14 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 |
Yazar
Evet, saldırabilirler ama saldırı alamazlar, onların da bayrakları var, ancak jailde korumalı bir yerde duruyorlar :)
İlk denemeyle birlikte küçük bir değişiklik de yapıldı, 2 saatlik etkinlik süresi 1 saate düşürüldü. Bu demektir ki Pazar 21:00 - 22:00 arası sur kapıları herkese açık (kendini güvenceye alanlar hariç).
Ama bu durum adil mi sizce ?. Sonuçta diğer guildler, hem saldırı hem savunma yapmak zorunda kalacaklar, fakat 15 m veren guildler bir nevi staff tarafından korunacak, kafaları rahat bir şekilde benim suruma nasılsa bişey olmayacak rahatlığıyla istedikleri yere saldıracaklar.
Bence Sur'u korumalı olan guildler, etkinliğe katılamamalı, etkinlik esnasında hiç bir sura girememeli, adil olan yöntem budur diye düşünüyorum.
Bence Sur'u korumalı olan guildler, etkinliğe katılamamalı, etkinlik esnasında hiç bir sura girememeli, adil olan yöntem budur diye düşünüyorum.
9. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |