2 Ocak 2011 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Minax factiona giren kişi veya guildler,sadece war horse rengini sevdiklerinden girecek olamazlar mı? Brave Ramirez var olduğu kadar aklınca, kendi bulundukları factiona girecek olan guildleri korkaklıkla suçluyor.
Artık bu tür ithamları insanlar gerçek hayatta yapınca bile alay konusu oluyorlar.Düşünün online bir oyunda kendini böyle şişiren,sanal ortamda kendinden geçen insanlarla nasıl alay edilir.
(D-T guildini kastetmiyorum.Kurtlar Vadisinden türkçe öğrenmişlere lafım)
Artık bu tür ithamları insanlar gerçek hayatta yapınca bile alay konusu oluyorlar.Düşünün online bir oyunda kendini böyle şişiren,sanal ortamda kendinden geçen insanlarla nasıl alay edilir.
(D-T guildini kastetmiyorum.Kurtlar Vadisinden türkçe öğrenmişlere lafım)

DeathTrader yazmış:
Anlama sıkıntısı çekerseniz tekrar anlatırım dedim, tekrar söylüyorum ama bundan sonrada anlamazsanız değerli vaktimi boşa harcamayacağım. Hala daha en üstteki mesajı okumadığınız o kadar belliki. Burada "cüret gösteren", "korkmaktan" söz eden ben veya bir başkası değil "brave ramirez" adlı kullanıcı. Ben böyle bir saygısızlık yapmam, karşımdakini aşağılamam, saygı gösteririm. O cümleyi orada kullanmam, empati yapması için "brave ramirez" in kullandığı cümleyle durumu ifade etmekti. Ama bunu anlayamayıp hala daha burada ben söylemişim gibi konuşuyorsunuz, açıklama yapmamda saçmalık aslında, anlamıyorsunuz çünkü. Ben kime karşı seviyemi ne düzeyde tutacağımı çok iyi bilirim. Karşımdaki seviyesizlik yapıyorsa cevabı neyse esirgemem söylerim. Bunun adı seviyesizlik değil, hakettiğini söylemektir.
İddanız var ise iddaanızı kanıtlamak için karşınızdakileri yönlendirmek değil, sizin çözüme yönelmenizdir. Bu sistemde ben istediğimi yapmakta özgürsem bana birşey yapmamı söyleme hakkı ne sizde ne de başkasındadır. Bunun yorumu, taraf belirlemesi size düşmez. İstediğimi seçme hakkı bana tanındıysa sonuna kadar kullanırım. Anlayamadığınız bir noktada bu. Burada konu "üslup"tur. Temenni etmek ayrıdır "korkanlar şöyle böyle yapar" demek ayrıdır. Tekrar ediyorum açıp yukarıda ki mesajı okuyun, okumadığınız çok belli.
Son nokta şu anki durumu, ileride kimin nerede olacağını vs. konuşmuyorum. Durumu görebilecek kadar da takip ediyoruz. Ama emin olun tercihimizde sizin söylediklerinizin en ufak bir etkisi olmayacak. Ama siz söylediklerinizin, iddaalarınızın arkasındaysanız ben çözümünüzü yazdım. Anlayıp anlamamak size düşer.
Son mesajımdır, söyleyecekleriniz var ise özelden yazabilirsiniz konuyla alakasız mesajları uzatmam istemiyorum.

Arkadaşlar DF de archerlar azalacak diye bişey yok :P açıkcası ben Luck set ve Archer set diye 2 ay item giy çıkar profili oluşturdum. Archer'ımın setini giyip vuruyorum yaratık ölmeye 5-6 sn kala bi tuşla 1120 luck umu giyiyorum. Yani pekde değişen bişey yok :D

izzy sakin ol
sana kimse minax olamassın demedi.
DT guildinin gölgesi altında yaşamak istiyorsan minax girmekte tabiki özgürsün.
İsteyen istediği yere girme kısmı doğru keşke bukadar yazı yazıncaya kadar grubunla minax factionunu sen sahiplenseydin.Başka bir factiona siz girin gibi birşey ifade etmişsin fakat biz zaten 1 ay önceden rengimizi yerimizi belli ettik bu demek değildir ki minax bize ait , ama görüldüğü gibi
Davamız vardı bu Minaxa girmek
Sahiplenmek
Faction üst kademelerinde yer almak
hepsi gerçekleşti
Şimdi hernekadar minax factionu herkese açık olsada bu durumda faction kime ait az çok kestirebilmen lazım izzy.
Hem Faction Lord u DT guildinde eğer minaxa giricekseniz bile Lord unuza karşı saygılı olun efendi olun Lord olmadığınız diyarlarda takılmak sizin elinizde.
sana kimse minax olamassın demedi.
DT guildinin gölgesi altında yaşamak istiyorsan minax girmekte tabiki özgürsün.
İsteyen istediği yere girme kısmı doğru keşke bukadar yazı yazıncaya kadar grubunla minax factionunu sen sahiplenseydin.Başka bir factiona siz girin gibi birşey ifade etmişsin fakat biz zaten 1 ay önceden rengimizi yerimizi belli ettik bu demek değildir ki minax bize ait , ama görüldüğü gibi
Davamız vardı bu Minaxa girmek
Sahiplenmek
Faction üst kademelerinde yer almak
hepsi gerçekleşti
Şimdi hernekadar minax factionu herkese açık olsada bu durumda faction kime ait az çok kestirebilmen lazım izzy.
Hem Faction Lord u DT guildinde eğer minaxa giricekseniz bile Lord unuza karşı saygılı olun efendi olun Lord olmadığınız diyarlarda takılmak sizin elinizde.

Sana da hak veriyorum Brave Ramirez. Sende haklısın.
Türkiyede sivil toplum örgütleri gelişmediği sürece, ailesinden şiddet gören genç arkadaşlarımızın sayısında artış olacağa benziyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bir Brave Ramireze bir de değneğe bakardım, aradaki 1 fark için.
Her mesajı fiyasko olan şahsiyet.
Türkiyede sivil toplum örgütleri gelişmediği sürece, ailesinden şiddet gören genç arkadaşlarımızın sayısında artış olacağa benziyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bir Brave Ramireze bir de değneğe bakardım, aradaki 1 fark için.
Her mesajı fiyasko olan şahsiyet.

ruen yazmış:
bu saatden sonra girsekte minaxa dt lerin bize war horse vericeğinimi sanıyosun :D
wou halkı kırmızı war horseyi unutsun artık.. ngu dan hatırlıyorum 400 kişilik serverda dt guildi hariç kimsede kırmızı war horse yoktu...

Ice yazmış:
Sen ne yapıyorsun kardeş felsefemi laf sokmamı.Sanırım attığım taşla birden fazla kişiyi vurabiliyorum edebini koru forum ortamında gerginlik çıkartma.
Lafım açık ve net bi şekilde ortada
Bu guildin gölgesi altında yaşamak isteyenler
WarHorse alamadan ve Sıfatsız bir şekilde
Sadece bizlere ait olan faction da takılabilirsiniz.

adım soyadım Ertuğrul Koyuncu
cep numaram 0506 270 38 37
daha önceden NeverScaredda oynamış bir çok uo cu adımı bilir sahibi olduğum kafemde misafirim olmuştur.Hoş dostlar edinmişimdir hoş sohbetlere tanık olmuşumdur.
Bir derdin varsa telefondan anlatırsın.
Adam akıllı sohbet etmek istersen
Bakırköy Merkez
Pes CoffeeShop [kime sorarsan gösterir]
mekanıma beklerim çayımı içer hoş sohbet edersin.
Ama seninde dediğin gibi ben senin karakterinle ilgili yorumlar yapmıyorum karşımda kini çocukmu büyükmü ayırt etmeden.
Oyuna grup arkadaşlarıma sorarsan haftada 1 bilemedin 2 kere girebilcek vakit bulabiliyorum işlerimin yoğunluğuyla ilgili.
İthamlarını tanımadığın insanlara karşı kullanmamaya gayret göster.
cep numaram 0506 270 38 37
daha önceden NeverScaredda oynamış bir çok uo cu adımı bilir sahibi olduğum kafemde misafirim olmuştur.Hoş dostlar edinmişimdir hoş sohbetlere tanık olmuşumdur.
Bir derdin varsa telefondan anlatırsın.
Adam akıllı sohbet etmek istersen
Bakırköy Merkez
Pes CoffeeShop [kime sorarsan gösterir]
mekanıma beklerim çayımı içer hoş sohbet edersin.
Ama seninde dediğin gibi ben senin karakterinle ilgili yorumlar yapmıyorum karşımda kini çocukmu büyükmü ayırt etmeden.
Oyuna grup arkadaşlarıma sorarsan haftada 1 bilemedin 2 kere girebilcek vakit bulabiliyorum işlerimin yoğunluğuyla ilgili.
İthamlarını tanımadığın insanlara karşı kullanmamaya gayret göster.

4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 59 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |