14 Nisan 2011 - Yenilikler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Sergei Rumianov
Oyuncu
14 Nisan 2011 - Yenilikler Konu: Yanıt: 14 Nisan 2011 - Yenilikler
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
@Sergei Rumianov, hayır, sistem zaten bir özel bineğin olduğunu bildiği için eğitmene izin vermeyecektir. Kısaca elinizden bir binek geçmiş ve bunu satmışsanız da eğitemiyorsunuz.

Satın alanlar bence mağdur durumda o zaman. Böyle bir şey geleceğini bilseydim beklemeyi tercih ederdim. Bunun düzeltilmesini talep ediyorum.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
14 Nis 2011 15:26
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Sergei Rumianov yazmış:
Satın alanlar bence mağdur durumda o zaman. Böyle bir şey geleceğini bilseydim beklemeyi tercih ederdim. Bunun düzeltilmesini talep ediyorum.

Satın alan "zaten bir bineği" olmasından dolayı eğitemiyor, eğer onu başkasına transfer edersen senin de 1 binek eğitebilme hakkın olacaktır. Mağdur değilsin :P

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
14 Nis 2011 15:28
bratisko
Deneyimli Oyuncu

bratisko
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
@Sergei Rumianov, hayır, sistem zaten bir özel bineğin olduğunu bildiği için eğitmene izin vermeyecektir. Kısaca elinizden bir binek geçmiş ve bunu satmışsanız da eğitemiyorsunuz.

@bratisko, hiç özel binek sahibi olmamış ve satın da almamış kişiler eğitebiliyor. Şimdilik bir IP Kontrolü gibi bir durum yok. PvM severler ve Rare Avcıları için yeni bir tamer kasmak çözüm olabilir. Ama bu da yenilerin binek sahibi olması için bir engel teşkil ederse ona göre de düzenlemeye gidilebilir.

E şimdi sen bana diyorsun ki,ben böyle bi yenilik yaptım ve bunun arkasındada inat ederek duruyorum.Sizde o zaman buyrun arayın rareleri ve bulduğunuz rareleri öldürün,böylece kimse rare tameleyemesin.Çözüm sunalım,oturup tartışalım yeni birşeyler üretelim fakat böyle direk çok acımasız oluyor.Unutulmamalıdır ki ben yeniler tamelemesin diye birşey demiyorum, aksine geçen gün jet mare tamelerken [YO] guildinden bir arkadaş gördü beni ve bende söyledim ona beraber tame atalım kim alırsa onun olsun diye nitekim o tameledi rareyi.İstesem kesemez miydim kesebilirdim.Zaten elimizden geldiğince yeni oyunculara yardım ediyoruz,fakat böyle acımasız bir yeniliği,başka şekilde yaparsak sevinirim.

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:29
Sergei Rumianov
Oyuncu

Sergei Rumianov
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:

Satın alan "zaten bir bineği" olmasından dolayı eğitemiyor, eğer onu başkasına transfer edersen senin de 1 binek eğitebilme hakkın olacaktır. Mağdur değilsin :P

Kısaca yeni karakter kasıp öyle eğitin diyorsun. En fazla bir gün sürer.

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:32
Venus
World of UO

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
@bratisko, demokratik bir ortam. Bu konuyla ilgili daha iyi bir çözüm önerim var diyip anketler bölümünde paylaşabilirsin ama aylardır drake dragon ile oynayan tamerler var, sadece yeniler olarak görmeyin durumu.

Herkesin eşit olabildiği bir ortamda alacağınız keyif daha fazla olacaktır, çünkü tüm oyuncular eşit emekle sahip oldukları yere gelmektedir. Stablesinde 2 NM 1 FS 1 Unicorn olan biri toplamda 3 kişinin hakkını yiyordur. Amacımız sizi engellemek değil, olması gerekeni yapmak.

@Sergei Rumianov, Amaçlanan sizin bir binekten fazla sahip olmamanız ama yine de 471 noktayı aramak gibi bir işkenceye katlanacaksanız en azından nasıl yapabileceğinizi bilmenizi istedim. Bulup eğitememek canınızı sıkabilir sonra.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
14 Nis 2011 15:34
Leviathan82
Efsane

Teşekkür: 1

Leviathan82
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Sur etkinliğine ilişkin kısmı okuyunca aklıma hemen OnurÖzben'in Z-C tanıtım postu geldi. İçinde artık zanaatkarları kimse rahatsız edemeyecek, köyümüzde huzurlu bir şekilde yaşayacağız şeklinde ifadeler vardı.

Bu arkadaşlar korunmak için sur kurmuşlar, zaten savunma yetenekleri de yok. Bu nedenle bu tarz Sur lara başka bir formül bulunmalı. Bende Z-C'ye girmek istiyorum craftımla ve huzurlu olmak istiyorum :D 15 m ise çok yüksek bir ücret.

Mesela Master'ı crafter olan guildlerin Sur'ları dahil olmasın. Eğer, Venüs kabul etmez ise Player'lar bu konuya el atsın ve bu tarz surları korusun kollasın, saldıranlarla kimse konuşmasın, dışlasın icon_lol.gif

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:35
Okey
Efsane

Okey
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
15m veren sonsuz a kadar sur savaşlarından kurtuluyor değil mi? Her hafta 15m mi yoksa?

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:40
Venus
World of UO

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Okey yazmış:
15m veren sonsuz a kadar sur savaşlarından kurtuluyor değil mi? Her hafta 15m mi yoksa?

Tamamen kurtuluyor ve kalesi ana sayfadan siliniyor.

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:45
Okey
Efsane

Okey
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
o zaman 15m az bir miktar :) ZC de bu miktarın kaç katı vardır :)

En Yukarı Git
14 Nis 2011 15:49
shieldofteneke
Usta

shieldofteneke
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
bratisko yazmış:
Venus yazmış:

@bratisko, Özel Binek Eğitimleri sayfasından kontrol edersen hep aynı kişiler binek alıyor, yenilerin de önünü açmamız gerekli.

Buna bi itirazım yok tamam eyw ama unutulmamalıdır ki oyunu sadece craft,pvm ve rareler için oynayan arkadaşlar var.Farklı bir sistem getirilebilir,mesela tamelenen bir hayvan belli bi şansla bir quest raresi olabilir.Bu questi sadece oyuna yeni başlamış tamerler alabilirler ve belli bi şansla quest sonunda bu rareye sahip olabilirler.Bu questi fake charların almaması için ip süre kontrolu yapılabilir.Yani cidden bu çok acımasız Venüs,lütfen bunu yapıpta bir köşeye çekilme,yeni çözümler bulalım.

Craftını bile rare bineğe bindirirken hala neyin derdindesinki?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
14 Nis 2011 16:08

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız