14 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
E şimdi sen bana diyorsun ki,ben böyle bi yenilik yaptım ve bunun arkasındada inat ederek duruyorum.Sizde o zaman buyrun arayın rareleri ve bulduğunuz rareleri öldürün,böylece kimse rare tameleyemesin.Çözüm sunalım,oturup tartışalım yeni birşeyler üretelim fakat böyle direk çok acımasız oluyor.Unutulmamalıdır ki ben yeniler tamelemesin diye birşey demiyorum, aksine geçen gün jet mare tamelerken [YO] guildinden bir arkadaş gördü beni ve bende söyledim ona beraber tame atalım kim alırsa onun olsun diye nitekim o tameledi rareyi.İstesem kesemez miydim kesebilirdim.Zaten elimizden geldiğince yeni oyunculara yardım ediyoruz,fakat böyle acımasız bir yeniliği,başka şekilde yaparsak sevinirim.
@bratisko, demokratik bir ortam. Bu konuyla ilgili daha iyi bir çözüm önerim var diyip anketler bölümünde paylaşabilirsin ama aylardır drake dragon ile oynayan tamerler var, sadece yeniler olarak görmeyin durumu.
Herkesin eşit olabildiği bir ortamda alacağınız keyif daha fazla olacaktır, çünkü tüm oyuncular eşit emekle sahip oldukları yere gelmektedir. Stablesinde 2 NM 1 FS 1 Unicorn olan biri toplamda 3 kişinin hakkını yiyordur. Amacımız sizi engellemek değil, olması gerekeni yapmak.
@Sergei Rumianov, Amaçlanan sizin bir binekten fazla sahip olmamanız ama yine de 471 noktayı aramak gibi bir işkenceye katlanacaksanız en azından nasıl yapabileceğinizi bilmenizi istedim. Bulup eğitememek canınızı sıkabilir sonra.
Herkesin eşit olabildiği bir ortamda alacağınız keyif daha fazla olacaktır, çünkü tüm oyuncular eşit emekle sahip oldukları yere gelmektedir. Stablesinde 2 NM 1 FS 1 Unicorn olan biri toplamda 3 kişinin hakkını yiyordur. Amacımız sizi engellemek değil, olması gerekeni yapmak.
@Sergei Rumianov, Amaçlanan sizin bir binekten fazla sahip olmamanız ama yine de 471 noktayı aramak gibi bir işkenceye katlanacaksanız en azından nasıl yapabileceğinizi bilmenizi istedim. Bulup eğitememek canınızı sıkabilir sonra.
Sur etkinliğine ilişkin kısmı okuyunca aklıma hemen OnurÖzben'in Z-C tanıtım postu geldi. İçinde artık zanaatkarları kimse rahatsız edemeyecek, köyümüzde huzurlu bir şekilde yaşayacağız şeklinde ifadeler vardı.
Bu arkadaşlar korunmak için sur kurmuşlar, zaten savunma yetenekleri de yok. Bu nedenle bu tarz Sur lara başka bir formül bulunmalı. Bende Z-C'ye girmek istiyorum craftımla ve huzurlu olmak istiyorum :D 15 m ise çok yüksek bir ücret.
Mesela Master'ı crafter olan guildlerin Sur'ları dahil olmasın. Eğer, Venüs kabul etmez ise Player'lar bu konuya el atsın ve bu tarz surları korusun kollasın, saldıranlarla kimse konuşmasın, dışlasın
Bu arkadaşlar korunmak için sur kurmuşlar, zaten savunma yetenekleri de yok. Bu nedenle bu tarz Sur lara başka bir formül bulunmalı. Bende Z-C'ye girmek istiyorum craftımla ve huzurlu olmak istiyorum :D 15 m ise çok yüksek bir ücret.
Mesela Master'ı crafter olan guildlerin Sur'ları dahil olmasın. Eğer, Venüs kabul etmez ise Player'lar bu konuya el atsın ve bu tarz surları korusun kollasın, saldıranlarla kimse konuşmasın, dışlasın
6. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |