18 Mart 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar

Düzenlemeler gayet güzel fakat şu df tam yatacakken silah kalkan değiştirme olayına bir son verilmeli. Yani oyun mantığıyla bağdaşmıyo. Kesin bunun demon slayer ı yok o yüzden az puan alıyo isyan ediyo diyeceksiniz biliyorum. Fakat olay tekrar başa sarıyo bizimle aynı yaratığı keserken bizimle(warrior tamer) aynı emeği vermeyen büyük payı götürüyo.
In-Game diye çığırtkanlık yapmayın in-game olmamalı bizde onu söylüyoruz zaten. Herşeyi in-game e bırakılsaydı world of uo olamazdı zaten.
In-Game diye çığırtkanlık yapmayın in-game olmamalı bizde onu söylüyoruz zaten. Herşeyi in-game e bırakılsaydı world of uo olamazdı zaten.

zeir yazmış:
Eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsan ve senden daha fazla puan almalarını hazmedemiyorsan neden sende aynı şeyi yapmıyorsun ?
Warrıor tamer ları hazmedemeyen bir kaç kişi forumlarda ağladıktan sonra kendileride warrıor tamer oldu, sende öyle yapabilirsin yapılması zor birşey değil elinizde imkan varken neden çığırganlık yapıyorsunuzki.

bak ben warrior tamera karşı olmadım hiçbir zaman sadece verilen emekle alınan karşılık dengeli olmalı warrior tamerlar runiclerini gold spined basıyorlar m lerce para döküyolar setlerini düzenlemek için bunlarla birlikte yaratık kesilirken action yapar gibi emek sarfediyorlar, ama archerlar uzaktan saydırarak sadece seyirci kalıyorlar belki iki adım geri kaçıyolar yaratık onlara döndüğünde.
Venüs bu konuda son birşey söylesin bende archera dönecem zaten seyirci kalacak değilim.
Venüs bu konuda son birşey söylesin bende archera dönecem zaten seyirci kalacak değilim.

Venus yazmış:
Buraya kadar olan kısmı iyi ama;
Venus yazmış:
Bu kısım bence şansın kavramını hiçe sayıyor.
0 puandayken nasıl %0.22 ile 3. seviye artifactlar düşüyorsa, 90,000 puandan sonra 1. ve 2. grup artifactların düşme şansı da %0.22 olmalı.
Yani 1. ve 2. grup artifactlarının düşme şansı azalmalı.
Kesin olarak düşmemesi gibi sistem yanlış geliyor bana.

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 35 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |