17-18 Ocak 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar

Venus yazmış:
Bence bu yeniliklerin en kötü maddesi bu olmuş. Tamer ile oynamaktan sıkılmış yada warior ile df kasmak isteyen arkadaşlar için kötü olmuş. Bence bu madde tekrar düşünülmelidir!
Bir de aşağıdaki soruların cevaplarını merak ediyorum.
- Paylaşılan DF puanında kaç luck altı 0 olarak kabul ediliyor ?
- Yukarıda verdiğiniz örnekte verilen 100 puanın luck ile değişiminin formülü nedir ?
- Tek başıma lucksız kestiğim odalardan yada DF'den yinede puan alamayacak mıyım ?
Teşekkür ederim.

sistem çok güzel olmuş elinize sağlık fakat bende arkadaşların dediğine katılıyorum 60k yapana kadar kesin arti düşer 100 e kimse yaklaşamaz bu yüzden top tier artiler kimsede olmaz .. Tabi bu benim işime yaradı üstünden bahtsızlık akan biri olarak 100k ya kadar gelirim bunu sadece arkadaşları düşündüğüm için söylüyorum :)

Peki arti düşmeyi açma kapama gibi bir olay olabilir mi madem böyle bir sistem yapıldı , çünki dün benim arkadaşıma luna lance düştü 5000 küsür paragon puanı vardı deli oldu adam kolay değil bir paragondan artık 5 10 15 puan alıyosun o puanlar az değil heleki yeni sistemde paragon puan işi dahada artmış , peki neden böyle yazdım çünki çoğu minör artı kullanılmıyor 60k paragon puan yapmakda baya zor gibi kalın siyahl yazdığım öneridir gece 2 de yapılmıştır mazur görülebilir 

19600 paragon puan, 1082 luck da düşebilecek minörler şöyle idi;
alch bauble
cavorting club
night's kiss
violet courage
heart of lion
iyi hoş, puan oldu 19900 arkadaşla set parçaları değiştirildi, luck oldu 1101 liste oldu muhallebi..
alch bauble
cavorting club
night's kiss
violet courage
heart of lion
gold bricks
philip's wooden steed
arctic dealer
blaze of dead
bow of juka king
burglar's bandana
enchanted titan leg bone
gweno's harp
lolo's lute
luna lance
nox ranger's heavy crossbow
staff of power
wrath of dryad
pixie swatter
paragon puanım artmış ve şansım yükselmiş halim buysa eğer vay halime.. bu durumun bir açıklaması var mıdır meraktayım, ciddi ciddi eski lucklı setimi geri almayı düşünüyorum.
alch bauble
cavorting club
night's kiss
violet courage
heart of lion
iyi hoş, puan oldu 19900 arkadaşla set parçaları değiştirildi, luck oldu 1101 liste oldu muhallebi..
alch bauble
cavorting club
night's kiss
violet courage
heart of lion
gold bricks
philip's wooden steed
arctic dealer
blaze of dead
bow of juka king
burglar's bandana
enchanted titan leg bone
gweno's harp
lolo's lute
luna lance
nox ranger's heavy crossbow
staff of power
wrath of dryad
pixie swatter
paragon puanım artmış ve şansım yükselmiş halim buysa eğer vay halime.. bu durumun bir açıklaması var mıdır meraktayım, ciddi ciddi eski lucklı setimi geri almayı düşünüyorum.

6. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |