31 Ağustos 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
Yetenek alım hızının arttırılmasının sebebi:
Yeni başlayacak olanların kolay uyum sağlaması.
Üyeliğin 3 Ay Kapalı Olmasının Sebebi:
Benim durumumun belirsizliği, sunucuyu kapatmam gerekebilirdi, ancak o ihtimal geçtiğimiz hafta oldukça düştü.
Sponsorluk 3 aydır yoktu sebebi:
Bir önceki açıkladığım sebep.
Sponsorluğun olmadığı zamanda IP sorununu nasıl çözdük?:
Kimseden para almadık, ihtiyacı olana 6 client hakkı verdik, ücretsiz.
Şimdi yeni üyeliğin açılma sebebi:
1. Sunucu durumundaki belirsizliğin aşılmış olması.
2. Oyuncuların taze kan arayışları (ben umursamasam da sunucumuzdaki bazı oyuncuların online sayısını çok önemsediği ortada).
Sponsorluk tekrar gelir mi?:
Sponsorluklar dönem dönem aktif olur, nitekim 2 dönem geride kaldı (Kasım-Ocak ile Mart-Mayıs), 3. dönem de gelebilir, sonuçta bu sunucu sadece benim değil tüm Türk UO camiasının bir ürünü. Gerekli görüldüğünde oyuncu desteği alınır. Bu maddi bir sorun olduğundan değil, oyuncuların giderlere ortak olmasının gerekliliğindendir ve tamamen gönüllüdür.
Başka sorular varsa alabilirim.
Yeni başlayacak olanların kolay uyum sağlaması.
Üyeliğin 3 Ay Kapalı Olmasının Sebebi:
Benim durumumun belirsizliği, sunucuyu kapatmam gerekebilirdi, ancak o ihtimal geçtiğimiz hafta oldukça düştü.
Sponsorluk 3 aydır yoktu sebebi:
Bir önceki açıkladığım sebep.
Sponsorluğun olmadığı zamanda IP sorununu nasıl çözdük?:
Kimseden para almadık, ihtiyacı olana 6 client hakkı verdik, ücretsiz.
Şimdi yeni üyeliğin açılma sebebi:
1. Sunucu durumundaki belirsizliğin aşılmış olması.
2. Oyuncuların taze kan arayışları (ben umursamasam da sunucumuzdaki bazı oyuncuların online sayısını çok önemsediği ortada).
Sponsorluk tekrar gelir mi?:
Sponsorluklar dönem dönem aktif olur, nitekim 2 dönem geride kaldı (Kasım-Ocak ile Mart-Mayıs), 3. dönem de gelebilir, sonuçta bu sunucu sadece benim değil tüm Türk UO camiasının bir ürünü. Gerekli görüldüğünde oyuncu desteği alınır. Bu maddi bir sorun olduğundan değil, oyuncuların giderlere ortak olmasının gerekliliğindendir ve tamamen gönüllüdür.
Başka sorular varsa alabilirim.

sunucuyu kapatması gerekebilirdi demiş biz 1 saat sonra bod alıcaz diye oturup bekleyelim sabah iş olmasına rağmen uykudan ödün verelim , artifact düşürücez diye arkadaşları ekip evde oturalım ama bir sabah açıp baktığımda server kapalı olsun :) tekrar diyorum server kapanacaksa 2 3 ay evelden söylenmeli bu , tamam free shard ama ya böyle aniden koparıp atacaksan serveri pvp serveri yapacaksın millet oynayıp cıkacak her gün , yok bu kadar zor bir anlamda profesyonel bir server olsun diyorsan ona göre davranacaksın yanlışmıyım?

Bende aslında serverda 11 tane 120 tailor var deyince bi tuhaf oluyodum :D ama artık sorunlarımızı giderdiğimize göre birazda yeni gelecek oyuncu arkadaşları düşünmekte yarar var. kaliteli ve elite bi server istiyorsak bu aşamaları aşmak zorundayız.Çok şükür sosaria halkı yaz dönemini sağsağlim ve kararlı biçimde ayakta geçirmiştir. Gücümüzü sınicak yeni arkadaşlar edinsek bence daha iyi olur. ve kesinlikle bunun haricinde bi kolaylaştırma yaşanacağını düşünmüyorum skillgain ayarlarında.

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 27 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |