24 Temmuz 2010 - Güncellemeler Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
+ Paralyzing Blow özel vuruşu verilen hasardan etkilenmeyecektir.
Giderilen Eksiklikler
+ Bandaj bastıktan sonra kaç can doldurduğunuzu görebileceksiniz.
+ Spawnlar: Tüm dünya spawnları uo.stratics.com verilerine göre düzenlenmiş ve tamamlanmıştır. Yine de eksik görürseniz özel mesaj ya da page yoluyla iletebilirsiniz.
Düzeltilen Hatalar:
+ Bazı kişilerin lunada kendilerine reskill çekerek diğerlerini rahatsız etmesinin ve clientlerini göçertmesinin önüne geçilmiştir (öyle umut ediyorum).
Pazar Alanı Duyurusu
Yarın saat 16:00'da pazar alanı açılacaktır. Pazar alanına vendor koyabilmeniz için gerekli kontrat bu saatten itibaren Pazar alanına konulacak vendordan temin edilebilecektir.
Vendor Kurma Fiyatı: 12,5 k olarak belirlenmiştir.
+ Paralyzing Blow özel vuruşu verilen hasardan etkilenmeyecektir.
Giderilen Eksiklikler
+ Bandaj bastıktan sonra kaç can doldurduğunuzu görebileceksiniz.
+ Spawnlar: Tüm dünya spawnları uo.stratics.com verilerine göre düzenlenmiş ve tamamlanmıştır. Yine de eksik görürseniz özel mesaj ya da page yoluyla iletebilirsiniz.
Düzeltilen Hatalar:
+ Bazı kişilerin lunada kendilerine reskill çekerek diğerlerini rahatsız etmesinin ve clientlerini göçertmesinin önüne geçilmiştir (öyle umut ediyorum).
Pazar Alanı Duyurusu
Yarın saat 16:00'da pazar alanı açılacaktır. Pazar alanına vendor koyabilmeniz için gerekli kontrat bu saatten itibaren Pazar alanına konulacak vendordan temin edilebilecektir.
Vendor Kurma Fiyatı: 12,5 k olarak belirlenmiştir.

Spawnların uo.straticse göre olması harika bir haber. Bunun yanında yaratıklardan düşecek paraların ve item seviyelerininde osi standartına yaklaştırılmasını temenni ederim.
Bunun yanında keşke "rare" olmasa da en azından NM ve Uni ye rahatça binebilsek. Fire Steed, Silver Steed ve Ki-rin rare olabilir. Veya war horse spawnı ekleyip insanların görüntü ihtiyacını giderebilirsiniz ve Nm ve Uni tekrar Tame dostu olur diye ümit ediyorum.
Bunun yanında keşke "rare" olmasa da en azından NM ve Uni ye rahatça binebilsek. Fire Steed, Silver Steed ve Ki-rin rare olabilir. Veya war horse spawnı ekleyip insanların görüntü ihtiyacını giderebilirsiniz ve Nm ve Uni tekrar Tame dostu olur diye ümit ediyorum.

Pazar alanında bir vendor yerinin fiyatı 12,5 k demektir. Yani kontratın. Bu parayı bir kere ödersiniz ve vendor dikersiniz. Vendorun parası ayrıdır.
Ayrıca burası ilk başlarda ev fazla yok, ürünlerinizi satabilmeniz içindir. Sonradan pazar alanında değişikliğe gidilebilir. Sonuçta Luna evlerinin satışındaki amaç bu olacaktır.
Ayrıca burası ilk başlarda ev fazla yok, ürünlerinizi satabilmeniz içindir. Sonradan pazar alanında değişikliğe gidilebilir. Sonuçta Luna evlerinin satışındaki amaç bu olacaktır.

uo stratics de yazan yerlerine de benim daha önce gördüğüm yerlerine de baktım sayın venüs ama serverda bir tane dahi slime veya frost ooze bulamadım. bi tane slime şeklinde plague spawn gördüm ama o da işime yaramıyormuş onu öğrendim. isterseniz kontrol edebilirsiniz. bog of desolation, fens of dead papua bataklığı humility bataklığı, bara hepsine baktım ice leve 1 e de baktım. luna karlık bölgelerine de baktım. yok.

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |