12 Şubat 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar

kafa kesme sistemi bence hoş olmamış. actionu öldürür bu sistem.
ya bişey merak ediyorum, yapılması istenen 100 tane şey var, güncelleme yapıyorsunuz ve bu 100 şeyin 10 tanesi yapılmış, kalan 90 şey ise sizin kafanıza göre yaptığınız şeyler. neden?

ya bişey merak ediyorum, yapılması istenen 100 tane şey var, güncelleme yapıyorsunuz ve bu 100 şeyin 10 tanesi yapılmış, kalan 90 şey ise sizin kafanıza göre yaptığınız şeyler. neden?

Arkadaslar ben PreAos serverlarda oynadim reinnasance an corp gibi. Orada pk olmak bir meslek gibi goruluyor tamer nasil para kasiyorsa ordada pk lar oyuncu keserek para kasiyor. Reinnasanceda olunce yuzde 5 skilleriniz surekli olarak dusuyor buda (2gun araliksiz makroya birakmak demek) bunun nedeni herkesin kolaylikla pk yapamayip surekli "kasan" oyuncularin ustune cokmesini engellemek. Ancorpdada Para verip canlaniyordunuz. Ben olmenin bir degeri olmasini destekliyorum hani Counter strikeda deathmatchde ol canlan saldir ol canlan saldir gibi olmamali o yuzden boyle bir duzenleme iyi olmus ama belki biraz daha iyi bir sekilde ayarlanabilir :) Birde Safe zonea cok alistik Aoscular olarak Uo nun aslindan uzak... Tamerlarla pklari dengeli bir sekilde bir araya getiren bir sey olursa pk liginda keyfi cikar kim ozlemedi Fellucada gezip oyuncu kesmeyi... simdi anca afk miner veya pvp gruplari disinda adam yok.
Yasasin Leydimiz

Yasasin Leydimiz

ya market komutunda o kadar beklediğimiz güncelleme bumuydu?
1k lık item almak için 2.5 k harita parası vericez
2.5 k yı anşi lichlerde ortalama 6 tane kesince elde edebiliyoruz.
para kasamıyoruzki devamlı bi serverdan para çekmeye çalışıyosunuz.
1k lık item almak için 2.5 k harita parası vericez
2.5 k yı anşi lichlerde ortalama 6 tane kesince elde edebiliyoruz.
para kasamıyoruzki devamlı bi serverdan para çekmeye çalışıyosunuz.

bir ikincisi benim vendorumu kimse görsün istemiyorumki vendorumun olduğu ewde miner derici kasıyorum.oraya herkes gelirse nöbet beklerler insure parası için ben şahsen öle yaparım.insure parası fazla lootan çıkan para az bi miner kesmek 10 anşi liche bedel.

Actiye çıkmayan adamlar gelmiş burda actiyi bitirdin diye ağlayıp duruyorlar. Sizin bu ağlaklığınız bitirdi her şeyi.
Stat kaybı meselesine gelecek olursak; düşman guildin bütün memberlarının kafalarını toplarım, harro atacağım saat hepsinin kafasını sallandırırım. Faction skill kaybı süresi 10dk bile değil, 30 dk %40 stat ne demek biliyor musunuz?
Stat kaybı meselesine gelecek olursak; düşman guildin bütün memberlarının kafalarını toplarım, harro atacağım saat hepsinin kafasını sallandırırım. Faction skill kaybı süresi 10dk bile değil, 30 dk %40 stat ne demek biliyor musunuz?

3. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |