15 Temmuz 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Acaba Neira puanı için sağ olma koşulu var mı, aksi takdirde bu abuse edilebilir. Zaten çabuk ölen bir champ, çıktıktan sonra ölmeyi göze alıp petlerini killeyenler olabilir.
Puan kazanabilmek için, Neira öldükten sonra 15-20 sn boyunca sağ olması koşulu gibi birşey olamaz mı ?
Acaba Neira puanı için sağ olma koşulu var mı, aksi takdirde bu abuse edilebilir. Zaten çabuk ölen bir champ, çıktıktan sonra ölmeyi göze alıp petlerini killeyenler olabilir.
Puan kazanabilmek için, Neira öldükten sonra 15-20 sn boyunca sağ olması koşulu gibi birşey olamaz mı ?
1) Neira Robe nin bless çıkmasına katılmıyorum. Robeyi hırsızlardan korumak bu kadar kolay olmamalı.
5) İp limiti için sponsorluğun tekrar gelmesini talep ediyorum.
Hem evde 1den fazla kişi oynayanlar için gerekli oluyor. Hemde yeni başlayanların eskileri yakalaması kolaylaşacaktır.
5) İp limiti için sponsorluğun tekrar gelmesini talep ediyorum.
Hem evde 1den fazla kişi oynayanlar için gerekli oluyor. Hemde yeni başlayanların eskileri yakalaması kolaylaşacaktır.
Yapılan değişiklikler için öcelikle Teşekkür ederiz. Yanlız bir sorum olucak neira sisteminde puan sistemi ve robe bleesli olarak düşüyor olması olayı puanı tamamlayıp 50 yapan kişidemi kalıcak robe yoksa başka playerlarada treade edilicekmi.?
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |