsosaria.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=147&start=10
ulan ben oraya gıttım tum server bılıyor burayı bırakıp gıttıgımı sonra gerı dondugumde venusede yazdım wosa basladıydım ama haksızlık ettım sıze dıye bunuda soyledım de senı burda ılgılendıren konu nere ? venusmusun yoksa venusun avukatımı ? gelelım pazar gunu atm den para yatırdıgın zaman sanıyede hesaba gecer bankacı arkadas eft yaptım dedıgımı hatırlamıyorum bıle :) vay arkadas neymıssın ya sen tam boş beleş adamsın bunu bıl yanı :) senı ılgılendırmeyen konulara avukatlık yapma hemı bankacı mısın post mu satıyon kapı kapı gezıp kart satan adam tabı nekadar dogru bılınmez :) ıkı gun onceye kadar dur 1600lıra verıyorlar bodculara fılan satam beraber baslıyalım dıyen adam skpe konusmaları bırazdan buraya paylaşırım venus bey gerekenı yapar bana gelınce ıtem aldıgıma sattıgıma dair elınde varsa burda paylaş
tüm guıldler ıle kotu olup ayrılıyorsun ? 1tane guıld ıle gırıpde kotu ayrıldıgım olmadı kımseye kotu kelamım olmadı kımsenın ıtemıne cokmedım cıksın bırıde sen sunu yaptın kotuluk ettın sovdun ettın desın kardeşim ama herkese devamlı salça olan kendını boyle popiler fılan hıssetmek mı ıstıyorsun senı soz popi yapcam .:)[/quote]
ve sunuda eklıyım suan ottomandada oynuyorum ? zevkımın keyfımın kahyasımısın ? ıstedıgım serverda ıstedıgım yerde oynarım canım nereyı ıstıyorsa orda oynarım senı ılgılendıren neresı canım benım ? wouda emek verıyorum ottomanda da oyle zaman gecırıp barbed valo fılan basıyorum sanane ?????
HrCanqers yazmış:
1. Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş daha ne iş yaptığımı bilmeden laf etme. Sahi kaça kadar okudun sen ? Bana laf eden adam Kpss bile girebilecek seviyede mi bilmiyorum. En azından Allaha şükür işim var gücüm var neden bu kadar hala laf yapıyorsun ne oldu büyük adam olma hayalleri ?
2.Benim 1 tane reel item sattığımı kimse göremez. .Çünkü satmam satmaya ihtiyacım yok.
3. Neymiş venüs gereni yaparmış he he he yedik sen hat ofu satmaya çalışmadın he he yedik yedik.
4. Sence oyun çok umurumda mı ? Venüs gerekeni yaparmış keşke en başta senin için yapsaydı :)
5. İstediğim guilde girer çıkarım burada benim girip çıkmam nası bir sorun oldu ? Niye buraya nefes tüketiyorsun.
6. Git ottomanda takıl 3-5 aya orada da forumlarda yapan sen bi şiyler hadi iyisin gene :P
Benle uğraşmak için benim seviyeme gelmen lazım. Önce bunu bir yakala sonra gel konuşalım vallaha dinleyecem seni. Hakanı da sevmez etmezdim de en azından adamla iki çift kelam ettim de adamın objektif hareket ettiğini anladım . Bakıyorum sen nerede çıkar orada ali baba yıkar... Bize gelin wos a Hadi yardımcı olacak bize demedin mi ? Dememişsindir sen :)
Neyse tüketmeyecek kendimi git oyunun oyna seviye mi kasıon wosda milletin dediği gibi arkacılık mı yapıon nedin bilmiom :) Burayı geçtim adamların başlıkları ortada hala durup durup yazma ben susuyorum yazıyorsun tutamıyorum kendimi sonra ?
3+x=6
X= ? diyorum başlığı kirletmeyi kes ne yazacaksan özelden pm at.
HepsiBurada yazmış:
off off etme cahille sohbet küstürürsün :) anladın sen onu benım okuluma gırdı adam ya unıversıte 2yıllık okudum da senı ne ılgılendırıyor ya allah askına nerden nerelere gıdıyorsun kardes sen ne ıcıyon ya yok cok ıyı ısı varmıs yok sunu varmıs yok ıhtıyacı yokmus yok soyleymıs boyleymıs
Venus yazmış:
Sevgili venüs , öncelikle sponsor sistemindeki değişiklikler harici güncellemeler bence çok başarılı olmuş . Oynayan arkadaşlara farklı birşey kılıyor ancak aldığınız tepkilerdende anlaşılıcağı üzere alışılmış ve ezberlenmiş oyunun dışına çıkmak istemeyen bir kitle var. Bu arada arkadaşlar benden idmanlı , sizide linç etmeye çalışmışlar .
Bu başlık açılmadan önce yazdığım bir yazıda belirttiğim üzere ;
.- Venüse karşı bi algı yaratma gibi bir durum yok , insanların beyinleri var herkes görüyor herşeyi zaten. Menfeat ve çıkarlar devam ettikçe kimsenin sesi çıkmaz zaten birgün menfeat biter çıkar biter ozaman burada insanların şiddetle venüsü eleştiriceğini kendiniz görüceksiniz , bu buzamana kadarda bu şekilde oldu .
5.- Kimin kime it'lik yaptığı ortada . Bunları sayfalarca yazdım bu forumda . Dediğim gibi Menfeat ve çıkar ilişkisi ama bu durum sonsuza kadar sürmüyecek . Bu forumda insanların birbirini yediği günleri , venüse saldırdığı günleri çok yakında hepiniz görüceksiniz , zaten birçoğunuz bu durumun içinde olucak .
Bi göz attımda yazan insanlara bir baktım. Hepsi için tek tek ansiklopedi yazarım buraya .Bu insanların benden nefret etmesi benim ne kadar düzgün biri olduğumu tescilliyor.
İnsanoğlu doğası gereği herzaman bir gruba üye olma ve topluca yaşama eğilimindedir kısacası tek başına vağrolma dürtüsü yokdur . Bu durumdan dolayıda kendine lider arar bazıları lider olmaya çalışır kimi başarır kimi başaramaz farklı görülen ise dışlanmaya çalışılır sindirilip uzaklaştırılır. Bunun nedeni ise bu kişinin söylediklerinin bu grupların menfeatlerinin dışında olmasıdır. Üzerime kurulan algı oyunlarınında , atılan çamurlarında sebebi bundandır. Ben bunun bilincinde biriyim daha öncede bilincindeydim fakat farkında olmadığım şey konuşarak , anlatarak örnekler vererek birşeyleri birilerine göstermekdi . Fuzuli bir uğraş çünki "Birileri" yok . Çıkar ve menfeatler var . Buradada , ülkemizdede , dünyadada bu durum böyle.
Sanmaki bunları sana söylüyorum sen sadece bi vasıtasın ortaya yazıyorum. Kimi alır , kimi almaz bir önemi yok . Yorum yapan , hakaret eden , aklınca laf soktuğunu sanan insanların neden bunu yaptığını ben gayet iyi biliyorum . Bu nedenle bu insanlara zavallı diyorum . Zavallı kelimesini biraz irdelerseniz ne kadar büyük ağırlıkda bi kelime olduğunu algılayabilirsiniz.
Sonuç olarak birine birşey yazıyorsam bunun belli nedenleri vardır. Ve her kişi kendisini bilir . Kimi içinde kabul eder , kimi yediremez , kimi ise durumun farkında dai deildir. Kişiye göre değişkenlik gösterir bu durum. Tıpkı burada yazdıklarımı anlamıcağınız gibi . icon_lol.gif
İnsani , ahlaki ve beyinsel olarak gelişiminiz için çok daha fazla yol kat etmeniz lazım . Ozaman aynı yerden konuşabilcez ve ozaman gerçekden düzgün ve adil bir oyun ortamında oyun oynuyabilceksiniz. Benim size inancım olmadığından aranızdan ayrıldım siz hakaret ve nefret söylemlerinize devam edebilirsiniz. Ben bunları alıyor ve kişisel gelişimim için kullanıyor olucam ve yaptığım bütün hatalardan bir ders çıkararak hayatıma devam edicem. Mesela bu sunucu bana kişilerin . Hırs , ego ve menfeatlerine dokunduğunuzda ne derecede çirkinleşebilceklerini gösterdi. Anlama yetisi olmayan insanları birşeyi açıklamanın ne derece zor bir eylem olduğunu öğretti . İnsanların çok basit sebeplerden yalan ve iftiraya başvurduğunu öğretti . Haketmeyen insanlara şans tanınmamasını öğretti . Güveniceğin insanları çok çok ciddi seçmen gerektiğini öğretti.Bana kötülük yapmak isteyen bütün kişilerden kendim adımı olumlu parçalar toparladım. Sizin için üzülüyorum kendim adına seviniyorum .
Umarım beni daha iyi anlıyorsunuzdur şuan .
5. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |