2 Mart 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yenilikler güzel gayet güzel ama hep warriorlar için :)
tamerlara özgü görevler eklenirse güzel olurdu. tamer bod için 50 drake tame ettim, 3k para ve bag of sanding verdi. :)
ya da tamer bodları "tame" den ziyade yok etme olabilir mi? 50 drake tame etmek yerine 200 drake öldürmek gibi :)
tamerlara özgü görevler eklenirse güzel olurdu. tamer bod için 50 drake tame ettim, 3k para ve bag of sanding verdi. :)
ya da tamer bodları "tame" den ziyade yok etme olabilir mi? 50 drake tame etmek yerine 200 drake öldürmek gibi :)
yada aklıma geldi. 20 çeşit yaratık belirlensin tamerlar için ;
1. seviye hepsinden 20 şer tane öldür, ödül x miktarda para
2. seviye hepsinden 50 şer tane öldür, ödül x miktarda para ve +2 peace robe
3. seviye hepsinden 100 er tane öldür, ödül x miktarda para ve +3 peace robe
..
..
..
..
40. seviye hepsinden 15bin er tane öldür, ödül x miktarda para ve +10 peace ve +10 music robe
...
..
..
..
..
100.seviye hepsinden 50 biner tane öldür,
ödül x miktarda para ve +15 peace robe + 15 music robe,
1 tane özel kafa,
bu kafa ile de sadece bu tamerın olacağı bir mekanda yaratık çıkacak. lootundan armor of fortune (%100 ihtimalle) düşecek.
bir nevi level sistemi gibi, bir sonraki seviyeye geçince, bir önceki seviyede aldığı ödül (para hariç) silinecek. zaten 100 seviyeye ulaşmak çok uzun sürecektir. :)
uvvv aştım kendimi güzel fikir ha :D
1. seviye hepsinden 20 şer tane öldür, ödül x miktarda para
2. seviye hepsinden 50 şer tane öldür, ödül x miktarda para ve +2 peace robe
3. seviye hepsinden 100 er tane öldür, ödül x miktarda para ve +3 peace robe
..
..
..
..
40. seviye hepsinden 15bin er tane öldür, ödül x miktarda para ve +10 peace ve +10 music robe
...
..
..
..
..
100.seviye hepsinden 50 biner tane öldür,
ödül x miktarda para ve +15 peace robe + 15 music robe,
1 tane özel kafa,
bu kafa ile de sadece bu tamerın olacağı bir mekanda yaratık çıkacak. lootundan armor of fortune (%100 ihtimalle) düşecek.
bir nevi level sistemi gibi, bir sonraki seviyeye geçince, bir önceki seviyede aldığı ödül (para hariç) silinecek. zaten 100 seviyeye ulaşmak çok uzun sürecektir. :)
uvvv aştım kendimi güzel fikir ha :D
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 40 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |