17 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Sonuçta tüm sunucuya duyuru geçiyor ve kafa orada kalıyor, bazı şeyler değerlidir, öyle de kalmalı. Hem böylelikle World of UO (2006)'da yaşadığımız adında küfür geçen karakter açıp onu kesip bunu sallandıranlara da güzel bir önlem oluyor.
@BealzeBuB, @thxxl, bu tarz etkinliklere de yer vermeyi düşünüyorum, ancak özellikle önümüzdeki 3 ay fazla bir sunucuda büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum, 1. yılımız 20 Temmuz'da dolduğu zaman bakacağız.
@CasioKids, Britain'deki evler yazın satışa çıkar, 2 ay daha süresi var en azından. Luna'da da bu zaman diliminin son ev satışını gerçekleştiriyoruz.
Venus yazmış:
3 aylar 2 aylar havada uçuyor ama UO ve peşi sıra gelen diğer MMORPG'lerin en güzel ve oynanabilir kılan yanı sürekli güncellenebilir bir yapıya sahip olması değil midir? Son zamanlardaki güncellemeler zaten nasıl daha çok powerplay olur tarzı ilerlerken senin gibi oyunculuğunda çiçekle böcekle uğraşan birine yakıştıramadım vallahi. Diyordum ki Venüs sadece pvp için UO oynamayanların derdinden anlar, yanılmışım.
Başarcım,
Sunucunun ilk 7-8 ayı zaten PvM üzerine yoğunlaşıldı, Luck Sistemi, DF Sistemleri, Özel Binek Spawnları ve Bireysel Etkinlikler gibi.
Son dönemler PvP'ye yönelik etkinlik ve yenilikler olması normal karşılanmalıdır. Çünkü hazırlanan bu yapı stabil duruma geldi. Ayrıca bu şikayet ettiğin başlığın da 1 numaralı maddesi 100 yaratık öldürmek üzerine bir görev. Hiçbir zaman PvM'yi unutmadık. Ama her görüşe de saygı duymak zorundayız. Evet ben PvP den anlamıyorum doğru, ama bu demek değildir ki oyunu PvP için oynayanlar düşünülmeyecek. Sur Baskınları, Kale Savaşları, Kafasına Ödül sistemleri de bunun için var.
PvM için bir diğer yenilik ML yaratıkları eklenmesiydi ki, ML zindanlarının yapılandırılması zaten listemizde. Ama her şeyin zamanı var. 2-3 ayların havada uçuştuğunu da söylemen yersiz, ben 20 Temmuz'dan bu yana sunucumun başındayım, 2 aylık bir tatil hakkım.
Düşüncelerine saygı duyulmasını istiyorsan, öncelikle karşındakinin düşüncelerine saygı duymalısın.
Sunucunun ilk 7-8 ayı zaten PvM üzerine yoğunlaşıldı, Luck Sistemi, DF Sistemleri, Özel Binek Spawnları ve Bireysel Etkinlikler gibi.
Son dönemler PvP'ye yönelik etkinlik ve yenilikler olması normal karşılanmalıdır. Çünkü hazırlanan bu yapı stabil duruma geldi. Ayrıca bu şikayet ettiğin başlığın da 1 numaralı maddesi 100 yaratık öldürmek üzerine bir görev. Hiçbir zaman PvM'yi unutmadık. Ama her görüşe de saygı duymak zorundayız. Evet ben PvP den anlamıyorum doğru, ama bu demek değildir ki oyunu PvP için oynayanlar düşünülmeyecek. Sur Baskınları, Kale Savaşları, Kafasına Ödül sistemleri de bunun için var.
PvM için bir diğer yenilik ML yaratıkları eklenmesiydi ki, ML zindanlarının yapılandırılması zaten listemizde. Ama her şeyin zamanı var. 2-3 ayların havada uçuştuğunu da söylemen yersiz, ben 20 Temmuz'dan bu yana sunucumun başındayım, 2 aylık bir tatil hakkım.
Düşüncelerine saygı duyulmasını istiyorsan, öncelikle karşındakinin düşüncelerine saygı duymalısın.
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 16 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |