29 Kasım 2010 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
lütfen geçici olmasın kimseye bir zararı yok, hemde test ediyoruz, mesela ben 10 senedir uo oynuyorum nedenini anlayamadım biri bana izah ederse sevinicem neden aşağıdaki resimdekilerden biri 1 yıldız diğeri 4 yıldız almış,
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

http://www.worldofuo.com/hesaplama/luck.php
İhtimal Min. Intensity Max. Intensity
Zengin ---% 20% 60% *
Zengin 60% 30% 80% **
Zengin 30% 40% 90% ***
Zengin 15% 40% 100% ****
Zengin 8% 50% 100% *****
Yukarıdakı;Bu Meerlar için geçerli olan lootlar bir kaç denemeden sonra anlayabilirsin.(1080-1200 luck)
Yukaridaki linkdende hangi yaratıkdan hangi kalitede item çıkar ona göre değerlendirebilirsin.
Yıldızlar Quality değerini bu şekilde değerlendiriyor. Yani 5 yıldız geldiyse eğer Senin itemin %8 ihtimalle %50-%100 arasında propslar almıştır.Bunu göstererek Bu sistemin doğru veya yalnış oldugunu görebilirsiniz demek istiyor venüs.
İhtimal Min. Intensity Max. Intensity
Zengin ---% 20% 60% *
Zengin 60% 30% 80% **
Zengin 30% 40% 90% ***
Zengin 15% 40% 100% ****
Zengin 8% 50% 100% *****
Yukarıdakı;Bu Meerlar için geçerli olan lootlar bir kaç denemeden sonra anlayabilirsin.(1080-1200 luck)
Yukaridaki linkdende hangi yaratıkdan hangi kalitede item çıkar ona göre değerlendirebilirsin.
Yıldızlar Quality değerini bu şekilde değerlendiriyor. Yani 5 yıldız geldiyse eğer Senin itemin %8 ihtimalle %50-%100 arasında propslar almıştır.Bunu göstererek Bu sistemin doğru veya yalnış oldugunu görebilirsiniz demek istiyor venüs.

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |