12 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Her zaman bi şikayet wos da başlıklarına gözüm çarptı orada da bi şikayet nerede oynadığını anlayamadım ? Çok yoğunuz kasacak vakit yok diyorsun 2 servere yetecek kadar zamanın var.
Bence sende bi bırakıp gitsen rahat etse server nası olur sence ? Hiç mi bi şeyden memnun olmazsın sen :)
sız dalgamı gecıyorsunuz bızımle ? cu shıde alabılmek ıcın kac ay ugraştık tutup resislerını dusurmek nedır ya kafamı buluyorsunuz sız bızımle allah askına skıll yukseltcegı yere skıllerı dusuyor statları dusuyor bu nasıl bırsey ya cıdden artık soguttunuz oyundan
HepsiBurada yazmış:
alıcannn alıcannn sen cok kasınıyorsun bak akıllı ol tamm mı lan ! burayı bırakıp gıdıp orda kastım sonra tekrar dondu ve bu senı ne ılgılendırıyor ? boş boş ne konusuyon gıne la sen isa yetmıyormu olm bana gelıp sarıyorsun ne terbıyesız bır adamsın ya
HrCanqers yazmış:
Çok korktum lan :) bana terbiye öğretecek adama bak hele :) Ben bağımsız bir adam olarak yazdım bunu orada da bir ton laf yedin geldin. Bence biraz oyunun oyna kasma kendini bu kadar ... Her yazılan bir şeyde kötü bir yorumun her güncellemede bir kötü yorumun var. Tehditle olmaz bu işler Alicim napacan dövecen mi ? Evden mi aldıracan ? Yada yada öldürtecek misin beni :( Ali senin bu oyundan daha önemli işlerin var bence bunları düşün. Sana bi nebze iyilik yapıyorum. Kendine gelmeni sağlıyorum. Seni severim stres atmak için oyna stres yaratmak için değil. Ne kadar daha oynayabileceksin ? Bir otur düşün ben ne yapıyorum diye..
HepsiBurada yazmış:
lan olm herkese aynı muhabbet kımsın sen ya ? sanane benım hayatımdan sanane benım stresımden sanane sınırımden ? ben eleştırımı yaparım kardesım sevıye kasamıyon aglıyon edıyon sonra kalkıp burda yorum yapıyon senı ılgılendıren konulara konuş senınle muhattap olan yok ya oyunda pm atarsın yada burda salça olursun ? sen kımsın ya ? ılla kufur duyunca hosuna fılan mı gıdıyor nedır ? nekadar gereksız bır ınsanmışsın onu cok ıyı bılıyorum cem'e kızıyorum kı hala senı guılde tutup hala sana tahammul edebılıyor yanı helal olsun sabırlı adam ya herkesle boyle bır lakayık bır gereksız adamsın ? olm facende resmın yok skpeda resmın yok ? kendınden bukadar korkan adamsın kendınle ilk önce barışman lazım mıllete boyle sacma sapan ıyılıgını dusunuyorum fılan yazcana gıt bıraz kendıne bak fılan bırseyler yaptır estetik fılan ol gecmez hayat boyle
4. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |