29 Kasım 2010 - Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
1. Guild Chat & Ally Chat sorunu giderilmiştir (15:00 restartıyla).
2. 27 Kasım güncellemesiyle değişen aşağıdaki durumlar düzeltilmiştir:
- Özellikle Doom Gauntlette karşılaştığınız, öldürdüğünüz yaratıkların cesedinin boş çıkması (bölünmüş loot sistemi sorunu) düzeltilmiştir.
- Oyuncu cesetlerini görememe sorunu giderildi (15:00 restartıyla).
- Düşman guildlerin üyelerince öldüğünüzde skill loss yememe sorunu (05:00 Otomatik restartla).
3. Yaratıklardan topladığınız itemlerde 1 dakika boyunca "Quality" ibaresi göreceksiniz. Bu size itemin buff oranı hakkında bilgi verecektir (Geçici güncelleme).
Bir item en az 50% intensity ve 5 props ile oluşturulduysa 5 yıldız olur,
buna bağlı olarak kalite düştükçe yıldız miktarı da düşecektir.
Bu tamamen bilgilendirme amaçlı eklenmiştir ve iyi bir lootu nerelerden elde edebileceğiniz, ne kadar zamanda elde edebileceğiniz gibi konularda size fikir verecektir. Bu hafta içinde bu düzenleme kaldırılacaktır.
Aynı şekilde item kalitesi sistemi asla iyi bir itemi garanti etmez. Nitekim 5 yıldız bir item fazla işe yaramayan özelliklerle bir araya gelmiş de olabilir.
* * *
Aktif olmayan düzenlemeler 29 Kasım 2010 18:00 restartı ile aktif olacaktır.
* * *
Lütfen karşılaştığınız hataları özel mesajla bana iletin. Ayrıca uygulamalardan şikayetlerinizi veya uygulama önerilerinizi İstek Şikayet forumuna gönderebilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler...
2. 27 Kasım güncellemesiyle değişen aşağıdaki durumlar düzeltilmiştir:
- Özellikle Doom Gauntlette karşılaştığınız, öldürdüğünüz yaratıkların cesedinin boş çıkması (bölünmüş loot sistemi sorunu) düzeltilmiştir.
- Oyuncu cesetlerini görememe sorunu giderildi (15:00 restartıyla).
- Düşman guildlerin üyelerince öldüğünüzde skill loss yememe sorunu (05:00 Otomatik restartla).
3. Yaratıklardan topladığınız itemlerde 1 dakika boyunca "Quality" ibaresi göreceksiniz. Bu size itemin buff oranı hakkında bilgi verecektir (Geçici güncelleme).
Bir item en az 50% intensity ve 5 props ile oluşturulduysa 5 yıldız olur,
buna bağlı olarak kalite düştükçe yıldız miktarı da düşecektir.
Bu tamamen bilgilendirme amaçlı eklenmiştir ve iyi bir lootu nerelerden elde edebileceğiniz, ne kadar zamanda elde edebileceğiniz gibi konularda size fikir verecektir. Bu hafta içinde bu düzenleme kaldırılacaktır.
Aynı şekilde item kalitesi sistemi asla iyi bir itemi garanti etmez. Nitekim 5 yıldız bir item fazla işe yaramayan özelliklerle bir araya gelmiş de olabilir.
* * *
Aktif olmayan düzenlemeler 29 Kasım 2010 18:00 restartı ile aktif olacaktır.
* * *
Lütfen karşılaştığınız hataları özel mesajla bana iletin. Ayrıca uygulamalardan şikayetlerinizi veya uygulama önerilerinizi İstek Şikayet forumuna gönderebilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler...

Neyin ne oldugunu açıklayan bir yazı hazırlasak? daha mantıklı değilmi? Bu sistem eminimki venüsün dediği gibi 1 hafta duracak.Buda venüsün kararını değiştireceğini zannetmiyorum fakat.
Dediğim gibi forumda yardım amaçlı biri konu açsa herkez o konuya %1 lik destek çıksa.Yeni başlayan bir player için daha mantıklı olmazmı? Hangi itemler para ediyor. Ne tip skiller kasılmalı. Ne tip set parçaları giyilmeli. Hangi çharla para kasılır. Ayrıntılı bir şekilde herkez el birliği ile bir işin ucundan tutsa eğer Çok güzel bir yardım konusu oluşturulabilir. Ben mesela tek başıma yazarım ama herhalde saatlerimi alır o yüzden yazmıyorum.
Dediğim gibi forumda yardım amaçlı biri konu açsa herkez o konuya %1 lik destek çıksa.Yeni başlayan bir player için daha mantıklı olmazmı? Hangi itemler para ediyor. Ne tip skiller kasılmalı. Ne tip set parçaları giyilmeli. Hangi çharla para kasılır. Ayrıntılı bir şekilde herkez el birliği ile bir işin ucundan tutsa eğer Çok güzel bir yardım konusu oluşturulabilir. Ben mesela tek başıma yazarım ama herhalde saatlerimi alır o yüzden yazmıyorum.

Hemen ben tecrübelerimi paylaşıyım :) DF de değilim dışarıdayım, tabiki sağlıklı bilgiler vermeyecektir kısa bir zaman geçtiğinden, deneme amaçlı olarak peşpeşe anch lich, balron, shadow whyrm, blood, titan ve cyclops warrior kestim.
en çok yıldız anch lichten cıkıyor, tabili tesadüfte olabilir en düşük balrondan çıkıyor, 2. sırada blood, 3 te titan var :) en cok 4 yıldız gördüm oda biri anch lich biri cyclopsyan cıktı, şimdiye kadar bir tane paragon kestim 3 yıldız çıktı.
en çok yıldız anch lichten cıkıyor, tabili tesadüfte olabilir en düşük balrondan çıkıyor, 2. sırada blood, 3 te titan var :) en cok 4 yıldız gördüm oda biri anch lich biri cyclopsyan cıktı, şimdiye kadar bir tane paragon kestim 3 yıldız çıktı.

çok sevdim bu yıldız işini, inşallah kaldırılmaz ilk 5 yıldızlı aferinimide aldım ama pek beğenmedim :)
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Şu quality olayı gerçekten güzel bir şey henüz oyunda denk gelemedim gerçi. Bu sistemi şu an için geçici olarak sunmuşsunuz.
Peki bu sistemi oyuna yeni başlayan daha doğrusu yeni bir account açıldığında 1 ay süre kadar onlara gösterilmesi gibi bir şey söz konusu olamaz mı?
Yapılabilirse hem yeni oyuncular için bir katkı olur hemde daha hızlı bir şekilde itemler hakkında bilgi elde ederler düşüncesindeyim.
Peki bu sistemi oyuna yeni başlayan daha doğrusu yeni bir account açıldığında 1 ay süre kadar onlara gösterilmesi gibi bir şey söz konusu olamaz mı?
Yapılabilirse hem yeni oyuncular için bir katkı olur hemde daha hızlı bir şekilde itemler hakkında bilgi elde ederler düşüncesindeyim.

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |