15 Temmuz 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Sonuçta 5 tane neiraya en çok hasarı vuran olmak belli bir emek istiyor, buna istinaden kıyafet blessed çıkıyor.
@Lethevian, Çıkarılan robe, başka bir oyuncuya transfer edilebilir ve onun tarafından kullanılabilir.
@Musty, IP Limit sunucu açılışından bu yana 3 tür. Bunu arttırmayı düşünmüyorum, yeniden bir sponsorluk getirmek gibi bir düşüncem de yok. 2 kişi 3 client limiti ile oynayanlar bana ulaşırlarsa ne yapabiliriz bakalım.
@Persephone, Zamanı geldiğinde üyelik tekrardan açılabilir ve o zaman sizlere duyurulur. Şimdilik bizlerle bir arada olanlarla yetinmeyi seçiyoruz :)
@Lethevian, Çıkarılan robe, başka bir oyuncuya transfer edilebilir ve onun tarafından kullanılabilir.
@Musty, IP Limit sunucu açılışından bu yana 3 tür. Bunu arttırmayı düşünmüyorum, yeniden bir sponsorluk getirmek gibi bir düşüncem de yok. 2 kişi 3 client limiti ile oynayanlar bana ulaşırlarsa ne yapabiliriz bakalım.
@Persephone, Zamanı geldiğinde üyelik tekrardan açılabilir ve o zaman sizlere duyurulur. Şimdilik bizlerle bir arada olanlarla yetinmeyi seçiyoruz :)

fish675 yazmış:
Hayırdır, ben size farkında olmadan bir şey mi vaat mi ettim ? Bu tarz beklentiler içinde olanlar beklentilerini uygun ölçülere çekebilirlerse iyi olur. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben yenilikleri süs olsun diye ya da oyuncu öyle istiyor diye yapmıyorum, Dönüşte Neira'dan robe düşecek dedim ve yaptığım ilk iş bu oldu. Şu anda sunucunun bir eksiği olduğunu da düşünmüyorum. Benim fark etmediğim eksikler varsa İstek Şikayet bölümünü kullanabilirsiniz.
@daxteria, PK affı yarın itibariyle başlıyor ve 1 hafta boyunca yararlanabileceksiniz.

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |