17-18 Ocak 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
eski sistem daha güzeldi bence herkes sabit puan alarak şansları daha fazlaydı zaten zar zor puan artıyor bu sistem daha çok zorlaştırdı df kasan zaten hiç puan alamaz 3 4 gün sonra herkesin şikayetçi olacagını göreceksiniz eski sistemin hiç bir sorunu yoktu şikayet edende yoktu

Birde şöyle birşey var eğer sistemi doğru anladıysam, uçuk bir örnek vereyim adam totemini düşürmüş diyelim, voice veya jackal istiyor ama puanı o level aralığındayken bu 2 artifactten birisini düşürememiş. Puanı 100k oldu ve kesin bir artifact düşecek ama adam en üst level değilde daha alttaki bi artifacti istiyorsa o zaman ne yapmalı ?

Sistemi gerçekten çok beğendim ellerine sağlık venüs,dediğin gibi eksiklikler,fazlalıklar olabilir ama sistemin mantığının emeğe bağlı olması gerçekten çok güzel.İlk bakışta sıkıntılı olarak gördüğüm şeyler son seviyenin içinde armor of fortune olması,katılanlar katılmayanlar olabilir,ellerine sağlık.

Venus yazmış:
Sayın Venüs ortak gurupları kaldırsak daha iyi olmaz mı ? Bilmiyorum karar sizin ama 60k ya kadar gelmek hiç kolay değil ! Su an kısa vadede bakıldığında birinin şansına her seferinde kötü arti düşerse isyan eder valla birdha df ye girmez işimiz yarar bu ama bilmiyorum aralıklarda sorun var gibi geldi...

5. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |