24 Temmuz 2010 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar

Venus yazmış:
Gördüğüm kadarıyla olmuş fakat şu an ki tame center girişinin olduğu yerde de meer spawnları görünüyor uo stratics'te. Bu konuda bir gelişme var mı? (bkz: http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=atlas&id=1078 )

kacar tane vendor koyabiliriz? acc. basına bence bi sayı belirlensin..cunku parası olan 10-15 tane vendor dikebilir....yer kalmayabilir, kotu yerler kalabilir, aklıma gelmeyen baska negatif seyler olabilir...12,5k cokta yuksek bi mebla degil.....benim onerim 50k veya daha yuksek bir rakamla satılsın vendorlar ki pazar alanı çöp alanına donusmesin...
sahsen benim aklıma ilk gelen sey vendor contratları alıp ilk giriste 10 tane sola, 10 tane saga koymak..yada 5 er tane....sonucta en onemli yerler benim olmus olacak ve bu harcamayı goze alırım ben orda yapacagım ticaretin getirisini dusununce...
sahsen benim aklıma ilk gelen sey vendor contratları alıp ilk giriste 10 tane sola, 10 tane saga koymak..yada 5 er tane....sonucta en onemli yerler benim olmus olacak ve bu harcamayı goze alırım ben orda yapacagım ticaretin getirisini dusununce...

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |