16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Baps çharı sw yapmak zor geliyor zamanım yok. Olsa yapardım problem değil (: bundan önceki serverlarda en son Pwp lerimi hatırla istersen bende asosyale bağlamıştım kendimi.. Sonuçlar hep aynı oluyordu (: Asosyallik sonuç getirir. Sosyallik eğlencedir. Eğlenmek istiyorsan buyur dota atalım (:
DeathTrader yazmış:
Sayı olarak fazlaydık doğru 10 kişi stalda 4 5 kişi köprüdeydi.Yanlız 10 DT nin arada savaşan 5 kişi den fazla gördüysen haklısın çünkü bende 3 kere reskil yerken göremedimde.Ayrıca gayette zevkli bi aksiyondu.Ki zevk almak için illa birilerini kesmek ve ezmek gerektiğini sanmıyorum.
DeathTrader yazmış:
Her konuda olduğun gibi burdada haklısın binlerce dan söz var..
BennyLith yazmış:
Seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuda yırtık dondan fırtlar gibi fırtmak neyine.
Bilmiyorum ama yinede soruyum:Küçükken topun inşaatamı kaçtı veya biri gel babana götürücem diye şekermi verdi ?
Lara Basara yazmış:
Arkadaşlar insanların dışgörünüşüyle alay etmek yersiz olmuş.Ki DT arkadaşta kendisiyle barışık bir insan gibi duruyor bence bu konuda yazmaya gerek yok..
Artık gına geldi senelerdir aynı muhabbet arkadaş yok ayısın yok kilolusun.Geliştirin kendinizi biraz.Yanlış anlaşılma olmasın geliştirin derken uodaki karakterinizi geliştirmenizi beklemiyoruz zira senelerdir gelicez hazirlanıyoruz ezicez,ezberledik bu laflari geçin bunları.Laf salatanızı biraz renklendirin hergün hıyar yenmez .İnsur vere vere iteminiz düşüo dsafgagadga
DeathTrader yazmış:
Her konuda olduğun gibi burdada haklısın binlerce dan söz var..
BennyLith yazmış:
Seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuda yırtık dondan fırtlar gibi fırtmak neyine.
Bilmiyorum ama yinede soruyum:Küçükken topun inşaatamı kaçtı veya biri gel babana götürücem diye şekermi verdi ?
Lara Basara yazmış:
Arkadaşlar insanların dışgörünüşüyle alay etmek yersiz olmuş.Ki DT arkadaşta kendisiyle barışık bir insan gibi duruyor bence bu konuda yazmaya gerek yok..[/quote]
özelikle Beny'e söylediğin lafa katılıyorum =)
7. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |