14 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar

izzy yazmış:
Yapılan yeniliğin guildler arası savaş dan ziyade sunucudaki parayı çekmek amaçlı yapıldığını düşünüyorum. Neticede sur sahibi olan bütün guildler az yada çok kalesini savunabilecek bir güce sahip. Fakat ileriye dönük bakıldığında bu etkinlik devamlılık arz etmiyor. Bunun nedeni ise bir sur elde etmek isteyen guild aynı zaman diliminde kendi surunuda korumak zorunda. İlk haftalar deneme yanılma ile eğlenceli savaşlar dönebilir, ama asıl sıkıntı deneme yanılmadan sonra yapılacak etkinlik zamanlarında başlıyor.
Hiçbir guild kale kontrolünü kaybetmek istemez, ve tabiki riske atmakta istemez. Örneğin; bir kaleye saldıran bir guildin kendi kalesi savunmasız olacak ve kendi kale kontrolünü kaybedecek. Bunu hepimiz düşünebiliyoruz ve önümüzdeki haftalarda etkinliğin 3 saatlik sıkıcı bir nöbetten fazlası olmayacağını hepimiz biliyoruz.
Olaya tamamen farklı açıdan bakıp para akışını engelleyici bir sistem olarak gördüğümüz için bedelini ödeyerek dokunulmazlığımızı ilan etmek istedik. Dediğim gibi belirli bi zamandan sonra bu durum eğlenceli savaşlardan ziyade sıkıcı 3 saatlik nöbetler haline dönüşecek ve bu durumda hiçbir taraf zevk alamıyacak. Bu durumda Venüs sunucudaki para akışını engellemek için akıllıca bir hamle yaptı ve bizlerde bunun kurbanları oluyoruz :)

Okey yazmış:
Anlamıyorum bu mantığı UO daki "goal" "hedef" "amaç" playerları öldürmek midir? Oyunu bunun için oynamayanlar var arkadaşlar bazıları bunu anlamakta zorluk çekiyor.
Ayrıca sistem bu iken gidip aor un ve ZC nin kalesine çökmenin mantığını anlayamadım. Benim guildimden de söyleyenler oldu "Gidip ZC nin kalesini alalım" diye Amaç nedir çok merak ediyorum. Sana vurmayı reddeden birinin ağzını yüzünü dağıtmak gibi bişi. Gene aynı muhabbet dönecek neyse "oyun bu". Yeri geldiğinde birbirimizi kırıyoruz hiç oyun bu demiyoruz ama iş zevke geldiğinde oyun bu...

zeir yazmış:
Bu oyunda ağzının burnunun dağıtılmasını istemiyorsan guard zone da takılırsın. Guard Zone dışına çıktığında hedefi seni öldürmek olan playerlar seni öldürür. Herkesin oyun amacı farklıdır.
Senin veya onun amacı farklı olabilir bu önemli değil. O surlar kurulurken herkes biliyorduki o surların safe zone olarak sürekli kalmayacağını. Şimdi bu düzeltme geldiğinde neden itiraz ediyorsun.
Ayrıca eski dönemlerde çetelerin tüccarlara saldırdıkları savunmasız kalelere baskın yaptıkları durumlar vardır. Bugün bile açık denizlerde korsanlar gemileri kaçırmakta.
O gemilerde şu diyalog mu var:
Denizci= Korsan bey bizim amacımız mal taşımak bizim amaçlarımız arasında dövüşmek yok bize saldıramazsınız.
Korsan= wtf ?!?
Evet oyun bu ve bu oyun içinde şimdiye kadar kimseyi kırmadım.

8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |