21 Ocak 2011 - PK Affı ve Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
tüm emeklerim evlerin içindeydi ben nerden biliyim böyle olacağını hiçbiyerde görmemiştim bilen kişilere bişey olmadı ama bana çok büyük haksızlık oldu bankam dolmasın diye kastığım herşey evlerin içine atmıştım şimdi 1 gün önceden söylenseydi bu olay deseydiniz bu yazıyı gördüyseniz eviniz silinme sürecine girecek ne gerekirse yapardık ama herşey silinince böyle bi yazı geldi şimdi size soruyorum bilmiyorsak böylemi olmalıydı daha önceden verilseydi biz bu duruma düşermiydik kendi açımdan da tarafsız olarakta baktım ama yine ben haksız durumdayım ve benimgibi evi silinen herkez haksız durumda malesef önceden söyleseydiniz bunların olacağını ne biz üzülürdük ne siz zorduruma düşerdiniz
Bu arada Swing Speed ile ilgili sorun giderildi, yarınki 05:00 sabah restartı ile aktif olacaktır. Bu konuyla ilgili başka soru sormayın.
Ev sorunu olanlar için bir açıklama yapılacak. Onlar da eski saveleri yüklememizi bekleyebilirler.
Ev sorunu olanlar için bir açıklama yapılacak. Onlar da eski saveleri yüklememizi bekleyebilirler.
Evlerın sılınme olayında bır sorun var gıbı gozukuyor cunku normalden fazla ev ortalıkdan kaybolmus.
Pro nıckı arkadasımın 3 farklı evı aynı sekılde ıcındekı butun ıtemlarla, binlerce ıngotlarla aylarca emek verdıgı hersey suan evlerıyle bırlıkte ortalıklarda yok.
Evleri silinen arkadaslarımızın evlerıne kavusması ıcın Venus bey'in gerekli düzenlemeleri yapacagına inanıyoruz.
Saygılar...
Pro nıckı arkadasımın 3 farklı evı aynı sekılde ıcındekı butun ıtemlarla, binlerce ıngotlarla aylarca emek verdıgı hersey suan evlerıyle bırlıkte ortalıklarda yok.
Evleri silinen arkadaslarımızın evlerıne kavusması ıcın Venus bey'in gerekli düzenlemeleri yapacagına inanıyoruz.
Saygılar...
ya bence para veriyosak bu tam anlamıyla bi af değil parası olan kurtuluyor sımdı 26 kilim var dünyanın parasını istiyor bu biraz abartı değil mi hayır olsa verek yok e olmayıncada Affın bi anlamı yok paran varsa düdüğü çalarsın mantıgı olmuş biraz.
3. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |